KOLLER POPŘEL ZVĚSTI O KONCI KARIÉRY

08.02.2007, 12:41
Aktuality
Jan Koller se pověsit kopačky na hřebík ještě nechystá. Český reprezentant dnes popřel informace belgického deníku De Morgan, podle něhož vysoký útočník po příští sezóně ukončí kariéru.

"Nikdy jsem nic takového neřekl. Po mistrovství Evropy možná začnu přemýšlet nad tím, co budu dělat dál, ale určitě nechci skončit s fotbalem," odmítl Koller informace belgického listu.

Ten včera přinesl následující Kollerovo sdělení: "V Monaku se cítím dobře. Mám tady smlouvu do léta 2008, potom je zde evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku, po němž skončím s fotbalem a vrátím se do České republiky."

Koller se včera za nepravdivé zvěsti odvděčil tím nejlepším možným způsobem. Proti Belgičanům sehrál povedené utkání a byl to právě on, kdo již v šesté minutě otevřel skóre přátelského utkání, které nakonec skončilo výhrou české reprezentace 2:0.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zdá sa mi to, alebo tých kačíc už býva jaksi priveľa? Kritizujem samozrejme zdroje..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele