Koeman po vyřazení v Lize mistrů: Messi vidí, že Barcelona roste

11.03.2021, 10:50
Aktuality
Ronald Koeman (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (118)

Přidat komentář
Unique

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby ho vyhodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemyslíš vážně, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To myslím. Podívej se, jak hrajou.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kilobyte

To zahrávání penalt od Messiho nechápu. On má takovou techniku, že by to klidně mohl posílat pod břevno s úspěšností nad 90%, ale on to pořád kope na "náhodu". Proč to nekope jako to kopnul Mbappe? To si nevěří?

Reagovat
Bender

Myslím, že jsem s ním kdysi četl nějaký rozhovor, ve kterém říkal, že vlastně penalty kope nerad, protože je pod obrovským tlakem. (Je na tom hůř než všichni ). Dřív je občas nechával Luisovi, ale teď je v Barce nemá kdo kopat.

Reagovat
kilobyte

Tak to nechápu, že s tím trenér nic nedělá. Buď zvednout Messimu sebevědomí a nebo určit někoho jiného.

Když řekne, že penalty kope nerad, tak je nesmysl ho na ně dávat. Navíc když nemá nijak dobrou bilanci.

Reagovat
Dr. Admess

Nedal v LM první penaltu od roku 2015 prej. Tu bilanci špatnou prej taky nemá.

Reagovat
king23

Ohánět se pouze LM je hloupé, těch zápasů nní zase tolik, aby s nemohlo tvrdit, že nedat jednu penaltu za 5 let je dobrý výsledek. A bilanci špatnou má.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu jí chytil snad Petr ne?

Reagovat
Sali5
Reagovat
YNWA__MSN

Messi nemá dobrou bilanci proměňování penalt joo?

Reagovat
kilobyte

Má 78%, v top ligách je průměr za posledních pět let 75,7%. Sice je lehce nad průměrem, ale na to jakou má techniku je to dost slabé. Nezvládá to psychicky a měli na tom v Barceloně a nebo on sám nějak zapracovat.

Téměř všichni top útočníci v top ligách mají přes 80%. Lewandowski má přes 90%.

Reagovat
Psy_cho

Díky za statistiku, ale myslím, že budeš ukamenován. Takhle pochybovat o nedostižném, on má přece všechno nej.

Reagovat
YNWA__MSN

Má nejvíc zlatých míčů, nejvíc gólů v La Lize a další rekordy v počtu gólů, asistenci a zápasu

Reagovat
Psy_cho

To si může strčit za klobouk, zlatý míče, kdy hráči hlasují pro kolegy v mužstvu, trenéry, kteří ignorují formu jiných, ocenění k ničemu. Není mistr světa ani nevyhrál CA.

Reagovat
YNWA__MSN

Trošku uvažuj než něco napíšeš ok?! Vítězství na MS a CA je týmové ocenění... Takto hráče hodnotit nelze... Hráč může být lepší než Pelé, Messi a Maradona, ale když bude reprezentovat Maltu, tak může být sebelepsi, ale Maltu k žádnému triumfu nedotahne... Jasně Argentina není Malta, ale i tak byl ve finále MS a 3x finale CA

Reagovat
Psy_cho

Např. na MS 2014 měl kolem sebe snad nejlepší tým Argentiny a nic, druhý nikoho nezajímá, v důležitých zápasech O gólů. Pozor, nejlepší hráč MS Messi, kdyby byl pořádný člověk, tak to nepřijme a předá to fakt nejlepšímu hráči a mistrovi světa, od té doby mě nějaké zlaté míče a jiná ocenění nezajímají. A ve finále CA jej vždy někdo předčil. V repre se mu prostě nedaří, když něco zbodá nebo nevyhraje, jeho fanoušci vždy vytáhnou staré klubové úspěchy či nějakou statistiku či pochybné vítězství v anketě. Je to smutné, ale prostě to tak je, pokud ses narodil v nefotbalové zemi, tak mistr nikdy nebudeš a nejsi tím nejvyšším bohem. Nebudeš lepší než Pelé, neuvěřitelný trojnásobný mistr světa, Maradona, Gerd Müller, který vyhrál naprosto vše a přesto je mediálně opomíjený. Takže jsem trošku zauvažoval a pro mě může Messi dát v lize třeba 50 gólů, ale bůh pro mě nebude. Naprostí fotbaloví bozi jsou jiní playeři. Fotbal je kolektivní sport a počítají se týmové úspěchy.

Reagovat
Tomik111

Tvrdit, že to v Barce nemá kdo kopat je podle mě nesmysl. Myslím, že se na to takový Griez musí třepat. De Jong a Dembelé taky.

Reagovat
Bender

No, nesmysl... Tak zrovna De Jong podle statistik na transfermarktu nekopal ze hry jedinou penaltu v kariéře. Dembélé dvě dal a jednu nedal. Griezmann 17 proměnil, 10 neproměnil. To není úplně dobrá bilance a pro Messiho velká konkurence, což?

Reagovat
Tomik111

Já s tebou souhlasím v otázce "kvality" a "zkušeností", ale přeci na takové úrovni bych čekal, že se o to poperou (nemluvě o bonusech za ty branky). Mladí musí mít koule si tu penaltu vzít a ukázat, že se toho nebojí a se zkušenýma to nemůže zamávat. Když to převedu na Real, tak možná kromě Militaa a Odriho bych řekl, že by šel na penaltu každý rád. Nemluvím o penaltách po prodloužení.

Reagovat
letitfly

Snažím se najít slova, jak to říct tak, aby te to neurazilo, protože očividně nemáš úplně přehled o situaci v týmu Barcelony. To, co jsi napsal, je trochu zcestný. A fakt to nemyslím špatně, chápu tvoji neznalost. Penaltu si správně vzal messi. V poslední době je v exekuci precizní a jakmile ji nechá griezimu nebo dalším, je z toho pruser. To, ze mu nesedla, je věc druhá

Reagovat
Tomik111

OK. Podle tebe je to zcestný, ale v tom případě bych čekal, že mi řekneš, kde je teda ten problém, že nikdo v klubu, jako je Barca neumí kopnout penaltu nebo si na ni nevěří. Ať je tam situace, jaká je, tak se tam ti hráči nedostali náhodou. Věřím, že takový Fati nebude mít taky problém kopat penalty.

Reagovat
letitfly

Primárně nerozumim tomu, kdes vzal informaci, že v Barceloně není nikdo, kdo by uměl kopnout penaltu. Je to tvůj názor nebo vycházíš z komentáře od Bendera? Ten rozhovor s Messim, na kterej odkazuje, neznám a nevyvracím jeho pravdivost, ale přeci jen je to asi rozhovro trošku starší. Messi měl skutečně krizi ještě za MSN a penalty mů vůbec nešly, nechával je proto Neyovi a Luisovi. V posledních sezónách je ale na penaltách velmi dobrej. Vytáhl jsem si jen rychle statistiky z Transfermarktu: 18/19 - 7 penalt/ 6 úspěšných, 19/20 - 7 penalt/ 6 úspěšných, 20/21 - do včerejška 8 penalt/ 7 úspěšných. Navíc v minulým zápase proti PSG penaltu proměnil. Nechápu to, jak může někdo rozporovat to, že se včera k penaltě postavil. Ta volba byla naprosto jednoznačná a to, že si tady někdo vymyslel, že se před penaltou tvářil divně a že byl nervózní, je prostě kokotina. Jasně, že byl nervózní, ale v životě už určitě kopal i těžší penalty. Prostě mu to nevyšlo (ať už z jakýhokoliv důvodu).

A kdyby náhodou Messi řekl "Borci sorry, dneska se na to necejtim.", tak na penaltu by se vší radostí šel Dembelé nebo Griezmann.

Reagovat
Tomik111

Tak v tom případě jsme se absolutně nepochopili. Ano, odkazuji na Bendera "Dřív je občas nechával Luisovi, ale teď je v Barce nemá kdo kopat." Nikde nepíši, že Messi tu penaltu včera neměl kopat. Za mě je logický, že ju kopal, přestože ji nedal. Já zpochybňuji, že ji kopal nebo kope proto, že ji tam neměl/nemá kopnout nikdo jiný, takže musel. Myslím si, že kdyby si na ni nevěřil (tím neříkám, že si nevěřil), tak by se té penalty určitě rád ujal někdo jiný.

Reagovat
letitfly

tím pádem jsme asi ve shodě ne? Potom se omlouvám. Možná jsem si tvůj komentář nechal zabarvit tím, že vidím tvůj oblíbenej klub.

Já si právě myslim, že Griez i Dembelé by si tu penaltu klidně vzali, ale samozřejmě je nepsaný pravidlo, že pokud ti Messi míč nepodá a nepoplácá tě po zádech, tak je jasný, že si jí bere sám. Ale jak jsme se asi shodli, včera jí prostě Messi neměl nikomu nechávat a měl to vzít na sebe, i statistiky to potvrzujou. A to že nedal penaltu? Nedal no. Včera to prostě bylo začarovaný a nebylo nám to souzený (viz ten kulečník v druhým poločase těsně před Navasem)

Reagovat
Tomik111

Souhlasím, jsme ve shodě. Sice fandím Realu, ale nemám potřebu nadávat a vysmívat se Barce, když se jí nedaří. Nebo jako vysměju se, ale nemyslím to vážně. V Evropě a hlavně proti PSG ji přeju a Atléticu ještě více.

Reagovat
PP

to je docela tragedie ale.

Reagovat
Kluivert9

Dembele se svoji laxností určitě ne, Griezmann má sebevědomí v prdeli... není to tak jednoduchý.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vladino10

labilny Dembele

Veď by nedal dve a pochovali by ste ho

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

On už delší dobu penalty kope s velkým přehledem. Vlastně ani nepamatuju, kdy naposledy penaltu kopl blbě. Bohužel se stalo zrovna včera.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
patas92

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
PH8

Barcelona kopala 6 penalt, které nezahrával Messi a dala z toho 2 góly

Reagovat
kilobyte

O to víc by se měli snažit s tím něco udělat.

Reagovat
PH8

Naprostý souhlas, ale liga mistrů není asi ideální čas začít zkoušet, jak by kopal penalty Lenglet

Reagovat
kilobyte

Naopak. Mohli otestovat jestli na to má psychicky.

Reagovat
technecium

Takových věcí je tolik, se kterýma by se mělo něco už dlouho udělat a nedělá... Každý vidí, že Alba je skvělý v nabezich po křídle a dostává se díky tomu často do předfinální fáze, ve který je ale naprosto tragicky a často to zkazí a nic se s tím nedělá. Všichni vidí, že Dembele je labilní pod tlakem, ale nic se s tím nedělá a furt se nasazuje do velkých zápasů, kde as to pak stojí výsledky...

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Kilobyte, to isté si myslím. Vybrať si dnes jednu stranu je už dosť o náhode, brankári tak riskujú a nemajú čo stratiť. hráči, ako Leo to majú kopať hore do rohu, tam to brankári málokedy stihnú.

Reagovat
technecium

Škoda, že ta Messiho penalta se měla opakovat

Reagovat
marke7

Měla, za to foukl naprostou kokotinu proti Barce.

Reagovat
Tomik111

Včera jsem fandil Barce, ale penalta na Barcu byla jasná. Opakovačku Messiho penalty nevím, neviděl jsem. Zároveň ten Mingueza mohl být rád, že dohrál. Kdyby ho nestáhli, tak Barca nedohraje v deseti lidech. Jsem zvědavej, jak dopadne ten Dembele. Kdykoliv ho vidím, tak je to pro mě jenom o dost dražší Vinicius Jr.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mingueza = Kurzawa, to bych vzhledem k nastavenýmu metru rozhodčího neřešil. Jinak se mi ale líbil styl pískání Taylora, hra díky němu měla spád a nežral Mbappému ty neskutečný komedie, co se tam celý zápas snažil předvádět. Až se vrátí Neymar, tak to bude v dalších kolech opravdu lahůdka na sledování .

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ji kopal zase Messi, tak bych se obával, že ji zase nedá. V očích měl pentlí ohromnej strach.

Reagovat
Fairplay

Za co, že měl Keylor nohu ve vzduchu? Protože před čarou určitě nebyl, ale nevím, jaká jsou současná pravidla.

Reagovat
DonAndres

Za to, že Veratti byl před exekucí již ve vápně, poté odehrál míč na roh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

gólmany buzerujou kvůli pěti centimetrům a na tohle kašlou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Obzvlášť nepochopitelný, když kvůli přezkoumání byla i pozastavena hra.

https://pbs.twimg.com/media/EwMAfJGXYAUMVXw?format=jpg&name=large

Tam se v podstatě ani nemohli rozhodnout jinak, když u brankářů řeší každý centimetr.

Reagovat
10

VAR na mě začíná působit jako nástroj čistý buzerace za milimetrový ofsajdy a marginální zákroky, v tom jsou naprosto precizní. Na druhý straně pak obrovský chyby, který zásadně ovlivňují zápasy a postupy, neřeší. Tohle je navíc nepochopitelná chyba i bez VAR.

Reagovat
PP

Nemám rád konspirace, ale poslední dobou to musí být záměr, nic jiného. Aby to bylo podle toho jak se kdo vyspí, tak těch chyb na jedné straně a řešení pičovin na straně druhé je už prostě moc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi tak no, už ani nevím, co k tomu říct. Navíc mám pocit, že rozhodčí s VARem v zádech pískají spoustu letmých kontaktů, na ty softový penalty už jsem alergický. Zkus kouknout třeba na včerejšího Suáreze proti Athleticu . Ono je i dost nešťastný, že VAR má na zápasy větší vliv než hlavní rozhodčí a některý situace se rozhodují vyloženě podle toho, jaký hlavnímu rozhodčímu připraví záběry. Ty situace z různých úhlů vypadají úplně jinak a už se vůbec neposuzuje intenzita a nějaký duch hry, ale kontakt rovná se automaticky faul . Typicky třeba ten Demiral, vůbec jsem se nedivil Kuijpersovi, že to písknul, z jeho (i prvního televizního) pohledu jasná penalta, ale tam se měla právě ukázat užitečnost VARu.

Reagovat
10

Reagovat
letitfly

ty jo, to jsem si včera vůbec nevšiml. Za normálních okolností bych to asi neřešil, přeci jen ovlivnění hry a penalty bylo minimální. Ale vzhledem k penaltě proti nám se teda měli držet striktně pravidel a nechat ji opakovat.

Reagovat
Tromas

Jo Barcelona se zvedá, ale nynější sezónu to na ligový titul od nich nevidím, ale trofej asi vyhrají, protože Copu by si proti Athleticu Bilbao měli ohlídat, i když Bilbao bude ve finále extrémně namotivovaný a půjde do zápasu s dobrou strategií proti Barceloně. Koemanova budoucnost v klubu je dost nepředvídatelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico by mělo začít něco hrát jinak o ten titul přijdou.

Reagovat
Tromas

Zrovna včera otočili vývoj zápasu proti Atheticu Bilbao a forma Atlética (Madrid) se už zvedá. Simeone je schopný udržet vedení v tabulce a navíc labilnost v zápasech s papírově slabšími je spíš doména Barcelony a Realu tuhle sezónu .

Reagovat
PH8

No, Bilbao Barcelonu minulý rok vyřadilo z poháru, letos ji porazilo v superpoháru. V sezoně jsme s ní sice letos 2x padli, ale to bylo ve velmi nahuštěném programu a my máme strašné výkyvy. Vidím to tak 60:40 z pohledu Barcelony.

Reagovat
pobody's nerfect

Messi zase roste z Koemana

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

Pozdě ale přeci

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne rastu tuto sezonu preto 1:4 kde nemaju ani na osemfinale. Tento pan je smiesny.

Reagovat
letitfly

Chápu, že jste všichni nasraný na Dembelého. Pominemel-li zakončení (což je samozřejmě zásadní součást práce útočníka), pamatujete si někdo, kdy naposledy byl útočník Barcelony v tolika nábězích, pohyboval se perfektně na offside-line (dostal se myslim jen do jednoho offsidu) a vytvořil pro sebe nebo pro spoluhráče tolik šancí?

Reagovat
jakubbosak

Já upřímně ten hate na něj vůbec nechápu. Dembele je přesně ten typ, který my teď potřebujeme jako sůl. Naopak je až do očí bijící, jak je Griez pro nás totální propadák, ale tady se kydá na Dembouze...... pokud vydrží delší čas zdravý, bude dál pravidelně hrát, tak z těch tří šancí, co si svýma skvělýma náběhama vytvoří určitě alespoň dva góly dá.

Samozřejmě je škoda, že ty šance nedokáže proměňovat s větší efektivitou už teď, ale jak si napsal, kdy naposled tady byl takový hráč - napadá mě Henry

Reagovat
letitfly

Naprostej souhlas. Griez se mi zdá fakt jako obrovskej krok vedle. Včera mě svým pohybem a alibismem neskutečně vytáčel. Je na něm vidět, že když má míč, tak se bojí hrát sám a hledá způsob, jak se míče co nejrychlejc zbavit. Dembele dostane balon a první věc, která mu běží hlavou je "Dám gól", rychlej je jak průjem. Pokud vydrží zdravej a bude pravidelně hrát, naučí se řešit ty situace víc s klidem a bude hodně platnej. A to se přiznávám, že jsem ho před rokem vyhazoval...ale fakt v sobě něco má

Reagovat
Gazdo

Reagovat
DrQQ

Mne by stačila aj 1/3. :-)

Reagovat
dreambox61

Barca hrala na jednicku.Ta desitka na ne nebyla,na Desta byla urcite.Barca se zvedla neuveritelne.Klobouk dolu za vykon,jen tak dal!!!

Reagovat
YNWA__MSN

Laporta už začíná shánět posily - Alaba, Aguero

Reagovat
Kluivert9

Jeden lepší, jak druhej

Reagovat
jakubbosak

Ve finanční situaci v jaké jsou? Pokud se opravdu v létě přivede Alaba, Garcia a Agüero/Haaland tak to bude nejlepší přestupové období za xx let

Samozřejmě to bude obrovská zátěž co se platů týče, ale hráči kteří by měli skončit zadarmo nehrajou žejo viz. Umtiti, Coutinho, Braithwaite a Pjanič s Griezem (u dvou posledně jmenovaných to sice nečekám, ale byl by to sen, kdyby skončili všichni jmenovaní)

Za mě ideální stav.

Reagovat
Kluivert9

O Haalandovi řeč nebyla. Aguero je už těžce za zenitem, chodící IP hráč, kterej bude chtít nechutnej plat... pokud Barca chce jít touhle cestou, tak si rovnou mohla nechat Suareze. Alaba na svá nejlepší léta taky už jen vzpomíná (s věkem na mě nechoď) s obří smlouvou, která nás bude škrtit minimálně do jeho cca 34 let. Tudy cesta k lepší budoucnosti opravdu nevede.

Reagovat
YNWA__MSN

Ale ty nechápeš, že Barca nemá penize na nákup někoho lepšího než li duo Garcia - Alaba. A Alaba je pořád top. Aguero má letos výjimečné nejhorší sezónu. A ano to si měli nechat radši Suareze, který táhne Atletico a bude možná i králem střelců La ligy

Reagovat
Kluivert9

Ale chápu, nebo někde vidíš, že tady vypisuji nákupy za XY mega a sestavuju jedenáctky nereálných hráčů?

Reagovat
Eichel

ty si aj videl nejaký zápas bayernu? Lebo napísať o Alabovi aký je stále top Veď tam sa vo velkom oslavuje, že na stopérovi príde ku zmene. A inak za tie prachy ktoré by dostali za plat a podpisové bonusy Alaba a Aguero by sa niečo normálne na CB zohnat dalo. Ako keby nám nestačia s tou obrou zmluvou taký Umtiti, či Roberto, ktorých sa nikdy nezbavíme.

Reagovat
jakubbosak

Já jsem hodně optimistický člověk a věřím, že by Agüero v Barce ještě ožil, ale logickým argumentem samozřejmě je to, že jsme si mohli nechat Suaréze. V mých očích právě takového hráče potřebujeme po CB úplně nejvíc, chybí nám 9.

Alaba taky souhlasím, že nejlepší má zřejmě za sebou, ale pořád za mě bude o třídu lepší na stoperu než když tam necháme Umtitiho s Lengletem. Jsme ve finanční tísni, posily potřebujeme a jak lépe to vyřešit než příchodem hráčů zadarmo, sice bohužel s obrovským platem, ale ten můžeme nahrabat na prodeji jiných totálně zbytečných a nepotřebných viz. co jsem psal výše.

Reagovat
Kluivert9

A opravdu toho Alabu tak potřebujeme? Nevystačíme si příští sezónu s obranou ve složení: Pique, Garcia, Araujo, Lenglet (jako 4. stoper) + Mingueza? A další léto se podívat po někom platově levnějším a perspektivnějším, než teď rychle vytvořit dalšího kostlivce do skříně, kterého za rok bude zase každej vyhazovat, jako například Pjaniče?

Reagovat
sokar

Garcia na stopera by mohol stacit. Araujo aj Mingueza ukazali, ze sa s nimi moze a malo by sa s nimi pocitat

Reagovat
Gazdo

Reagovat
drussbarb

Alabu potřebujeme jako sůl

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na jednu stranu by se fakt hodil primárně na stopera a obrovskou výhodou by byla jeho univerzálnost, ale v naší situaci se každýho podobnýho přestupu bojím. Šel bych cestou vlastních odchovanců, osekání platovýho rozpočtu a nastavení zdravý platový politiky. Jedinou výjimku bych udělal u Haalanda, protože podobný typ hráče je pro nás nutnost, pokud chceme udržet ambice.

Reagovat
Kluivert9

Přesně.

Reagovat
sokar

Tak tak, Haaland musi byt priorita. Dlhodobo sa ukazuje, ze 9 jednoducho v La Masii nevychovaju, tam musi prist hotovy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

La masii prošel Icardi.

Reagovat
Eichel

Reagovat
jakubbosak

OK. Pokud Garcia vyjde, Araujo bude zdravý a budou pravidelně hrát aby se dostali do rytmu tak OK.

Reagovat
Kluivert9

+ se ještě asi vrátí Todibo, kterému bych tu šanci taky klidně dal.

Reagovat
jakubbosak

podle mě bude chtít z Barcy pryč

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna teď agent Alaby popřel jakoukoliv dohodu s Barcelonou a naopak potvrdil dohodu s Realem Madrid. Ten váš Laporta získá jen Garciu a možná Aguera a budete rádi.

Reagovat
Eichel

No práve, v tej finančnej sitúácií v akej sme, je vysoliť také obrovské platy, nie nejmladším hráčom... Navyše Aguero je stále zranený a ktovie ako na tom bude s formou, Alaba je túto sezónu fakt fakt zlý, toho sa desím ešte viac. Ten podľa mňa dopadne ako Eriksen.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Já bych teda Alabu bral. Do tříčlenné obrany ideální a oproti Lengletovi nebo Umtitimu obří upgrade.

Reagovat
Footballer

V tomto i Aguerově případu bude hodně záležet na tom (pokud teda jsou tyto příchody reálné), jaký plat budou žádat, jaká by byla odměna pro agenty a jak velký by činil podpisový bonus... věřím ale, že Laporta se nebude hnát do finančních závodů, ostatně si toho moc dovolit nemůžeme

Reagovat
Tombull

Nechce Alaba hrát primárně v záloze ?

Reagovat
Kluivert9

Ne, chce hrát stopera.

Reagovat
Psy_cho

Primárně chce hrát v záloze, jako v repre. Nevadí mu stoper a nechce hrát kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

A su na jeho prilis vysoke platove naroky poziadavky peniaze? Zhanat je pekne ale ci ste skor schopni konkurovat tym financne silnejsim ci stabilnejsim.

Reagovat
YNWA__MSN

Já už nevěřím co tady ctu za kokotiny Messi je jeden z 10 nejlepších aktivních exekutorů penalt.

Reagovat
letitfly

18/19 - 7 penalt/ 6 úspěšných, 19/20 - 7 penalt/ 6 úspěšných, 20/21 - do včerejška 8 penalt/ 7 úspěšných

Reagovat
Psy_cho

Nahoře dáva statistiku kilobyte, je jen lehce nad průměrem, takže statisticky nic moc.

Reagovat
smetos

Koeman si s každým vyjádřením pro novináře sere do huby víc a víc

Reagovat
Mönchengladbach

Remízují s týmem, kterému stačí i porážka 0:3, a hned mají skvělou budoucnost.

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
sokar

Z druheho uhla pohladu - odpisovana barcelona, ktora v prvom zapase dostala doma vyprask v odvete jasne herne prevysila minulorocneho finalistu LM a napriek vysmechu realne mala nadej a hernu kvalitu ten dvojzapas zvratit. A ked to dosiahnes s muzstvom, v ktorom mas 4 hracov fo 23 rokov + dalsi naskocil ako striedajuci, a 2ja dalsi (Araujo a Fati) by pravdepodobne hrali tiez v zaklade, tak si myslim ze ano da sa vraviet o nadejnej buducnosti

Reagovat
xjert02

Reagovat
vladino10

Keď máš nahraté nemusíš hrať naplno

Reagovat
remeslnik

Jo, to už zrovna PSG s Barcou jednou zkusilo ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pomalu s tím růstem pane Koemanna, jinak přerostete i Caesara Messiho.

Reagovat
REPLIKATOR

Koeman taky roste, do země.

Reagovat
Fodbalysta

jedna vec je, ze Barca hrala vcera dobre a kdyby messi promenil penaltu, mozna by z toho melo PSG jeste dobrou honicku, aby se neopakoval remontada. Ze se ten tym posledni tydny herne i vysledkove zveda je taky fakt. Co je vsak nekolikaletym obrovskym problemem jsou uvodni zapasy vyrazovacich casti, predevsim LM. Neni mozne rok co rok dostavat takovou bidu a pak zo dohanet. Hlavne tedy ty katastrofalni vykony, odchozeny zapasy bez zapalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele