Koke se smál, brečel i oslavoval. Za Atlético odehrál 500 zápasů

13.05.2021, 19:46
Aktuality
Atlético Madrid ve druhé polovině sezony poztrácelo spoustu ligových bodů, díky řadě zaváhání konkurentů ale zůstává na čele tabulky španělské ligy a první místo si pojistilo včera díky výhře nad Realem Sociedad. Na utkání bude mít hezké vzpomínky například záložník Koke, ten si na své konto připsal 500. start v dresu Colchoneros...

Koke do prvního týmu Atlética nakoukl už v sezoně 2009/2010 a letos tak kroutí dvanáctý ligový ročník. Co se týče počtu startů, za rok by se mohl posunout na první místo historického pořadí, před ním je totiž už pouze Adelardo Rodríguez (553).

"Smál jsem se, brečel, oslavoval ... za klub svého života jsem odehrál 500 zápasů a přes 45 tisíc minut. Rodině, spoluhráčům a fanouškům chci poděkovat, že mě dostali až sem. V tuto chvíli si myslím, že chceme ještě víc. Budeme bojovat do poslední minuty," sdělil prostřednictvím sociálních sítí.

Koke s Atléticem dvakrát opanoval Evropskou ligu, jednou se radoval z triumfu v Copa del Rey a v ligovém ročníku 2013/2014 se stal mistrem Španělska. Letos může tento úspěch zopakovat, Atlético (80 bodů) je dvě kola před koncem první, za ním jsou Barcelona (76), Real Madrid (75 a dnešní souboj s Granadou k dobru) a Sevilla (74).

"Jsem pyšný na všechny, za tímto číslem se skrývá spousta let a sezon a také hromada úsilí. Snad před sebou mám ještě spoustu dalších, ale nemyslím individuálně, nýbrž kolektivně. Snad získáme titul," doufá.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
ADM

Nikdy som nevidel, aby fotka tak dokonale doplňovala nadpis

Reagovat
Felitel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Freedo

Vypadá jak Fenin.

Reagovat
Hafna

A Sáblíková

Reagovat
Kluivert9

Když si podpálil byt.

Reagovat
Freedo

padam z okna gang

Reagovat
Remt

vypadá jako naprostej fenin prvni co me napadlo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*titulek

Reagovat
protiproudu

Reagovat
CHONG

Borec

Reagovat
Phillipinho

Uz ted legenda Atletica

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Trand

500 zápasů ve 29 letech. Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ti Atleti mají od začátku sezony v těch zápasech tak kurevske štěstí až to pěkné není...snad ještě klopýtnou

Reagovat
shawntee9

snad ne

Reagovat
Beči

A chceš říct, že Real snad neměl ve spoustu zápasech štěstí?

Reagovat
Lamskej#RMCF

To nechci..ale většinou se to přiklonilo ostatním... kdežto atleti od začátku, zápasy kde byli horším týmem a přesto vyhráli ..navíc hrají vždycky nechutně..a to nemluvím o tom jak Real decimují zranění

Reagovat
CHONG

O štěstí můžeš mluvit u turnaje o pár zápasech, liga o 38 kolech není nikdy o štěstí....

Reagovat
Phillipinho

Jojo nahodnych 80 bodu a nejmene inkasovanych golu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
Tromas

Budoucí hráč s nejvíce zápasy za Atlético a jedna z největších legend (Koke se jí stane v Atleticu po ukončení kariéry) snad konečně znovu dovede Atletico tenhle rok k ligovému titulu v La Lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdovou legendou je Gabi. Ten když po cca roce se přišel podívat na utkání Atletika a fanoušci to věděli, rozvinuli transparent "El capitan".

Reagovat
Atlético de Madrid

Gabi je uz ted, Koke bude za par let. Je to odchovanec a karieru pravdepodobne skonci jako hrac s nejvic zapasy a trofejemi v historii klubu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele