Koller na odchodu?

07.08.2007, 12:24
Aktuality
Jan Koller, český reprezentační kanonýr, možná již brzy změní působiště. K těmto úvahám nutí samotného hráče situace, která nastala v jeho součsném klubu. Vypadá to, že v Monaku si v úvodu sezóny moc nezahraje. Koller se ale o svoji kariéru zřejmě bát nemusí. Zájem o něho projevily takové zahraniční kluby jako Fenerbahce Istanbul, Reading, Middlesbrough, Birmingham, Twente Enschede a Alkmaar.

V minulé sezóně byl Jan Koller jedním z tahounů monackého klubu. Po letní přípravě ale začal kouč Ricardo Gomes sázet na spíše defenzivní rozestavení s pěti záložníky a pouze jedním útočným hrotem. O tento post bojoval Koller hlavně s Frédéricem Piquionnem a Gomes dal přednost bývalému hráči Saint Etienne. Na českého obra tak v prvním utkání sezóny právě proti Saint Etienne zbylo pouze místo na lavici náhradníků. Na hřiště se sice dostal v sedmapadesáté minutě, ale spokojen s tím rozhodně nebyl.

Koller již v jednom z rozhovorů přiznal, že je z toho, jakou pozici má v Monaku, rozladěn, a že pokud to bude trvat déle, pravděpodobně se bude muset poohlédnout po jiném angažmá. O nabídky se ale, jak vidno, bát nemusí. Dobré příležitosti se chytlo hned několik evropských klubů. Jako poseldní se ve francouszkých médiích objevila informace o zájmu tureckého Fenerbahce Istanbul. Dále se o historicky nejlepšího střelce české reprezentace zajímají kluby z Ostrovů jako Reading, Middlesbrough a Birmingham nebo také nizozemský Alkmaar či Twente Enschede.

Český reprezentant si vybral Monako v minulém roce, když odcházel z Borussie Dortmund. Ve Francii tedy odehrál zatím pouze jednu sezónu.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*

nechod pryc, si lepsi nez ten piqoun nebo jak... staci chvilka trpelivosti, par golu a je to...

Reagovat
HOST*

Piquionne je mozno lepsi nez Koller ale lepse by bolo keby su spolu v utoku...Bolo by o sto krat lepse kebyze hraju na dvoch utocnikov...nevim co to tam maju za trenera

Reagovat
HOST*sterda

Nemyslím si, že odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by ho chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

v ždným případě není Koller lepší než Frederic...má ovšem svoje kvality ale lepším útočníkem určitě není zvlášť při rozestavení 4-5-1..tam by byl úplně na nic při tomhle rozestavení se většinou používají útočníci typu právě Piquionneho,Baroše a podbných rychlíku taqže poctivej českej Honza by asi neuspěl jen at de myslim zhe třeba v Readingu či Borough by mohl byt platnější zvlášť u druhých jmenovyných když jim odešl Viduka typově podbný hráč

Reagovat
HOST*Quaranin

Souhlasim, ale ten zacatek jsi prehnal.Koler uz neco dosahl a nejaky Piquolik se mu nemuze rovnat. Neexistuje...mozna podle trenera neni lepsi, ale myslim ze jeste jeden rok muze hrat treba na tech ostrovech zaklad v dobre forme--

Reagovat
HOST*

jj ale špatně si mně pochopil myslel jsem pro ten vybraný styl zhe není lepší víš..i taq díky za názor

Reagovat
plechi

a co takhle česká repre... tam hrál dino hodně dlouho v 4-5-1 sám na hrotu, a jak to šlo... baroš by se sám na hrotu ztratil...

Reagovat
HOST*

no právě zhe když v čeké repre hrál sám taq to bylo hrozně upocený ty vyhry a výon neslanej nemastnej...

Reagovat
HOST*sterda
Reagovat
HOST*villa

njn ten dopis to přesně vystihuje . Ještě vic mě ale nasrali stim Hudsonem to je fakt hrozný

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Vzkaz pro tupé dobytky z jádra fanoušků Sparty:

Reagovat
Shevchenko

Sparťanský p.i.č.u.s stejně jako celá Sparta s jejich fanoušky.

Reagovat
HOST*

at jde do boro

Reagovat
HOST*

at jde do boro

Reagovat
HOST*Boro

taky bych mu přál boro

Reagovat
HOST*Quaranin

Jojo Boro by bylo good pro naseho stareho dobreho Jenika Kolerů :-) nebo Reading, ale driv to Boro

Reagovat
smazaný uživatel

koller sice uz nehraje to co hraval ale vzakladu si jeste zaslouzi doufam ze prestoupi protoze na to jeste ma hrat par let v prvoligovym tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

místo doška do sparty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele