Koke: Dělám vše pro to, abych se dostal na MS

28.12.2013, 17:19
Aktuality
Ve španělském národním týmu je velká konkurence a moc dobře si to uvědomuje i Koke. 21letý záložník Atlética Madrid se v roce 2013 zabydlel v reprezentaci a hodlá se v ní za každou cenu udržet, jedním z jeho cílů je účast na světovém šampionátu v Brazílii...

"Dělám vše pro to, abych se dostal na MS. Kdo by si nechtěl zahrát na mistrovství světa? Ale všechny mohu ujistit, sezona je dlouhá a já se soustředím na to podávat dobré výkony za Atlético," řekl v rozhovoru pro internetové stránky klubu.

Koke v uplynulých letech prošel všemi mládežnickými výběry Španělska a v průběhu letošního roku si na své konto připsal sedm startů za seniorskou reprezentaci. Spokojen může být i s výkony Atlética, které se může těšit na osmifinále Ligy mistrů a boj o španělský titul, v 17 zápasech nasbíralo 46 bodů a za vedoucí Barcelonou zaostává jenom vinou horšího skóre.

"Byl to pro nás skvělý rok. Vyhráli jsme Copa del Rey a porazili Real Madrid, to bylo skvělé. Představovalo to velkou zátěž na našich ramenou," prohlásil dále Koke.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (348)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele