Kökçü chce pokračovat ve Feyenoordu, čeká na vyjádření klubu

16.06.2020, 13:47
Aktuality
Letošní ročník nizozemské nejvyšší soutěže byl už před nějakou dobou předčasně ukončen a kluby tak mohou skládat kádry pro příští sezonu, jedním z nich je i Feyenoord Rotterdam. V jeho dresu na sebe upozornil Orkun Kökçü a ve hře je transfer mladého záložníka do zahraničí...

Devatenáctiletý Kökçü se do prvního týmu prosadil už loni a letos měl místo v základní sestavě. Jeho výkonů si všimly Sevilla nebo Arsenal.

"Ještě nejsem připraven na odchod. Zažil jsem tady povedené roky a příští rok chci vyhrát titul," nechal se slyšet talentovaný fotbalista.

Kökçü má smlouvu ještě na tři roky a Feyenoord pracuje na prodloužení spolupráce. Fotbalistovi také už předložil dvě nabídky, ani jedna ovšem hráče neuspokojila.

"Dostal jsem dvě nabídky na prodloužení a se vším respektem, ani jedna nebyla taková, v co jsem doufal. A teď je klid. Nevím, jestli jde o úmysl, ale někdy to vypadá, jako kdyby klub natahoval čas a chtěl mě prodat. Není to moc příjemné, chce vůbec Feyenoord, abych zůstal?" ptá se Kökçü.

"Kluby v době koronavirové krize zažívají těžké časy a Feyenoord není výjimkou. V zásadě platí, že pokud vše půjde dobře, vydělám peníze jak já, tak i klub a já doopravdy nepotřebuji být nejlépe placeným hráčem v týmu. Jen mi dejte pocit, že jsem po každé stránce jedním ze základních kamenů mužstva," nabádá vedení.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (3)

Přidat komentář
Elliasson

Trochu změna oproti expresní zprávě z dubna. Ale tenhle hráč má svou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

To zni jak prohlaseni z nejakyho manazeru.

Reagovat
Remt

Správně to řekl. Slušně si řekl o navýšení mzdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele