KOLIK CHELSEA NABÍDNE ZA ESSIENA?

20.06.2005, 23:08
Aktuality
Londýnská Chelsea nevzdává boj o Michaela Essiena. Bude velice zajímavé sledovat, jak hodně se budou Angličané ochotni plácnout přes kapsu, protože Olympique Lyon se nespokojí s částkou 25 miliónů eur, které Chelsea nabízela naposledy.

O ghanského záložníka se zajímá několik předních klubů, ale pouze Chelsea se vytasila s konkrétní nabídkou a její zájem neustále trvá. Pokud Lyon svoji hvězdu prodá, hodlá vydělat pořádný balík. Pomáhá tomu fakt, že Essien do Anglie neutíká.

"Je tu veliký tlak ze strany Chelsea – jediného klubu, který učinil konkrétní nabídku," potvrdil silný zájem anglického klubu předseda Olympique Lyon Jean-Michel Aulas.

"Uděláme vše pro to, abychom jej udrželi. On je klenot a jeden z nejlepších hráčů v Evropě," pokračoval Aulas. "Proto se také o něj Chelsea zajímá, ale my mu musíme přidělit cenu hodnou nejlepších hráčů Evropy."

S přesnějšími ciframi všechny seznámil lyonský předseda vzápětí: "20 milionů? 25 milionů? Zajisté ne. On má cenu o moc, moc větší." Bude tedy záležet na postoji Chelsea a hlavně trenéra Mourinha. Protože pokud on bude ghanského reprezentanta chtít mermomocí ve svém týmu mít, cena se může vyšplhat do takové výšky, které neodolá ani nejlepší francouzský klub.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (205)

Přidat komentář
smazaný uživatel

uz by sa mohli spamatat v tej chelsea..nieje normalne co robia.

Reagovat
HOST*newta

jo, ale pro ně je otázka peněz to nejmenši

Reagovat
Mr.Jindros

Neřekl bych. Ani Roman nechce donekonečna utrácet horentní sumy a prodělávat tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodělal už několik miliard a nevypadá, že by mu to nějak vadilo. Bude utrácet tak dlouho, než vyhraje Chelsea LM a bude nejlepší na světě. Pak už nebude mít kam stoupat a třeba ho to přestane bavit. A kdo ví jak to s Chelsea dopadne za pár let, kdyby Abramovič odešel, tak nepřežije finančně ani jednu sezónu.

Reagovat
Mr.Jindros

Podle čeho usuzuješ, že mu to nevadí ? Určitě to chce jednou stabilizovat. Abramovič odejít nemůže, bude to muset prodat a nevim kdo by to koupil. Nebo do toho jednoduše přestane cpát prachy, nejlepší hráči odejdou a nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má Chelsea pro zábavu. Kdyby z ní chtěl mít zisky, tak bude jednat jako manažer... Nakoupil plno hráčů, které za rok pustil za zlomek původní ceny a zřejmě tak bude i pokračovat. Když nakoupí posily, tak mu někteří hráči budou přebývat a určitě je neprodá za nákupní cenu. Možná bude chtít Chelsea někdy stabilizovat, ale to by se nesměl chovat tak, jak se chová. A z toho usuzuju, že když investuje do svého koníčku několik miliard, že mu to ani nevadí.

Reagovat
Mr.Jindros

Oba jenom spekulujeme, radši to ukončíme. Já bych zase mohl napsat, že si myslím opak atd. atd. atd. Uvidíme v budoucnu.

Reagovat
smazaný uživatel

OK. Však kdybychom si mysleli všichni to samé, tak nemáme o čem diskutovat

Reagovat
HOST*

když jsou taci boháči tak můžou dát i 20 000 000L ne?

Reagovat
PJ

Co neni normální? Že chtěji bejt nejlepší a když maji peníze, tak chtěji kupovat ty nejlepší hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

A co by na tom mělo být nenormálního??? Než přišel fotbal do finanční krize, tak utrácely všechny velkokluby co mohly. A najdenou když má prachy hlavně Chelsea, tak se to nikomu nelíbí. Vždyť by celá Evropa měla být ráda, že jeden zámožný Rus leje do fotbalu prachy, protože jinak už by se asi nepřestupovalo vůbec...

Reagovat
HOST*

presne tak fotbal je v recesi, nejsou penize...nevim jestli by bylo o cem spekulovat, kdyby nebylo transferu z/do Chelsea.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak nevím, dokud je za Chelsea Abramovič s prakticky nevyčerpatelnou peněženkou, která pokryje veškeré ztráty, tak se mi to moc fér nezdá. Ostatní kluby si na sebe musejí dost tvrdě vydělávat (reklama, TV práva, i hrou, míním hlavně mezinárodní účast). Takhle prostě Abramovič všechno zacvaká a nazdar. Prostě má takový lepší vláček na hraní. Asi proto to všechny tak sere...

Jinak Chelsea avizovala tři posily: levého obránce, středního záložníka a útočníka. Levého obránce už má a teď se zajímá o záložníka a útočníka (Gilardino, Eto´o, Adriano (ten je naštěstí i se sto mega poslal tam, kde slunce nesvítí stejně jako Ševčenko za skoro 90), tak proč by při své situaci nechtěla ty nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

sory..nechal som sa iniest

Reagovat
smazaný uživatel

uniest

Reagovat
smazaný uživatel

Essien je určitě dobrej fotbalista ale stejně nechápu proč ho tak strašně moc potřebujeme máme na jeho post dost kvalitních hráčů tak proč za něj nabízet takový strašný prachy když ho momentálně vůbec nepotřebujem.

Spíš by se hodil nějakej útočník co třeba Fernando Torres to by teprv byla posila.

Nebo třeba Adriano ale jelikož fandim i Interu tak doufam že tam zůstane

Chelsea forever

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nesmíme koupit toho samozvanýho borce Etoa - docela sem se smál když prohlásil že je mnohem lepší útočník než Henry.

Povedla se mu jedna sezona a začíná si moc myslet.

Jako celá Barcelona

Reagovat
Xavi

no tak Eto´ovi (nebo jak se to vůbec skloňuje) se určitě nepovedla jen jedna sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho sleduješ fotbal, že říkáš takové nesmysly?

Reagovat
HOST*

No já sleduju fotbal vždycky něco přes 2 hodiny, tj. od začátku do konce i s přestávkou Nevím, na co narážíš, ale jako velký nesmysl mi to nepřijde. Henry je určitě lepší, ale zrejmě ti jde o tu jednu vydařenou sezónu. Byl to sice asi nejlepší hráč Mallorky a asi nehrál o mnoho hůř než letos, ale asi těžko by se v té době o něho zajímala současná Chelsea. Teda je to můj názor, možná by o něho fakt zájem měla, ale já myslím že těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom pro pořádek, ať to nevypadá jako Fugasova reakce, toto je můj příspěvek, nebyl jsem přihlášený...

Reagovat
smazaný uživatel

No možn áse o něj nezajímala současná Chelsea, ale zajímala se o něj současná Barcelona, takže v tom moc rozdíl nevidím.

A v mallorce hrál skvěle, takže jedna vydařená sezona je nesmysl, stejěn tak jak to, že je etoo lepší než Henry ( nicméně vzheldem k věku bych si do týmu přál radši Samuela ) .

Reagovat
smazaný uživatel

Eto´o už prodloužil s Barcou, takže je to už stejně úplně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Inac uplne suhlasim,ze Eto´o este urcite nieje lepsi ako Henry...

Reagovat
Mr.Jindros

Zas TAKOVÉ nesmysly to nejsou. Etoo si otvírá hubu, přestože ještě nepředvedl ani zdaleka to co Henry. Možná se mu povedlo víc sezón (tady to je snad jedinej bod kdy bych měl výhrady), ale tohle je první kdy je na očích jako opravdová "star". A s tim namachrováním Barcelonistů - stačí když se podívám na tohle fórum. Jirka-fcb je jediný fanda Barcy se kterým se dá rozumně mluvit (i když ten kiks "Real je zmrd" si pamatuju ).

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já jsem právě mluvil tom jednom bodu, o ničem víc.

Reagovat
Xavi

to je právě to, že oni to vědšinou nechápou

Reagovat
HOST*bolek

Etoa do Chalsea to nikdy. Jenom ať si ho tam nechají. Jinak Barca se vrátí do své průměrné šedi a společně s tím se začnou vytrácet i fanoušci barcy z tohoto chatu. Už nebudou mít plnoé huby blbích keců jako do teď. Tak jím dopřejme tu jejich chviličku slávy.

Reagovat
smazaný uživatel

naše chvilka slávy a tvá dlouhá chvíle blbosti, když kecáš cosi o průměrné šedi, co se tak mrknout na seznam vyhraných trofejí? Ale to ne co, ty tady něco jen tak plácneš a myslíš si bůhví co.

Reagovat
HOST*rolínek

Barcelona má jeden velký triumf. Má největší procento homosexuálních fanoušků na světě. To mi jistě doktor potvrdí...

Reagovat
HOST*Mára

bože ty seš vtipnej až to bolí .HOVADO!!!

Reagovat
HOST*jampadampa

barcelooona má prostě svoji pseudologiku, které nikdo jiný nerozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak

Reagovat
HOST*

A pánové opět brání svého klienta. Jak charakteristické...

Reagovat
HOST*annie_xxx

Proč není normální, že chce chelsea koupit nový hráče??? nechápu... navíc když má peníze... Kdyby měli takový peníze i jiný kluby myslíte, že by se nesnažili získat ty hráče, který chcou pomocí peněz! Navíc děláte, jak kdyby za to mohla, že si ji abrahamovič koupil... taky si mohl koupit jinej klub a ten byste taky nenáviděli!!!! Co kdyby koupil tu vaši barcelonu (já mám taky barcu ráda) taky byste ji nenáviděli!!!!! Já budu mít chelsea ráda dokud tam budou ti hráči, který mám ráda a je mi jedno komu patří ten klub to podle mě není nejdůležitější...

Reagovat
HOST*

vyprsti se a neser mi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že se neumíš ani podepsat...

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som dal abramovica nech sa stara do ruskeho futbalu a nech necha premier leuge tak...hovno sa dotoho rozumie a mysli si ze ked ma peniaze patri mu svet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bylo docela na ..... Kdyby Abramovič nekoupil Chelsea a cpal by ty prachy do CSKA, tak by tam přitáhl plno skvělých hráčů... Někteří by tam nešli, ale mnozí určitě ano. Např. třeba Maniche odešel z Porta do Dynama, i když byl jedním z tahounů v LM i na Euru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty nemozes vediet,ci sa do toho rozumie...Podla mna sa do Premier league rozumie a ma tuto ligu rad a preto dava aj donej peniaze a myslim si,ze nerobi nic take strastne Hovorim to aj ked ho nemam rad a neznasam Chelsea,ale podla mna to nieje az take strastne...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...cudne...som pocul ze Figo je v hladaciku Sounessa vlastne souness to priznal ze ma zaujem o figa co vy na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi celkem jedno, kam půjde. Hlavně ať hraje v základu a taky nesmí odejít pod cenou, řekl bych tak za 12 mil.

Reagovat
HOST*Peca

12 milionů???? To mi přijde absurdní. Real bude rád když se zbaví jeho platu. Tipnul bych, že půjde zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem o Valencii a 6 milionech. Vždycky když se chceme zbavit nějaké hvězdy, tak si všichni myslí, že ji dáme zadarmo. Figo může ještě 3 roky hrát parádní fotbal. Nebo si ho necháme, kvalitní lavička je potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

6 nebo 12 milionů za Figa??? Možná má ještě velké kvality, bude se snažit o dobrou formu před MS, ale doufám že platit budeme za jiné, Figa tak maximálně zdarma jako Kluiverta

Reagovat
smazaný uživatel

Ako zadarmo urcite nepojde ved on moze ukazat este peknu hru v hocijakom klube

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Figo aj ked pojde do Valencie zadarmo,tak mu ponukate plat 6 mil eur ci chces alebo nechces Takze si este niekolko rokov pekne zarobi

Reagovat
HOST*rominho

No myslim, ze Chelsea Essiena nakoniec ziska. tak isto to bolo s Drogbom. Marsseile tiez hovorilo, ze ho za ziadnu cenu nepusti a staci sa pozzriet kde je teraz. Lyon chce ziskat co najviac penazi a msylim si, ze im staci aj tych 25 co im doteraz ponukli> len ak je moznost, ze mocu dostat viac tak preco sa tvarit, ze im 25 staci.nie? Abramovicova kapsa je bozodna a zalezi len na tom ci ho fakt naozaj bude Mourinho chciet . ak ano tak do konca prazdnin je urcite tam aj dvakrat

Reagovat
HOST*PUYOL

Nech si Chelsea kludne kupi Adriana,aspon dobre prerobia.Inter co spi,ved ten vas fenomenalny Adriano je slabota.Hento je hrac???Brazilcan???Ved on hra ako neaky Anglican,lopta mu odskakuje od noh,ziadna technika,na celom pohary konfederacia som ho este nevidel obohrat hraca-drevo.....V ang lige sa nestrati....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad nechtěls říct ani sám zavřenej doma, aby to nikdo neslyšel! To si jako myslel vážně? nebudem mluvit o této sezóně, když si vzal balón na svým pokutovým území a sám ho dopravil až do branky (to bylo jenom tak mimo), tak na poháru ten gól co dal, to bylo jak z anglie

a jestli Adriano nemá žádnou techniku, tak potom mají techniku asi jenom dva lidi na celé planetě! a kdyby polovina útočníků byly takový dřeva jak Adriano, tak by to všechn vypadalo daleko líp!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz si ma pekne pobavil ale aj skoro rozplakal (od smiechu)ze adriano nema techniku??? ty vobec pozeras aspon dakedy sem-tam futbal...ved on je jeden z najkvalitnejsich utocnikov tohto sveta a ze mu odskakuju lopty?? ty vies vobec akeho Adriano myslime?Si nevidel ako spravil v LM jedneho obrancu z valencie?(nepametak ktoreho) ved on je naozaj super

Reagovat
HOST*yarda

Na to dám jen dvě slova: Idiotský příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapem Chelsea......Kupuju kazdeho koho vidia a je jedno kolko uz hracov maju na tom poste... Blazni...co sa tyka essiena tak myslim ze je to vcelku dobry hrac...Abrahamovic dojebal Anglicku Premiership

Reagovat
smazaný uživatel

sorry za ten vyraz ale nemohol som inak

Reagovat
smazaný uživatel

Keď ho chcú a dohodnú sa,nech ide.Však o nič nejde,len o jeden prestup. Mimochodom vôbec nemám pocit,že by Chelsea nejak narúšala rovnováhu vo futbale,jak sa tu viacerí rozčuľujú.Hrajú kvalitný futbal s futbalistami,ktorí určite nie sú všetci svetová smotánka.Rátajú sa vždy len uzavreté prestupy.

Reagovat
HOST*ioi

Barca prostě zase jednou závidí. ak bych to výstižně popsal.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že příští sezónu to bude mít Chelsea o moc težší jak v lize, tak v LM

Reagovat
HOST*rominho

Povedzte mi kto nekupuje ? Real kazdy rok nakupi nejaku novu hviezdu pri tom sa im absolutne nehodi do systemu hry alebo na danom poste ma xy lepsich futbalistov( Owen, beckham), Barcelona, ktorej hrozne fandim minula za posledne dva roky 100 mil.euro len na nove posily, ale v porovnani s Realom kupuju ucelovo a premyslene. peniaze zbytocne bez toho, aby si to rozmysleli nevyhodia. Chelsea kupuje hracov tiez do systemu, keby kupovala kazdeho tak uz je davno Shewchenko a Adriano a este neviem kto u nich.neviem co sa nad tym tak rozculujete. Ak na to maju nech si kupia. ak na to nemaju maju smolu.Myslim si, ze Abramovich nekazi ale naopak trochu prispieva na kvalite , zvysil konkurenciu v anglickej lige a i v celej europe.

Reagovat
HOST*rominho

to, ze nemam rad ich sposob hry a hlavne Mourinha uz je o niecom inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiez nenavidim toho mourhovna

Reagovat
jenage

annie_xx: aha a proc teda manchester prestoze je nejbohatsi na svete kupuje velky prd?

...figo at se de vycpat a s nim i cely posahany real...slysel sem ze ho chce manchester ale doufam ze to nemysli vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

...chapu ze manchester chce kupovat nadejne hrace ktere se hodi do budoucna, ale kdyz bude ta budoucnost? dyt hrajou hovno a s tim straym dedou van der saarem taky nic nevyhrajou istelrooy uz taky nehraje nic jediny ronaldo chce jit jinam tak o co jim de?

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste koko*i vobec nechapete umysel manchestru... Len je zaujimave ze ked vyhrali LM tak mu fandil kazdy a zrazu???Stala sa kriza a nikto taky pristup nemam rad

Reagovat
jenage

bud ticho fandim manchesteru od svych sesti let tozn 10 roku tak zalez

Reagovat
smazaný uživatel

ty 10 rokov dakto 15

Reagovat
smazaný uživatel

15? To si myslel seba?

Reagovat
smazaný uživatel

jenage drz radsej pi*u

Reagovat
smazaný uživatel

OSPRAVEDLNUJEM SA ZA NADAVKY AKO REDAKCII TAK AJ DETOM KTORE TENTO PRISPEVOK CITALI(jenage)

Reagovat
HOST*jampadampa

Je fakt, že těch co fandí vždycky tomu kdo zrovna vyhrává je nějak hodně... Všimli jste si jak je najednou hodně fanoušků barcy?

Reagovat
antimadrista

Jo? Já teda ne. Většina fandů Barcy sem chodí už několik sezon Takže klídek.

Reagovat
Mr.Jindros

Nějak si nemůžu vzpomenou, kdo sem kromě tebe chodí již několik sezon. Býval tu Barceloňák, ale toho jsem tady poslední dobou nějak nezaregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Antiamdrista, Barceloňák a BarcaFan- co sjem se dočetl z archívu, tom, že sem nechodí dnes je přece jedno. A rozhodně tady nebylo jiných fanoušků nějak víc.

Reagovat
Mr.Jindros

Ehm ? Z těch co sou tady dneska jsem chodí několik sezon je antimadrista. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jde o to, že ti fanoušci Barcelony tady chodili i když se prohrávalo, nejen když se daří a o to tady šlo.

Nehledě na to, že Barceloňáka můžeš na internetu potkávat i nadále.

Reagovat
HOST*yarda

Jo, to můžu taky potvrdit. Po obratu Barcelony v polovině předloňské sezóny se s jejími fanoušky vybavenými moudrými proslovy a svojí vlastní logikou roztrhl pytel. Jen Antimadrista (budiž mu vzdána čest) se tu ztrapňoval už předtím

Reagovat
HOST*jampadampa

Nesmějte se fanouškům barcy. Vždyť oni za to chudáčci nemůžou...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jseš tu jak dlouho?

Reagovat
HOST*jampadampa

Když jsem tu já chodíval tak ty jsi byl ještě na houbách - Kyslík

Reagovat
smazaný uživatel

Chodíš tu tak měsíc dva, tak se uklidni. Pokud tu chodils už dřív, tak ses asi ( naštěstí ) moc neprojevoval. No ale ty zlaté časy už jsou pryč

Reagovat
HOST*jampadampa

Ale já jsem klidnej. Musím Ti říct, že tvoje příspěvky mám ze všech nejraději. Vždycky se strašně nasměju. Třeba ta tvoje hláška s tím Etoem - jestli s ním prý ten host mluvil a ... no říkal jsi to sám tak si to určitě pamatuješ. Nevím jak ostatní, ale já bych tě zfleku nominoval do nějakého zábavného pořadu. Ty jsi prostě mega star. Máš můj obdiv

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nám couváš od tématu Z ničeho nic jsme už u mých příspěvků, to je pořádný myšlenkový převrat, co se ti děje v hlavě, že tak měníš témata? Asi tam je pořádný guláš

Reagovat
HOST*jampadampa

No začal jsem slovem kterým ty jsi zkončil (klid). Tak myslím že to má i návaznost...

Reagovat
smazaný uživatel

No když si to ty představuejš takhle, no já myslel, že když tu chodíš tak dlouho jak říkáš, tak budeš určitě vědět, co je to návaznost a co je to uhýbaní od tématu ( které mimochdoem dál "provozuješ") , ty takový světoběžník, který zná i Pierra Rišárda

Reagovat
HOST*jampadampa

Bylo mi ctí tě poznat a jsem zároveň rád, že ani ty nevíš jak se to asi píše jinak bys to už dávno napsal správně.

Reagovat
smazaný uživatel

No naprosto LOGICKY Richard, každý kdo je aspoň trochu vzdělaný, tak to ví...

PS: zase se výhýbáš tématu

Reagovat
HOST*jampadamapa

Tak pak nevím proč jsi to psal ty špatně. Asi patříš mezi nás neinteligentní

Reagovat
smazaný uživatel

No pokdu se orpavdu řadíš do téhle skupiny, tak ti i možná prominu to, že neznáš slovo "ironie"

Reagovat
HOST*jampadampa

Nevykrůcaj

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tady ten, kdo to napsal první dobře

Reagovat
HOST*jampadampa

Ale předtím třikrát špatně takže se stím vezeš ať chceš nebo ne. Ale dost už zbytečných řečí

Reagovat
smazaný uživatel

Dost chabý pokus. Mylsím, že oba a ne jen my dva moc dobře víme, jak je to doopravdy, tak žij v představě, že tak nevzdělaný nejseš jenom ty sám, i nadále. Ríšo

Reagovat
HOST*jampadampa

Pierre seš fakt dobrý, teď jsi mi to nandal i s úroky a vypláznutým jazyke.

Reagovat
smazaný uživatel

Už radši píšeš jen "Pierre" co? Že ti není blbé používat jméno někoho, když ani nevíš, jak se to píše

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jen uvedl, že tady dřív bylo fanoušků BArcy asi tak čtyři, což nebylo o nějak moc méně, než jiných fanoušků. No a pokud se podíváš objektivně, tak tu přibylo desítky nových fanoušků různých klubů, zdalekna ne jen Barcy. A plno fanoušků Realu z dob předešlých, co jsem se díval na rok a půl staré zprávy, tak plno jich tady není. Takže to ani zdaleka není tak černobílé.

Reagovat
HOST*jampadampa

To bude to vaše zdravé jádro co fandí na střídačku barce a reálu podle momentálních výsledků. No a kdyby vyhrála Valencie tak by fandili jí. Ještě že nemůže La ligu vyhrát třeba Bayern - to by byl průšvih

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mi připomínáš inkognita, taky furt mlel něco o tom, že jsme fandili Realu a tak, no a když se ho člověk zeptal, jestli to může někde ukázat, tak radši držel hubu a mluvil o něčem jiném, takže po tobě to snad ani nebudu chtít

Reagovat
HOST*jampadampa

Naštěstí se to nedá dokázat co? Jinak si myslím, že jsem ti neřekl žádnou novinku - vzhledem k tomu, že to tady každý ví.

Reagovat
HOST*jampadampa

Jo ta ty mi připomínáš Pierra Rišárda (nevím jak se to píše)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to radši nepiš

Reagovat
smazaný uživatel

Každý to ví a nikdo ho nikdy neviděl Když to tak víš, tak mi to nějak dokaž, s tvou inteligencí to určitě nebude problém, přece bys neříkal něco, co nemáš ověřené

Reagovat
HOST*jampadampa

,,Každý to ví a nikdo ho nikdy neviděl Když to tak víš, tak mi to nějak dokaž´´ to je opět geniální . Opět jsi mi dokázal své výsostné postavení na poli show businessu. Prostě jsi nový ,,Pierre´´ o tom není pochyb. Je škoda tady mrhat svým ohromným potenciálem. Nechtěl by jsi začít třeba u cirkusu?

Reagovat
smazaný uživatel

"Pier Rišárd" co? No tak furt říkáš, jak to každý ví a tak, tak když si tak chytrý, tak ukaž jeden sebemenší důkaz toho, že jsem skutečně fandil Realu, nebo to nesvedeš? A opět to zakryješ narážkami na mé příspěvky?

Reagovat
HOST*jampadampa

Hele nikdo tady netvrdil, že konkrétně ty jsi převlíkač dresů. To by mě zajímalo, kde jsi na to zase došel. Prostě komik každým coulem Nic ti dokazovat nebudu - hlavně když nikoho nemůžu chytnout za ruku a navíc to není trestné. Všimlo si tady toho spusta lidí - ty jsi takový ,,vymetač archívů´´ tak jsi si nějakých narážek taky určitě všimnul. Kyslíku existuje elektřina? Jo a jakto, že jí nevidím? Prostě jsou věci které nevidíš a přesto jsou všem jasné teda kromě tebe, ty jsi totiž extra exemplář.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvils o "našem tvrdém jádře" tak mi stačí důkaz na to.

Elektřina existuje, dá se to snadno dokázat, nevím jak ty, ale já vím, že jsou i jiné důkazy než něco vidět na vlastní oči. Jenže ty nemáš vůbec nic, prostě si jen takřekl nějakou kravinu a teď se to sanžíš všemožnš zakecat. S tou elektřinou si se tak akortá ztrapnil, rozhodně si nebyl vtipný, jak si se snažil ukázat těmi smajlíky

Reagovat
HOST*jampadampa

Bacha ať si neukousneš jazyk - to by tě bolelo. No hlavně klídek klídek ... Nerad bych měl na svědomí talentovaného komika. No a právě takový důkaz který nelze vidět na vlastní oči já pro tebe mám. Tak a teď ti ho řeknu tak pořádně poslouchej... No a teď už ti to musí být jasné. S tebou se tak dobře povídá. Řekni mi ještě něco vtipného... prosím... Já nejsem vůbec vtipný to je tvoje parketa kam já se na tebe hrabu to máš svatou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

No budiž. Ztratil si veškerou schopnost argumentu, tak to uzavřeme, a´t není té tvé ostudy ještě víc. Tvé rádoby vtipné poznámky tvou neschopnost vůbec nnezakrývají.

Reagovat
smazaný uživatel

doktore,že se s takovejma vocasama pořád bavíš ,ten je úplně stejnej jako inkognito(možná to je on ) jampadampa-ty si dobrej trapáček vid

Reagovat
HOST*inkognito

Milý, Máro že trpíš schyzofrenii bych ti dokázal odpustit. Ale moje jméno už si do té svojí nevymáchané držky neber. Nevím že bych s tebou měl kdy co společného a ani nemám zájem. Takže zadrž za včasu.

Reagovat
HOST*jampadampa

Budiž tedy. Přeju ti hodně úspěchů v profesní oblasti pro kterou jsi se evidentně narodil. Někdy se zase rád příjdu rozptýlit tvými bezkonkurenčními vtípky. Moc ti děkuji - zpravila se mi úplně nálada, protože tak dobře jsem se už dlouho nepobavil.

PS s tím márou jsi to taky perfektně vymyslel No a že jsem nějaký inkonito to je teda super, že jsem ve dvou osobách Prostě zase boduješ a to na plnné čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tady chodíš tak dlouho jak tvrdíš, tak jsitě víš, že Mára je pravidelný návštěcník a že to jaksi já být nemůžu. Mimochodem to stejné tvrdil inkognito, náhoda?

No ale myslím ,ež ty si mě ve vtípkách v pohodě porazil vým pirem Rišárdem Jen škoda, že tys to skutečně nevěděl.

Reagovat
HOST*jampadampa

Pierre tak už to nebudeme protahovat. Já už nemám moc času Ti psát. Jenom bych rád věděl nejsem já podle tebe ještě někdo jiný? Třeba že bych byl i host yarda, rolínek, bla, Napoleon, George Bush atd. Pierre pozor!!!! Ty jsi na nejlepší cestě k Chocholouškovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš někde, kdekoli ( prosím odcitovat ) že bych tvrdil, že jsi někdo jiný? Pokud neodcituješ, tak se radši někde zahrab. Jediné co by tobě možná přišlo bylo to slovo "náhoda" v závorce, nicméně nic konkrétního nepíšu, tak se zbrchej, pokolikáté už, co sis takhle splet. Kdesi tvrdíš, že se to může stát, ale když se ti to stává pořád. Říkáš tady, že tu chodíš kdoví jak dlouho, při tom nevíš, kdo je Mára, ani nevíš, že nemůžu být dvakrát zaregsitrovaný. Ani nevíš, jak se navazuje na téma. Vzdělaný Ríšo.

Reagovat
HOST*jampadampa

No myslím že to slovo ,,náhoda´´ je dost evidentní. Já jsem nepsal že se mi může stát že se spletu, ale že zapomenu napsat nick. A to je rozdíl Pierre.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopáděn teď jses zcela evidnentě spletl, protože se nelze zaregistrovat dvakrát Ríšo, takže klid. náhoda byla právě narážka kvůli Márovi, nidke jsme neřek ani slovo o tom, že jseš nebo nejsi inkognito. Fata Morgana?

Reagovat
HOST*Mára

bože to je vocas a já sem kačer Donald Doktore to je docela prdel bavit se s takovejma dementama asi začnu taky

Reagovat
HOST*jampadampa

Pierre. Jinak s tím pravopisem - ,,nidke jsme neřek´´ - si to po sobě přečti. Já na pravopisu a vzdělanosti nelpím ale ty asi ano když mě považuješ za nevzdělaného. Bys neměl mít chybu v každém druhém slově pak to působí komicky. A jsme zase u toho ,,komicky´´ prostě - náš velký Pierre No a tím ,,jsme neřek´´ v tvojem příspěvku jsi se poněkud prořekl. Taková hloupá chybička se vloudila...Už raději nic neříkej. Nebo to bude s tebou ještě horší...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, ale co tak začít rozlišovat slova "překlep" a "chybička"? to zvládne většina primátů.

No a srovnávat "jsme neřek" s tím, že nevíš, jak se píše "Richard", to je trošku slabé. Ono to je docela ostuda, vždyť Richard je velmi známé jméno, docela silná nevzdělanost.

Reagovat
HOST*jampadampa

No ono jde třeba psát z dvou kompů že? Byls někdy v počítačové učebně s hodně počítači?... To jsi tak naivní že si myslíš že ti na to někdo skočí. Ale Mára ano. Nebo jsi to snad neřekl?

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud vím, tak tvrdíš, že tou chodíš už dlouho...pokud mluvíš pravdu, tak zcela URČITĚ víš, že Máar je pravidleným návštěvníkem této stránky, nebo že bys kecal, jinak totiž není jaksi možné abys o něm nevěděl. Další chybička? Opět ses spletl?

Reagovat
smazaný uživatel

No a pokud si bdueš stát dál za svým ( spíš se svěřepě bráníš přiznat chybu ) , tak se zeptej tady kohokoli, kdo tu chodí pravidelně narozdíl do tebe a oni ti to potvrdí...smůla

Reagovat
smazaný uživatel

A poslední....ve škole jo? V jedenáct hodin večer budu psát ve škole pod cizím nickem TY jseš fakt dobrý A co třeba v nějaké herně? Ve vsetíně mají sice zavřené i hsotpody v deset, ale co kdyby

Ve škole v jeencát večer A abys ses opět ukázal, tak tuhle chybu určitě nepřiznáš.

Reagovat
HOST*jampadmapa

Ty jsi na to ale dostatečně šílený. No a to že je tady ten ,,prosťáček´´ dlouho snad něco dokazuje? Co je to zase za argument? To snad nemyslíš vážně. Jinak kde jsem tvrdil, že tu nechodí dlouho? Možná dokonce už tak dlouho jako ty. A co má znamenat to ,,poslední... ve škole jo?´´. Mluvíš nějak z cesty kamaráde. Pierre ty jsi pil? Já jsem se nikde nespletl, ale ty máš bohužel chyb jak máku v tom svojem příspěvku. Malá, velká písmena, závorky. Není to tak dávno co jsi mě opravoval za pravopis... No co si o tom myslet... Napiš mi až budeš zase střízlivý - dík. S úctou Jampadampa

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v pohodě, jen ty máš trošku delší vedení.

Jelikož chápu, že ne každý měl to štěstí, tak ti to vysvětlím:

1. psal si, že já jsem mára, no a normální člověk pochopí, že když Mára ttu chodí už pěkně dlouho, tak to asi nebudu já.

2. Dostatečně šílený? Prosímtě, nestrapňuj se víc a prostě přiznej, že sis se splet. Nejde o to, že bych tam nechtěl být, ale že bych se tam jaksi v jedenáct večer nedostal, opět, každý průměrně inteligentní člověk by pochopil.

3. A poslední, po tom slově následovaly tři tečky, což jako velm ivzdělaný člověk, bys měl vědět, co znamenají a že enfungují jako klasická mezera Znamenalo to něco ve smyslu " a za psolední" "poslední ppříspěvek" psal jsme to proto, že sjem ti napsal tři příspěvky, ale omlouvám se, že jsme nebyl dostatečně ohleduplnýa nenaspal to polopatisticky.

4. Ty jses nidke nespletl? Tak se podívej:

a)pierre rišárd

b) tvrdils, že já jsem mára, ale jaksi ti nedošlo, že z jednoho počítače dvakrát registrovaný být nemůžu a že ze školy v jedenáct večer to taky není mcoc realné.

c) smál ses barcelonským loňským dresům, poté si to zapřel s tím, že to byly ty letošní, opět ti nedošlo, že ho asi nemůžu mít nasobě v den prezentace

d) Tvrdils, že jsem říkal, že jseš inkognito, zase omyl.

A kdybych se podíval na celou diskusi možná něco najdu, ale každopádně po tomhle chceš říct, že ses nidky nespletl?

5. Zjsiti si někde ve slovníku nebo v učebnicích češtiny pro třetí třídu základní školy rozdíl mezi "překlep" a "chyba"

Ale nejhorší je, že ty máš opravdu vleké problémy s tím, někdy přiznat chybu, prostě už je to všem jasné, ale ty t ovedeš za každou cenu do extremu.

Reagovat
HOST*jampadampa

No myslím že kromě tebe a bohužel mě to už nikdo nesleduje a jestli ano tak se mu divím protože tady lidé chodí většinou kvůli fotbalu a to už dávno není předmětem, že? Můžeš říct že je to moje vina, ale sledoval jsem už několik tvojich diskuzí které se ubíraly tímto nepochopitelným směrem. Jenom bych rád podotknul že zúčastněným jsi byl ty a někdo jiný. Takže tak nějak. Jinak mi se nelíbili ani ty staré dresy protože se mi osobně nezamlouvájí barvy které FCB používá. Jinak 1,.) když tady já budu 3 roky používat stejné dva nicky tak to budu pořád já a myslím že se na tom nic nezmění ani po té době... Ale to byla narážka protože ten člověk se pravidelně vyskytuje když tě má podpořit. Nebylo to poprvé co jsem si toho všimnul. Nicméně nemám ti to jak dokázat. Jak taky (když tě za ruku nikdy nechytnu) a trestné to není tak nechme tohoto nevyřešitelného tématu. 2.) K dvojce asi tolik můj kámoš má doma tři kompy a všechny mají připojení na net. Jinak takových znám spoustu. Ty žiješ v prvobytně pospolné? To si doufám nemyslel vážně. 3.) ,,nenaspal to polopaticky´´ - k tomu se ani nedá co napsat. Akorát odpočinek bysi asi fakt potřeboval. Netvrdím, že jsi pil, ale možná jsi měl jenom těžký den 4.)a co se týká Pierra Rišárda - tuším že jsem už v prvním svém příspěvku kde jsem to uvedl řekl že nevím jak se to píše tak jsem to napsal česky. Jinak ty jsi to taky nevěděl jinak bys to napsal hned dobře. 4b.) Mára to o mě řekl není-li tak? S tou registrací jsem ti na dvou a né na jednom compu jsem ti to myslím už vysvětlil. 4c.) jenomže mi se nelíbí ani ty staré ani ty nové. Divil bych se kdybys vylezl i v těch starých, ale no prosím. Na kultivovanější místo třeba jako do divadla jsi v tom byl - no to mě podrž? O tom že bys nevlezl do tramvajky bylo myšleno v budoucím čase. Protože jak jsi se vyjádřil tak jsem pochopil, že si ten nový dres kopíš a budeš v něm chodit. Nebo budeš chodit v tom starém? 4d) Jsem vyvrátil už víše. 5.) Myslím že v učebnicích češtiny pro třetí třídu se takové věci neřeší. Asi jsi chodil zase za školu co? Ty jeden Už mě to přestává bavit protože vím že příště těch tvojích argumentů bude ještě více a že zase budou stejně nesmyslné. Za tím co jsem řekl si stojím, ale už se chci bavit o fotbale. Takže zase někdy snad u fotbalového tématu. host* peca měl v tvém případě bohužel úplnou pravdu.

Reagovat
HOST*yarda

Pánové, při vší úctě, vyserte se na to, jen si oba donekonečna snažíte dokázat vlastní pravdu, k ničemu to pochopitelně nevede a navíc na to ostatní nejsou zvědaví. Nechte si to na Chat

Reagovat
smazaný uživatel

Sem ( na tenhle článek ) už stejně nikdo nechodí, tak vám to může být jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on mě asi podpořil proto, že je to fanošuek Barvy a jeslti nejseš schopen ani uzznat, že to nejsem já a prostě tady mluvit o nějakých teorií tři compů veredle sebe, tak fakt nevím Proč bych to proboha dělal, já tě taky neobvniňuju, že jsi inkognito, i přesto, že jelikož jste oba neregistrovaní, tak je to víc pravděpodobné. Prostě mi přidje blbost, držet si tu dva nicky, pouštět si kvůli tomu dva počítače, nebo chodit v jedenáct večer do školy ,to se na mě nezlob, ale tohle bys mohl uznat.

S dresama ses spletl, jelikož si tvrdil, žes kritizoval jen ty letošní ,což jak se ukázalo nebyla pravda, sám si to přiznal.

K těm učebnicím, opět si to totápěn převrátil a k tomu, že neznáš rozdíl mezi překlepem a chybou si nechal být. Pokdu tady opravdu chodíš dva roky nebo kolik, tak jistě víš, že já dělaám překlepy pravidelně, takže nárážky na opilsot už jsou poněkud staré. A radši sto překlepů než napsat "Pierre Rišárd" az to bych se osobně já styděl a rozhodně bych to nesrovnával s "polopaticky"

Ano, já se často hádám, ale při téhle diskusi první kdo odbočil si byl ty se svým Rišárdem, kldině se podívej.

Reagovat
Xavi

sice sem chodím kvůli fotbalu, ale tohle fakt stálo zato!!!

Reagovat
HOST*jampadampa

Mi to teda za to nestálo. Tolik času a kam to došlo? Do prd. Že to nezůčastněné nebaví číst se nedivím, zvlášť teď když jsem si to s odstupem přečetl tak musím uznat že celá ta diskuze byla o ničem. Tak soráč chlapi teď už jenom k fotbalovým tématům

Reagovat
smazaný uživatel

Máš odpustené.

Reagovat
HOST*jampadampa

Dík.

Reagovat
Xavi

Já jsem se teda pobavil Pierre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jsem spokojený

Reagovat
HOST*jampadampa

Sice nevím s čím Pierre, ale alespoň někdo

Reagovat
HOST*rolínek

Tak tím si o sobě řekl všechno

Reagovat
jenage

sorry zadnou nemam po ruce zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Dano vyser sa nanho! To je dobra rada-nema to zmysel sa tu hadat s takymi debilmi-zbytocne je tu kopec onicom prispevkov-ja som to uz pochopil,ze hadat sa z takymi debilmi nema zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

Aky Dano?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sa len robis,alebo si mimo?Dano-to si ty Reagoval som na tvoj prispevok...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som asi mimo... Na aky prispevok? akoze mi to potom vysvetlis ok?

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

No tak mi napis ze aky dano

Reagovat
smazaný uživatel

Jooj to som reagoval na tvoj prispevok co si nadaval na toho debila Jenageho a ja som ti odpisal,ze uz nanho nenadavaj-ze sa nanho vyser a napisal som ti Dano-tak ako sa volas.Ale ty este stale nepoznas system prispevkov,takze je to s tebou tazke Musim ta to naucit,ale ked s tebou sa neviem spojit-nikdy mi neodpises ani online spravu tu na eurofotbale-strastne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ale mne ziadne online spravy nechodia:)ale najdes ma na chat-e

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že kluby který vítězí získávájí stále víc a víc fanoušků - což je docela logický a momentálně na tom nejvíc vydělává Chlesea a Barcelona.

Tak bych docela rád věděl komu fandíte i když u někoho mám už celkem představu tak to neni u všech.

Prosim pět zahraničních klubů kterejm fandíte a pět který naopak nemusíte.

Chelsea

Internazionale

Marseille

Newcastle

Valencie

nemam rád

AC Milan

Arsenal

AS Roma

Bayern

Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

mam rád ten první sloupec aby to pochopili všichni

Reagovat
smazaný uživatel

No ja mam rad pekny futbal a vsetky klubi akurat ten Man.U mam najradsej a chelsea mi v poslednom obdobi moc nejde na chut inac nerobim rozdiely

Reagovat
Mr.Jindros

+ JUVE, Arzenal, Valencie, Monako

- AC Milán, Bayern, Liverpool, AS Řím

Reagovat
smazaný uživatel

ano: BARCELONA, Terraza, PSG, Liverpool, Sporting, PSV, AS

ne: REAL MADRID, Chelsea, Bayern, Sparta, Manchseter

Reagovat
smazaný uživatel

+ Valencia, Bilbao, Atlético, Baníček

- Man Utd. , AC Milán, Bayern, Porto

Reagovat
smazaný uživatel

+ Real, Zbrojovka 1978, Boby Brno 1994-97, Milán 1988

- Barca, Bayern, MU, Sparta

Reagovat
Mr.Jindros

Zajímavé, MANU třikrát v minus ... kde je PJ ?!

Reagovat
HOST*yarda

Brečí doma před Fergusonovým plakátem

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma alebo AS Monako?

Reagovat
smazaný uživatel

Řím.

Reagovat
Xavi

+Barca,La Coruna,Celta Vigo,Bilbao,PSV,Betis

- Chelsea(no vlastně celou anglickou ligu), Juve

Reagovat
HOST*

A co baník kluci?

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Xavi

aaa tady jsem někoho naštval s Juve

Reagovat
Mr.Jindros

Zas tak ne. Ale byla moje povinnost tam ty smajly dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tie prvé,ktorým fandím: Real Madrid,Spartak Trnava/jak to pekne k sebe ide /

Tie,ktorým nefandím:0/ostatné kluby ma zaujímajú len príležitostne,neutrálne/

Skôr potom fandím dobrým zápasom a tam to môžu byť hociktoré mužstvá.Fandím aj tým,kde sú moji obľúbení hráči,napr.naposledy Bolton/Hierro/.

Reagovat
HOST*yarda

Real, Sporting, Inter, Betis, Bohemians

Nemusím: Barcelona, Sparta, Bayern, Baník, Juve

Reagovat
smazaný uživatel

+Real, Barcelona, Manchester, Arsenal, Liverpool, Vsetky spanielske, Sporting, Inter Milan, OS Pastilhas, Lokomotiva Kosice

-Chelsea! , AC, Sparta, Slovan

A ostatne su neutralne...

Reagovat
smazaný uživatel

Inac co sa kazdemu nepaci na Manchestri?Ved je o taky v pohode klub-nechapem preco ho nemate radi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ved prave pozeral ze vela ludi ma nerado Man.U

PS:FIGO dobry vyber

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem

Reagovat
smazaný uživatel

Len ta sparta hm hm hm mi to tam nesedi

Reagovat
smazaný uživatel

Dano ako to,ze sa ti nemozem dopisat???Pod aspon na chat!!!Asi ti nefunguju online spravy!

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu velmi nemam rad-obycajny skorumpovany klub-sorry prazania

Reagovat
smazaný uživatel

nj je na tom nieco pravdy...Hej online spravy mi asi nejdu...Hm...furt neviem preco ma volas dano

Reagovat
smazaný uživatel

PS:na chat-e budem uz

Reagovat
smazaný uživatel

Ty niesi Dano Moczo??????????

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja som sa na tom poriadne zasmial,ale uz sme si to vyjasnili...asi 3 dni som si myslel,ze je to moj spoluziak

Reagovat
smazaný uživatel

A ja som sa 3 dni smial ze aky Dano??? co som zase spravil ale uz ok

Reagovat
HOST*Daniel

Tak at Chelsea da aspon 35000000 EUR

Reagovat
smazaný uživatel

tomu som nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*annie_xxx

john terry: jo to sem taky nepochopila taky...

mám ráda: chelsea, santos, liverpool, barcelonu, real (vlatně mám ráda jen ty hráče, ten klub ne) ...

nemám ráda: spartu

no nemám moc oblíbených klubů... spíš to beru podle hráčů... a mám ráda hrodně klubů... takže všechny psát nebudu

Reagovat
HOST*annie_xxx

john terry: jo to sem taky nepochopila taky...

mám ráda: chelsea, santos, liverpool, barcelonu, real (vlatně mám ráda jen ty hráče, ten klub ne) ...

nemám ráda: spartu

no nemám moc oblíbených klubů... spíš to beru podle hráčů... a mám ráda hrodně klubů... takže všechny psát nebudu

Reagovat
HOST*annie_xxx

john terry: jo to sem taky nepochopila taky...

mám ráda: chelsea, santos, liverpool, barcelonu, real (vlatně mám ráda jen ty hráče, ten klub ne) ...

nemám ráda: spartu

no nemám moc oblíbených klubů... spíš to beru podle hráčů... a mám ráda hrodně klubů... takže všechny psát nebudu

Reagovat
HOST*annie_xxx

omlouvám se že je to tam třikrá, ale mě to tam nešlo vložit tak jsem na to třikrát klikla a ono se to tam nakonec vložilo třikrát no.... tak se omlouvám

Reagovat
HOST*yarda

Hm, trojnásobný příspěvek nade mnou mě přivádí k myšlence a dotazu: Fandíte klubům kvůli jejich hře nebo kvůli jejich hráčům? Asi jako když někdo chodí do kina kvůli hercům a někdo třeba kvůli tématu... Čekám na vaše odpovědi

Reagovat
HOST*dobner

yes

Reagovat
HOST*dobner

yes

Reagovat
HOST*dobner

yes

Reagovat
HOST*dobner

yes

Reagovat
smazaný uživatel

V prípade dvoch mojich srdcovkách/ Real a Trnava / fandím klubu bez ohľadu na to,kto tam hrá.Aj keď teda štýl ich hry sa nejak moc nemení,takže tak aj kupujú hráčov.

No a ostatné-podľa hráčov alebo nejakej inej vlastnosti.Napr./teraz si asi pohorším/ na Chelsea ma uchvátilo,jak dokonale vedia hrať tú svoju taktickú hru a jak vedia bojovať ako o život.A ďalej som držal napr. Boltonu skrz Hierra.Alebo istý čas AC Milan,keď tam hral Dejan Savičevič/ to bol futbalový génius/ atď.

Reagovat
Xavi

pokud se jedná o mě, tak jednoznačně kvůli hře!!! a oblíbeným hráčům co hrají za kluby co moc nemusím (např. Seedorf) fandím těm hráčům ať se jim daří, ale klubům ne...

Reagovat
smazaný uživatel

No já nefandím ani kvůli hře ani kvůli hráčům. Já nevím, prostě se mi líbila vždycky barcelona, ani nevím proč, prostě mi přišla sympatická a hrozně jsem jí vžycky přál ať vyhraje

No a co se týče ostatních klubů, tak je to podobně, ale v menším měřítku. I když třeba Ac mám vyloženě nerad kvůli hře. Chelsea jsem dřív přál, než se objevil Abramovič a než Morinho začal praktikovat antifotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Antifutbal je silné slovo-to si prehnal.Ale kvitujem dôvody prečo držíš Barce,nejak podobne som ja začal s Realom.

Reagovat
Xavi

antifotbal nehráli celých 90min, ale v některých pasážích zápasu to skutečně antifotbal byl!!! Jinak k nadpisu - přece když si sednu k telce a dívám se na fotbal, tak chci vidět ofenzivní fotbal s šancema, střelama, akcema a technickýma parádičkama ne? Jak vás může učarovat tým, který předvádí jen taktické bitvy a vědšinu zápasu kdyby jste prospali, tak o nic nepříjdete?

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate máš pravdu,ale každý má iný vkus.Predpokladám,že hovoríš o Chelsee.To máš ako keď niekto povie,že anglická liga to nie je žiadna technika.Pritom pravda je taká,že v Anglicku sa hraje v ohromnom tempe,často na jeden dotyk a to sa bez supertechniky nedá/to dúfam potvrdí každý,kto aspoň raz kopol do lopty./

Reagovat
Xavi

Ano, mluvil jsem o Chelsea! Anglická liga samozdřejmě technická je, ale čím níže se podíváš do tabulky, tím více technika upadá

Reagovat
smazaný uživatel

V zásade je pravda,že každá liga je niečím charakteristická:španielska-technický prejav,talianska-skôr taktický,anglická-oduševnenie,dramatickosť,neexistuje nuda,nemecká-hlavne bojovnosť..........česká a slovenská-korupcia ,argentínska-vždy je dobrá bitka atď,atď...

Samozrejme,platí to v globále,ale ani jedna nevylučuje druhú.Práve pre odlišné vlastnosti môžeš fandiť aj tam aj tam a môže sa ti to páčiť.

Ja osobne by som privítal taký mix,ale to by asi nefungovalo /logicky bez tej korupcie a bitiek /

Reagovat
Xavi

no mě vyhovuje španělská po všech stránkách. Mám výhradu k tvému hodnocení anglické ligy - neexistuje nuda??? To bych fakt neřek. Ale jinak českou, slovenskou a argentinskou jsi fakt trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Anglickú som myslel v tom zmysle,že stále hráči bojujú,stále behajú,nikto nestojí jak u nás.Ale máš pravdu,že niekedy to je bezcieľne a dá sa pritom spať,ale to zase platí aj o iných ligách pri slabších mužstvách hlavne.

Reagovat
HOST*yarda

Jojo, zejména kapitola "start na míč" by se měla v ČR více procvičovat

Reagovat
HOST*inkognito

No a ten neustálý pohyb se mi právě na anglické taky vždycky líbil. Podle mě je pro anglickou ligu charakteristický daleko rychleší a přímočařejší přesun z obrany do útoku. Žádné zdlouhavé rozehrávky, ale ,,tři narážečky´´ a už jsou v pokutovém území. Soustavně tam někdo sprintuje za balonem. Někdy mi to připadalo až jako sprinterské závody než fotbal. Proto jí taky nějaký odborník tuším Pospíchal nzýval ,, hurá fotbal´´Navíc si myslím že kulisa na Premier league (beru to globálně) je nejlepší v evropě. Já prostě upřednostňuji anglickou.

Reagovat
Xavi

antifotbal nehráli celých 90min, ale v některých pasážích zápasu to skutečně antifotbal byl!!! Jinak k nadpisu - přece když si sednu k telce a dívám se na fotbal, tak chci vidět ofenzivní fotbal s šancema, střelama, akcema a technickýma parádičkama ne? Jak vás může učarovat tým, který předvádí jen taktické bitvy a vědšinu zápasu kdyby jste prospali, tak o nic nepříjdete?

Reagovat
HOST*PhilipeMex

Chelsea je jediny nejbohatsi club na svete, ktery nema na to aby vyhral slavnou soutez Champions League...A muze si kazdy rok kupovat koho chce...Tenhle klub nema talent na nejpreztiznejsi soutez sveta...Verte mi...

Reagovat
HOST*PUYOL

+Barca,vsetky spanielske okrem Realu,Lyon,PSV,Ajax,Stuttgart,

-Vsetky anglicke talianske a nemecke timy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele