Köln hledá trenéra, Beierlorzer byl odvolán

09.11.2019, 14:28
Aktuality
Nového trenéra musí hledat Köln. Bundesligový nováček ve včerejším ligovém utkání prohrál na hřišti Hoffenheimu, načež vinou neuspokojivých výsledků odvolal Achima Beierlorzera...

Jednapadesátiletý kouč do porýnského celku zamířil po minulé sezóně z Regensburgu, nedařilo se mu však podle představ, když s "Kozly" vybojoval pouze sedm bodů z jedenácti kol.

Pověstnou poslední kapkou byla pro vedení včerejší porážka v domácím utkání s Hoffenheimem, ve kterém sice Köln vedl, ovšem po změně stran o náskok přišel a následně v nastavení inkasoval rozhodující gól.

"Je mi líto, že musíme učinit tenhle krok, protože si Achima Beierlorzera opravdu vážíme. Sportovní výsledky se však nedostavily, musíme proto udělat všechno proto, abychom dosáhli svých cílů," prohlásil sportovní ředitel Frank Aehlig, jenž dočasným vedením týmu pověřil dosavadní asistenty Andrého Pawlaka a Manfreda Schmidta.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
Rarášek

To bude určitě Trpišovský!!!

Reagovat
h8_sfatto

Rozhodně Trpišovský !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude rozhodně Trpišovský

Reagovat
Rudnevs

Otázne je, či ten káder vôbec na tú záchranu bude. Ten káder nie je silný do šírky, sú postupujúci a je tam mnoho druholigových hráčov. A keď som písal, že návrat Modesteho (navyše so zmluvou do 2023) môže byť chyba, bol som kritizovaný, ale doba sa mení a on už v tej top forme neni, naopak tým ešte zbrdzili Teroddeho, tá rotácia na hrote nepomáha nikomu. Hector a Horn musia lutovať, že ostali, teraz už sú i oni bez formy a nebudú o nich stáť také kluby, ako pred 2 alebo 3 rokmi. Keď sa k tomu nič moc kádru pridá chaos vo vedení klubu a chýbajúci koncept, tak ja jasné, že v Köln tráva velmi neporastie.

Beierlorzer podla mňa neni zlý tréner, ale chápem to rozhodnutie, trénerská výmena je jedna z možností, ako do kabíny vniesť novú pozitívnu náladu a prísť s nejakymi novatami. Zvolenie trénera a manažéra (keďže odchádza i Veh) bude teraz kľúčové. Bruno to vraj už odmietol, to je asi dobre, vo Wolfsburgu sa teraz trochu predviedol, tak tiež nemusí brať všetko.

Reagovat
JozkokozleJ

Ja pravda, ze mat tri obdobne typy utocnikov je pre Köln zbytocne. Ale Modesteho by som este nezatracoval. Pride mi, ze cely utok v Kölne ma velmi slabu podporu, co je dane nekvalitnym kadrom. Tie straty lopt, ci pokazene jednoduche prihravky, to bolo vcera proti TSG az neuveritelne. Tazko sa nieco vymysla, ked trojica stoperov nevie poslat jednu normalnu prihravku dopredu.

Reagovat
Rudnevs

Je pravda, že majú slabú podporu, ale celkovo sa im ten návrat podla mňa nevyplatil. Prišlo mi to dosť mimo koncepcie. Narušil sa tým rozbehnutý fungujúci systém, zrazu bol v útoku pretlak a to nepomáhalo ani jednému z tých útočníkov. A či je Modeste ešte stále tak top, pochybujem. Zrejme sa mu forma o niečo zlepší, ale na roky pod Stögerom už podla mňa nenadviaže.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal si to velice dobře!!!! Posila se žádná nechytla Horn bez formy to je jako kdybych tam postavil popelnici a Hector nevím proč ho dávají stále do středu tam je nulový jako bek byl výborný jezdil lajnu a byl super. Momentálně je tým slabý a psychicky na dně. Z těch sraček se budou hodně těžce dostávat.Snad se stane nějaký zázrak!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele