Kodaň ujistila, že zvládne uspořádat Euro i Tour

08.05.2020, 10:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Fonzi9

Cely tohle pořádání eura v xx zemích je jedna velká šaškárna

Reagovat
juveforever

hej je to divné. silnejšie tými majú výhody na pár domácich zápasov. za 4 roky bude už euro iba v nemecku

Reagovat
Shevchenko

Cely tohle pořádání Tour de France v xx zemích je jedna velká šaškárna

Reagovat
ttopi

To je trošku rozdíl. Tady všichni cestují s tím, jak pokračuje Tour, čili furt jsou všichni na jednom místě a je to jednotná organizace se vším všudy. EURO se má hrát na více místech zároveň.

Reagovat
insane

Ale furt je ti trosku divny, tyhle tendence jezdit etapy Tour v jinejch a casto uz docela vzdalenejch zemich, jednu etapu nekde na severu Italie nebo v Pyrenejich ve Spanelsku bych pochopil, ale kuprikladu Dansko? To uz je jak soupat napriklad evropsky ligovy zapasy nekam do USA nebo Ciny. Jasne, marketingove to pomuze, ale trosku to pak ztraci vyznam, to uz za chvili rovnou muzou prejmenovat na Tour de Europe a jezdit z Portugalska na Balkan.

Reagovat
Banikovec7

Mi to přijde dobré jako propagace toho závodu i celé cyklistiky. Stejně by se to každý rok konalo jinde i ve Francii, tak se to nedá brát tak, že by okradli domácí fanoušky jako když by nějaký tým odehrál svůj domácí zápas v USA jak chtěli ve Španělsku. A je to vždy první 1 nebo 2 etapy, tak nevidím důvod proč by to nějak mělo ztrácet význam.

Reagovat
insane

Tak jasne, ze je to propagace, ale mne to ve svy podstate proste jde nejak proti srsti. Ale tak co, no

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli vymyslet něco novýho a moc se jim to nepovedlo. Hlavně to neměli dávat od Dublinu po Baku, ale jen západní Evropu třeba. Buďme rádi, že to je jen jednorázovka.

Reagovat
Elliasson

Konečně! Dobrých zpráv není nikdy dost!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele