Kluivert: Zlepšuji se, ale stále toho mohu dokázat více

29.11.2019, 21:28
Aktuality
V AS Řím v uplynulých letech neuspěl Patrik Schick a velká očekávání nenaplňuje ani další ofenzivní mladík Justin Kluivert. Nizozemský reprezentant si alespoň částečně spravil náladu včera večer, když rozvlnil síť tureckého celku Istanbul Başakşehir, sám ovšem ví, že má Giallorossi stále co splácet...

Kluivertovi je stále teprve dvacet let a AS za něho loni v létě poslalo do Ajaxu přes sedmnáct milionů eur. Mladík dal loni jen dvě soutěžní branky, v probíhajícím ročníku se zatím trefil čtyřikrát.

"Trenér (Paulo Fonseca) mi hodně pomohl," uznává Kluivert.

"Zlepšuji se, ale stále toho mohu dokázat více. Mám radost z gólu a teď musím takto pokračovat. Hodně trénuji, během zápasů se pak snažím zachovat klid," dodává.

AS Řím je aktuálně na pátém místě tabulky Serie A a vedoucí duo Juventus, Inter Milán mu uteklo na rozdíl deseti respektive devíti bodů. V Evropské lize ještě bude muset zabojovat o postup, v posledním utkání skupiny mu doma proti Wolfsbergeru bude stačit bod.

"Jako tým jsme hráli velmi dobře. Chytili jsme začátek a dali tři góly. To pro nás bylo důležité, jednalo se o náročný zápas proti silnému soupeři," hodnotí Kluivert čtvrteční triumf.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Gazdo

Len makaj makaj. Az odide ta pliaga co nas momentalne vedie uz ta cakame

Reagovat
smazaný uživatel

Justine ty hovado budeš muset hodně dřít na fotra Patricka ještě nemáš

Reagovat
wiggum

Cha cha, che che, chi chi.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Slavia10

Opravdu se pod Fonsecou zlepšuje každým zápasem.

Reagovat
Largo

Reagovat
El-Pistolero-68

A vlastne kdo ne.

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele