KOLLER VYHLÍŽÍ POHÁROVOU EVROPU

22.03.2007, 13:58
Aktuality
Kdo by to byl ještě před několika měsíci řekl, že se Monako bude prát o příčky zajišťující evropské poháry. Knížecímu klubu se start do francouzské nejvyšší soutěže nepovedl a dlouho se potácel na sestupových příčkách, poslední dobou se však všechno změnilo...

Monako od poloviny prosince prohrálo jenom dvakrát a vyšvihlo se již na dvanáctou příčku ligové tabulky. Na 18. místo má díky víkendové výhře nad FC Nantes již devítibodový náskok a boj o záchranu v soutěži se ho tak zřejmě již týkat nebude. Naopak tým českých reprezentantů Jana Kollera a Jaroslava Plašila může klidně zaútočit na evropské poháry - devět kol před koncem soutěže ztrácí na páté Sochaux pět a na třetí Bordeaux šest bodů.

"Není to nemožné," říká útočník Jan Koller. "Atmosféra uvnitř v klubu je mnohem lepší než na začátku sezóny. Výsledky se zlepšily a přestali jsme prohrávat," pokračuje dále český reprezentant, který se nyní koncentruje na kvalifikační dvojutkání o postup na ME 2008 proti Německu a Kypru.

Na špatném startu klubu do sezóny se podepsala také zranění, ta se nevyhnula ani Kollerovi, jehož trápil především stehenní sval. "Od Vánoc se cítím mnohem lépe, snad to tak půjde i nadále. Je důležité, že jsem fit a že se mi zranění vyhýbají," hlásí opora týmu reprezentačního kouče Karla Brücknera a autor šesti letošních ligových branek.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele