KOLLEROVO ZRANĚNÍ NENÍ VÁŽNÉ

12.06.2006, 21:09
Aktuality
Zranění Jana Kollera není vážné a český útočník možná ještě zasáhne do bojů na světovém šampionátu v Německu. Vyšetření magnetickou rezonancí totiž ukázalo natažený, nikoliv natržený stehenní sval...

Osudný moment přišel ve 42. minutě utkání se Spojenými státy. Střelec naší úvodní branky se po sprinterském souboji s jedním z Američanů skácel k zemi a jeho bolestivá grimasa nevěstila nic dobrého. Nová akvizice Monaka byla ze hřiště odnesena na nosítkách a okamžitě odcestovala do nemocnice na vyšetření magnetickou rezonancí.

"Rezonance neukázala žádné krvácení a to je známky toho, že sval není netržený," zvěstoval dobrou novinu lékař českého týmu Petr Krejčí poté, co se s hráčem vrátil z kliniky.

Koller s největší pravděpodobností nenastoupí k sobotnímu utkání s Ghanou, není však vyloučeno, že by se v sestavě českého týmu mohl objevit již v následujícím střetnutí proti Itálii. Pokud by naopak na turnaji nastoupit již nemohl, znamenalo by to smutný konec již tak smutné sezóny. Na podzim si v utkání Borussie Dortmund na půdě Mainzu vážně poranil koleno a zmeškal závěr kvalifikace o postup na světový šampionát a téměř celý zbytek bundesligy. Dlouho to dokonce vypadalo, že přijde i o samotné mistrovství světa. Český útočník se ale dokázal během několika týdnů dostat zpět do formy.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (28)

Přidat komentář
Shevchenko

Joooooooooo

Reagovat
PJ

Před chvílí si psal neeeee

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Boze at si zahraje alespon OSMIFINALE!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme zvědav, už není nejmladší, takže hojti se tomožná bude dlouho, snad ne, šmíca, koller...

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

ano?

Reagovat
Marv

Sice tam mas snad NE, ale ja tam u tebe citim jednoznacne ANO

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ot je něco. Můžu ti zaručit, že z jistých důvodů přeju Kollerovi brzké uzdravení než mnohem více než ty.

Reagovat
Shevchenko

na mě nemáš, ještě před chvilkou jsem se málem rozbrečel...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejmladší není, ale tohle je MS a ne nějaké přáteláky Ještě před chvílí jsem to viděl tak, že si prostě jen pěkně zahrajeme s Ghanou a Itálií a pak hrdě vypadneme s Brazílií. Pokud ale už na Italy vlítneme s Barym a Dinem, tak fotbalový svět něco uvidí

Reagovat
PJ

Moje řeč. A po cestě do finále vyprášíme Chorvaty, Francouze a Nizozemce.

Reagovat
Shevchenko

Klokany, Ukrajinu, Portugalce

Reagovat
PJ

Tak ono je to jedno koho, žejo, hlavně když tam dojdem

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvaty, Ukrajinu a Brazilce

Reagovat
PJ

Já myslim že s Brazílií (pokud půjdeme my i oni z prvního místa) nemůžeme dostat dřív než ve finále. Ale nejsem si jistej.

Reagovat
Shevchenko

seš! Je to tak, buď 1/8 nebo finále

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to pos..., vynechal jsem Holanďany. Brazílie až ve finále

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Expert

Snad bude v pořádku. Vráťa je opravdu tragik.

Reagovat
Shevchenko

neni.. je to stejny tip jako Koller ale trochu horsi. 3 nejlepsi utocnik v cesku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je super, super, super zpráva.

Honza je pro nás extrémě důležitý hráč, což se ukázalo ve druhý půlce při pohledu na hru Šouli Lokvence. Z toho bolely oči. Ač jsem jeho velký zastánce, tak dneska se ukázalo, že je o třídu horší, než Koller. Nevyhrál snad jedinou přesnou hlavu, nebojoval, neběhal a jak naložil s tou svou šancí ... . Děs a hrůza.

Skoro bych byl za změnu systému, pokud by nebyl Honza použitelný na zápas z Ghanou a vedle sebe bych zkusil postavit Štajnera a Baroše (popř. Sionka nebo Heinze). Kuffour už není, co bejval a rychlostně by ho mohli tihle rychlí prckové uběhat. Všechno je lepší než stojící a zbytečný Šoula ... (ikdyž ho mám fakt moc rád, ale když není forma ... )

A k celýmu zápasu:

Podle mě v poli vyrovnanej zápas. Možná měli amíci ještě o trošku více ze hry. Naši měli perfektní efektivitu a dali 3 nááááááááádherovný branky. Ještě bych asi měl zmínit trochu slabší poziční hru amíkovských obránců a slabší podporu záložní řady USA směrem dozadu.

Naproti tomu naše obrana zahrála bez přehánění fantasticky. Jak Ujfaluši, tak překvapivě i Rozehnal zahráli perfektně. USA prakticky středem neprošli ani jednou (tu střelu z dálky do tyče nepočítám, to byla shoda x okolností ...), jednou tam vznikla situace z Grygerovi strany a to je vše. Prostě skvělej výkon.

Vysoký rank potvrdil Grygera (který v repre podává vynikající výkony už dýl, ale nikdo si toho moc nevšímá; vždyť musí bránit za dva, protože Karel P. mu vzadu moc nepůmůže) a hodně se zlepšil i na druhý straně Jankul (který se v zápasech z Kostarikou a TaT představil v katastrofální formě). S touhle obranou můžeme možná něco dokázat

Záloha zahrála standartně. Galáska jsem si za zápas prakticky nevšiml, ale to je prostě jeho hra. Rosa zahrál dobře a přidal 2 góly, perfektně odehrál svůj part pro mě nejdůležitější člen naší sestavy - Nedvěd. Bojovník, kterej má snad troje plíce, dře, běhá, přihrává, nabízí se. Paráda. Pobora se snažil, ale roky nezastavíš, za zápas nedal centr, asi nejslabší člen sestavy. Naprosto stejně i Plašil. Jen snaha nestačí a on na to prostě nemá, bojí se, pořád přihrává alibisticky dozadu. Prostě se mi moc nezdá.

Útok už jsem řešil. Honza je prostě king.

Každopádně bych tohle vítězství nepřeceňoval. Kdoví jak to bude z Kollerem, bez něhož se nám bude hrát o poznání hůř, v každém zápase se nám určitě nepovede dát hned v páté minutě gól atd. atd. Takže slavme, ale nepřehánějme to.

Reagovat
smazaný uživatel

Amíci více ze hry? A to mívá kdo? Ten, kdo více drží míč (neefektivně), nebo ten, který má více šancí?

Jankul žádná sláva, Galásek se mi asi jako jedinému líbil (protože jsem se snažil všímat si ho pozorněji než obvykle), Plašil hodně slušný. Pokud naše záloha nebude tak dobrá jako na Euru, tak asi hlavně "zásluhou" Karla.

Sestava na Ghanu: Čech - Grygera Rozehnal Ujfaluši Jankulovski - Poborský Rosický Galásek Plašil - Nedvěd - Baroš.

Reagovat
Shevchenko

Ta hra na jednoho útočníka by mohla být dobrá. Baroš alespoň umí více využívat ofsajdy než Koller s Lokvencem. Ale hned jak se vrátí Honza tak šup tam s ním! Co jsou přesně za typy záložníků Plašil a Jarolím?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi řekni, co přesně Plišil hrál, že byl "hodně slušný" . Jak v přípravě, tak v tomhle prvním mači mě přesvědčil o tom, že na takovejhle fotbal nemá . Je ale možný, že se vykope. Neodepisuju ho v žádným případě. A Jankul žádná sláva? Vždyť potáhl spoustu útoků a po jeho straně si amíci, co si pamatuju, nekopli. Pro mě byl dobrej

A máš pravdu v tom, že usáci sice drželi balon, ale bezúčelně, ve druhý půlce to otevřeli a naši chodili do pár beků. Otázkou by ale bylo, kdyby ten první gól padl na druhý straně a my museli do přehuštěný obrany. To by taky mohlo dopadnout obráceně, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby kdyby Kdyby se nezranil Dino, tak dostanou pětku.

Z Jankula šel doslova strach, pořád mu to podkluzovalo a míče odkopával docela nejistě. Ofenzivu prakticky nepodporoval, jeho pár výletů skoro vždy končilo ztrátou balonu. Ve své jediné šanci byl nedůrazný.

Plašil se mi strašně líbil na začátku, kdy párkrát pěkně potáhl naši akci a zároveň naprosto vzorově bránil údajně nebezpečného Cherundola. Pak hrál spíše průměrně, ale v silných minutách našeho týmu (60.-77.) byl zase hodně cítit. V přípravě mě taky nepřesvědčil a celkově mu nijak moc nevěřím, ale včera zkrátka překvapil. S Rosou a Nedvědem se samozřejmě srovnávat nedá, kdyby se však uzdravili oba útočníci, tak bych ho rád viděl napravo místo Karla

Reagovat
Shevchenko

1. Frings (krásná faleš)

2. Rosický (taky do šiby, on prostě umí kopat z dálky-břevno)

3. Lahm (taky paráda, položil si obránce a přímo do rohu)

4. Pirlo (a jak to tam propadlo, velký podíl na to má Gilardino)

5. Cahill (Přímo do tyče a odraz skoro do druhé)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro mě asi vede ten Lahm. To byla tak krásná branka. Moje srdíčko se zatetelilo blahem . Te byl přesnej vingel a jak si u toho ještě položil toho beka. Hm, hm, to byla lahoda ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele