KOHO POVEDE ERIKSSON?

02.01.2007, 14:23
Aktuality
Především švédskými a francouzskými médii neustále hýbou spekulace o dalším působišti Svena-Görana Erikssona. Bývalý kouč římského Lazia a anglického národního týmu se podle některých zdrojů měl ujmout kormidla v Marseille. Podle trenérova agenta však k žádné dohodě nedošlo a ve hře jsou i jiní zájemci...

"Nic není hotové a v těchto dnech jednáme i s jinými alternativami," prohlásil Erikssonův agent Lars Sternmarker. Ten reagoval na informace francouzských médií, podle nichž je jeho klient s Marseille již domluven na tříleté smlouvě.

58letý kouč je bez práce od června, kdy po vyřazení od Potugalska skončila jeho mise na lavičce anglického národního týmu. Sternmarker odmítl konkretizovat další strany, které jsou ve hře o Erikssonovy služby, podle zákulisních informací se ale jedná o PSG a reprezentaci Kataru.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
sansiro

Tohle je nejhorší trenér

Reagovat
smazaný uživatel

taky ho nemusím...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele