Kluby z Krymu se přejmenovaly a chtějí do Ruska

05.06.2014, 19:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (269)

Přidat komentář
FC Porto FC

Reagovat
Ferguson6

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo šport : Anexia? Ved to uzemie bolo odjakživa ruske a sami občania sa chceli pridat k Rusku...nechapem prečo práve pro zapadná propaganta Rusov vykresluje ako zlých pritom všetka zloba ide z USA a Izraela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co sa smeješ nepozeraj televízne noviny ale hladaj alternatívne a hlavne pravdive zdroje na internete a od investigativnych novinarov nie mainstreamových...Stačí sa pozriet kto za posledne roky vyvolava vojnové konflikty a len slepý nevidí ze to je USA

Reagovat
smazaný uživatel

Nikita Chruščov jakožto nejvyšší představitel Sovětského svazu daroval v 50. letech minulého století poloostrov Krym Ukraijně a po rozpadu Sovětského svazu v roce 1991 tento poloostrov Ukrajině taky logicky připadl. Putin bez jakéhokoliv relevantního důvodu poslal na území cizího suverénního státu vozdila s ruskými poznávacími značkami, vojáky a tanky, okupuje ji a na základě nějakého pseudoreferenda, ve kterém nemohli hlasovat tamní Tataři ani Ukrajinci a pro připojení k Rusku hlasovalo více lidí, než vůbec mohlo přijít k volbám, si ho snaží násilím odtrhnout. Jediný, kdo v této oblasti vyvolal konflikt, je Putinův režim a teď se ještě snaží stavět do role někoho, kdo ho bude ukidňovat, o což mu ani nejde, protože jemu toto napětí v tomto regionu vyhovuje. Je dobře, že se většina světa postavila proti, protože pokud by Putin nabyl dojmu, že mu to jen tak projde, s chutí by se přesunul do Pobaltí a kdoví kam potom. Z Ukrajiny to do České republiky zas tak daleko není a noha posledního sovětského vojáka - okupanta opustila naše území teprve před dvaceti třemi lety.

Reagovat
#33CCCC

Umh ty sa v tom teda naozaj vyznas. . Tusim vidis len Putina, je treba poznat vsetky kusky skladacky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já je znám a hlavním viníkem tohoto konfliktu je Putin, jeho režim, imperiální touha toho režimu, kterou v sobě mají mnozí Rusové už z dob Sovětského svazu a taky politická negramotnost nemalé části ruského obyvatelstva, kterou jim ale vzhledem k tamní cenzuře můžeme jen těžko vyčítat.

Reagovat
#33CCCC

Neviem ci to ma zmysel reagovat ale skusim. Rusko dneska nema ambiciu obnovovat ZSSR, oni chcu obchodovat. V sucasnosti neni agresor RUsko ale USA, ktore ma po celom svete stovky zakladni, Rusko ma len jednu v Syrii. A o nieco podobne islo aj na Kryme. Nato sa stale rozriruje buduje zakladne za ucelom nie obrany ale agresie. Proste si chcu podmanit RUsko a jeho nerastne suroviny. Ak by Putin nezabral Krym kde je strategicky dolezita namorna zakladna, usa by si tam spravilo svoju zakladnu, co by uz bola trochu pohroma pre Rusov(strategicke dovody nebudem vysvetlovat). Kazdopadne dnesny svet funguje tak ze ropne a zbrojne koncerny chcu vojny a ziskat pod svoju kontrolu ropne naleziska. Myslim si ze to vidi aj slepy. Skus mi na to odpisat argumentami.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že NATO se rozšiřuje na základě vlastního sebeurčení. Občané daného státu si v referendu odhlasují, že chtějí vstoupit do NATO nebo Evropské unie, vstoupí tam a po dohodě politických reprezentací můžou začít působit na jejich území vojenské jednotky cizího státu, i když to není pravidlem. Hlavní účelem těchto organizací je, aby se menší státy mohli bránit společně proti velkým agresorům jako třeba zrovna Rusko.

Rusko to dělá násilím. Jeho tanky vnikly na cizí území a až na základě vojenské agrese tam vyhlásili nějaké referendum, které absolutně neodpovídá tamnímu veřejnému mínění, protože drtivá většina Tatarů a Ukrajinců hlasovat nemohla a zbytek byli Rusové nebo lidi s vojákem v zádech. Porušili tím smlouvy, které se zavázali dodržovat.

Rusové brali rozpad Sovětského svazu jako velkou prohru a nemůžou doteď překousnout, že drtivá většiná států, když už se mnohla rozhodnout svobodně bez sovětské okupace, otočila směrem na západ a Ukrajina byla taková poslední sféra vlivu, ale pádem Janukovyče a novými volbami už se k nim otočila zády i ona. Teď už jim v Evropě zbylo jen Bělorusko, část Moldavska, asi tři násilím odtržené oblasti na Ukrajině a můžou si zakládat unii leda s Kazachstánem.

Reagovat
smazaný uživatel

*mohly

Reagovat
#33CCCC

myslim si ze keby si dal dneska refernda v statoch europy ci tak chcu mat vojska nato asi by to dopadlo vselijako. A co Nemecko kde je obrovska zakladna USA od 2.sv vojny ty mali referndum? Od padu ZSSR sa Rusko nechova agresivne pretoze chce prosperovat vie ze agresivnou politikou by dneska nic nedosiahlo(Krym je vinimka, hore som ti vysvetlil preco). zakladne NATO v Eerope tam NIE SU na OBRANU, keby ameriacania mohli zajtra by vybombardovali Moskvu, tak ako Irak, Lybiu, Granadu, Afganistam a dalsie staty. Myslim ze nevidis ale skor nechces videt k to je tu skutocny agresor. Ako vies ze nemohla hlasovat vacsina ob.? ked je tam 62-70% rusov, tak to co zostalo cca 35% Ukrajincov vratane 10% Tatarov. Referendum nebolo samozrejme ciste lae sotjim si za tym ze aj keby hlasovali vsetci tak by preslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko se chová agresivně s malými přestávkami neustále. Viz. jeho agrese v Gruzii, na Ukrajině atd. Američani by samozřejmě na Moskvu nevystartovali, ti jen reagují na to, že Moskva vystartovala na jiné. Jak psal kolega níže, pár měsíců před ruskou okupací probíhal na Krymu průzkum a pouze třetina tamních obyvatel chtěla pripojení k Rusku. Ty nic nevysvětluješ, ty se jen na základě nějakých pokroucených pohledů na svět snažíš omluvit neomluvitelné chování Putinova režimu.

Reagovat
#33CCCC

ty si vazne myslis ze Usa chrania Europu ze si nepresadzuju len svoje zaujmy ? Ukrajina je pre nich len pouzita slapka.

Reagovat
smazaný uživatel

Chrání ji, protože to vyhovuje jejich zájmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Peter Iskola fínsky právnik, bývalý diplomat, člen Rady Europy a koordinator OSN, v rozhovore pre sever Svobodnaja Pressa vyhlasil, že bez vonkajšieho zasahovani do udalosti na Ukrajine by nedošlo k vystupnovaniu napatia az do štadia občianskej vojny. Za hlaveho režisera, ktory naraba s babkami na ukrajinskej politickej scéne, označil USA s výrazním prispením EÚ: ´´Práve tá otvorene tlačila na prezidenta Janukovyča a nútila ho, aby podpísal asociačnu dohodu Ukrajiny s EÚ, bez ohladu na uvahy o demokracii a kašlala na ludske práva a slobody. Napriek tomu, že sa s velkou oblubou verejne ohana slovami o demokracií. Fínsky právnik a diplomat uviedol, ze podriadenost Europskej komisie geostrategickým zámerom Washingtonu vyplýva z toho, že tato struktura moci v prvom rade obhajuje záujmy bankárov, ktory v sučasnom západnom svete rozhoduju o všetkom. Peter Iiskola dalej tvrdí: ´´ Na Ukrajine vymenili jednu legálnu skupinu baditov za druhú, ešte horšiu. Vieme, že v Kyjeve bola demokracia, ale zlá. Vládli tam oligarchovia. Teraz je tam junta na čele s inymi oligarchami, poslušnými voči EÚ. Ukrajina je len drobnosť a za nou stojace USA maju iny cieľ- oslabiť Rusko.

Reagovat
smazaný uživatel

bože, co ty jsi za zmagořelého rusofilského trotla? Vás je na Slovensku takových magorů více, anebo jsi jen nějaký nešťastník? Z Ruska sem přišel jen hnus, z USA demokracie a svoboda, já volím demokracii a svobodu.

Reagovat
smazaný uživatel

bavíš ma velmi z USA demokracia a sloboda no tak sa chod spytat ludí do Srbska co ti povedia alebo do Iraku,Líbie, Vietnamu...A este jeden fakt ja nevolím medzi Ruskom a USA lenže jednu vec si uvedom ak by vypukla dalšia vojna pridal by si sa na stranu SLOVANOV? alebo Anglosasov? a je mi ta luto ze žijes v tom ze USA su naj. Raz ked budes starší a nebudes pozerat len spravy v telke a čítat Blesk tak ti možno svitne odkial fúka vietor...hold vela štastia v dalšom poznavaní

Reagovat
smazaný uživatel

já především vím kam patřím - do západní demokracie, na SLOVANY ti z vysoka seru, co to je ti Slovani? Tudíž stojím na straně západní demokracie, kam historicky České země vždy patřily. Ty zase historicky patříš pod Uhry.

Nebýt USA, tak je dneska z Jugošky jen vypálená kůlnička na dříví, další tvé choré výplody nemíním komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

ja patrím pod Uhry? ty zadubený idiot ze ti tak musím povedat ja pochadzam z mesta Nitra a sem prišiel Cyril a Metod a bolo to hlavne mesto Velkej Moravý daleko predtym ako bola zmienka o tvojom meste alebo o tvojom vysnívanom USA tak sa uz zobud

Reagovat
smazaný uživatel

Velká Morava je především jen takový velký mýtus, navíce byla založena představitelem západní demokracie - obchodníkem Sámem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně touto logikou za chvíli dojdeme, že tady kdysi žili lidoopi a všichni patříme do ZOO. Bavíme se tady o tom, že Putin je imperiální dobytek, který by nejradši obnovil Sovětský svaz, myslí si, že může beztrestně jen tak někde přijít a násilím si přivlastnit cizí území. Škoda každého klacku, který nepřistane pod jeho nohama...

Reagovat
smazaný uživatel

*dojdeme k tomu, že...

Reagovat
smazaný uživatel

slovania nie su zapadna demokracia a vobec vtej dobe bola demokracia maximalne v Ríme ale ty si uplny debil stačilo mi tychto tvojich par príspevkov...vela stastia v dalšom zivote mal by si sa prestahovat do USA a tam žit štastne az do smrti

Reagovat
smazaný uživatel

to víš že jo, a z té svobodné demokratické Ameriky ti budu mávat do zadrátovaného zkurveného Ruska, kde budeš dřít někde v gulagu, kašpare

Reagovat
smazaný uživatel

tebe zadrátujou i tady, jestli s těmahle znalostma vylezeš někdy na ulici

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty asi nemáš ani tu státní maturitu,což ?

Reagovat
kubys

Ty kokos a víš ty o tom, že Vietnam byla první válka, kde bylo záměrně manipulováno s médii? A nebylo to ve prospěch USA, jen abych ti připomněl. Zjisti si třeba něco o operaci Tet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no. Děda čim je starší tim vic čte blesk a čučí na zprávy už jen na Nově

Reagovat
smazaný uživatel

z USA demokracie a svoboda, já volím demokracii a svobodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko sa chová agresivne ale USA ktore najprv utlačalo indianov, potom si z černochov urobili otrokov a bojovali, bombardovali v takmer každom kute sveta len na svojom uzemí nikdy nie sa agresívne nechová? Tak už ked toto ti neotvorí oči tak neviem

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky můžu napsat, že komunisti nebo ještě před nimi car utlačovali kdekoho. Tady řešíme agresivní imperiální politiku postsovětského Ruska, která nemá mít v současném světě místo a je moc dobře, že se jí demokratické státy po celém světě postavily.

Reagovat
smazaný uživatel

Agresivní imperiální politika postsovětskýho Ruska po roce 1991? Ok, takže jsi řikal, že Rusko směřovalo svou agresi na Gruzii, Ukrajinu, atd.. a dál? No povídej. To je jeho okolí, pro ně je životně důležitý, že je to jejich sféra vlivu a ne nikoho jinýho. To že americký vládní agentury financujou ukrajinskou a částečně i ruskou opozici je holej fakt. Sféry vlivu, to je to, oč se hraje. Ukrajina teď nebyla pevně vedená, lidi byli nespokojení a nepokoje jsou přesně to, co by mohlo otočit politiku v zemi vstříc Evropě, potažmo USA. A co si budeme povídat, jak Rusy, tak Američany nezajímaj obyčejný lidi, jde o již zmíněný sféry vlivu a obrovský prachy, co v tom lítaj.

A samozřejmě případná základna, která byla v plánu, aby ochromila Rusko.

A teď USA po roce 1991, ok? Kosovo - vnitřní konflikt, kterejch je po světě nespočet, propagandisticky otočenej masakr v Račaku, kterej byl důvodem k vpádu a upravení hranic, tak jak je potřeba, následně vybudovanou strategicky důležitou vojenskou základnu USA snad ani nemusim zmiňovat, Afghánistán - vpád do země, kde opět neměli co dělat, důvod? Honba za Usámou, Saudem. Dlouholetá okupace, byznys s opiem, kde je nyní kolem 80% světový produkce, před invazí mnohem méně. Irák - vylhanej důvod k invazi, kolem půl milionu mrtvejch lidí, válečný zločiny jako mobmardování civilistů bílym fosforem, díky kterýmu se ještě teď roděj defektní děti snad ani nemusim zmiňovat, mediální masáž a zkreslování informací o Libyi, účelně vyvolaný konflikt, ještě před revolucí byla s Kaddáfím většina státníků kámoši, podpora islámských radikálů v Sýrii za účelem svržení regulerně zvolené vlády.

Stovky amerických základen ve více než 130 zemích světa, kde nemají absolutně co dělat a díky nimž jsou v jejich sféře vlivu.

Nejsem proruskej ani proamerickej, jen objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

antiamerikanismus ti slušně vlezl na mozek, snad z té blbosti vy mladí, blázniví levicoví aktivisti časem vyrostete, a až začnete pracovat a starat se o rodiny tak se svým pubescentním hovadským názorům budete jen smát

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě se mnou nemusíš souhlasit, 100 lidí, 100 odlišnejch názorů. Já proti nikomu nic nemám, jen jsem shrnul obecně známý fakta, žádný divoký teorie. Protože když někoho nedejbože zabiješ, v naprostý většině případů se můžeš snažit jak chceš, ale neunikneš tomu.

Ale ten svůj výlev si nech od cesty, taky na tebe neútočim a neřikám ti, že nemáš ten správnej názor a místo toho meleš jen stupidní sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, já už na to fakt nechci reagovat, protože bych se zase musel rozepsat a do toho se mi nechce. V některých věcech se s tebou shoduju, v některých mám jiný názor. Ve strušnosti největší rozdíl vidím v tom, že Američani, když už někde vtrhli, snažili se tam jen "nastolit pořádek a demokracii" nebo alespoň něco, co se tomu vzdáleně podobá a jejich cílem bylo opustit toto území. Rusové to dělají naopak, vtrhnou někde a chtějí to území násilím přiřadit k Rusku. A drtivá většina amaerických základen ve světě funguje se souhlasem daného státu, to je ten největší rozdíl oproti Rusům.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořádek a demokracie jsou jen vzletný slova, realita je v těch zemích trochu jiná. Teď ty země nejsou vůbec jednotný a různý frakce se přetahujou o moc, což USA vyhovuje.

Souhlas danýho státu.. všichni víme jak to chodí. Nedávno u nás měl bejt americkej radar, nadpoloviční většina obyvatel nesouhlasila a jak to dopadlo? Vondra, Parkanová a další politici lezli Američanům do prdele a bylo jim jedno, jaký budou podmínky kontraktu, hlavní bylo kejvat hlavou bez ohledu na občany, jejichž jsou zástupci. Mediální masáž, jak moc dobrej pro nás radar je, že nás ochrání, ale referendum veškerý žádný.. no nakonec Američani couvli. Co tim chci říct? Nabídni kterýkoliv vládě na světě nějakej benefit a nějaká z nich si k sobě určitě ráda nastěhuje cizí vojáky. Třeba taková Karibská krize, Kuba souhlasila s umístěním raket na svém území, ale hned byl oheň na střeše. Netřeba se zmiňovat, že to byla reakce na umístění amerických raket v Turecku.

Každopádně pořád je to "blízký okolí s vlastními obyvateli vs zámořský země, kde Američani nemaj absolutně co dělat".

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem ta slova dal do úvozovek. S radarem to dopadlo tak, že po nevoli většiny obyvatel tady není, to je právě ten rozdíl mezi NATO a státy pod vlivem Ruska nebo hlavně kdysi Sovětského svazu. A těm řečem o mediální masáži opravdu nevěřím. Všichni vědí, jaká je v Rusku a jemu podobných zemích cenzura, jaká tam probíhá propaganda, je ovlivňováno veřejné mínění atd. a je směšné to dávat na stejnou úroveň s médii tzv. západního světa. Nechci tím říct, že u nás média nejsou ovlivňována viz. nedávno Berlusconi nebo konkrétně v Česku Babiš, který jako ministr financí, poslanec a lídr politického hnutí, které skončilo druhé ve volbách do sněmovny a vyhrálo volby do Europarlamentu skupuje společnosti vlastnící jedny z nejčtenějších novin v zemi. Nicméně si nemyslím, že je to totéž, co se děje v mnohých zemích na východ od nás, nebo spíš ve většině z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

WIki: "V září 2009 USA oznámily, že od svého záměru na vybudování základny ustoupily." Po žádný nevoli obyvatel, jak tvrdíš.

Ale je to tak, jak v Rusku, tak ani v Česku nebo USA se z hlavních médií nedozvíš objektivní informace, všechno je zkreslený tak jak je to potřeba, nedůležitý informace jsou upřednostňovány před důležitýma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže ta zkreslenost v Rusku a jemu podobných zemích je úplně neporovnatelná se západním světem. A hlavním důvodem toho ústupu USA bylo zvolení Obamy, který je pacifista a do vojenských akcí se pouští jen v krajních případech provokace z druhé strany a taky prostesty obyvatel v Evropě, kteří vojenské základny jiné země na svém území prostě a jednoduše nechtěli, i když někde jim to nevadilo, tudíž tam vznikly, viz. Polsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Obama je pacifista ser už nato

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že je. Snižuje počty vojáků v cizích zemích a snaží se řešit situace u kulatého stolu. I teď, když Putin naprosto bezprecedentně porušuje mezinárodní právo, pouze uvažuje o navýšení počtu vojáků v Evropě pouze symbolicky. Vykašli se na ten rusofilský vlezdoprdelismu, jsi tady téměř všem pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

*vlezdoprdelismus

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc hezký, že Obama snižuje počty vojáků v cizích zemích, skoro až na druhou nobelovku za mír, ale to že tam vůbec byli, to je taky porušení mezinárodního práva, o kterym teď mluvíš.

Abych to uzavřel a ukončil diskuzi, nic neni jen černý a bílý.

Reagovat
smazaný uživatel

To já ani netvrdím a s Nobelovkou za mír pro Obamu nesouhlasím, nic to ale nemění na faktu, že v případě krize na Krymu je jednoznačným agresorem a příčinou vyhrocení situace Putinův režim v Rusku.

Reagovat
smazaný uživatel

ta levicová přisdisráčská aktivististická kampań proti radaru, placená z ruských peněz, se nám tady těžce nevyplatí.....snad už čeští vohnouti prozřeli a těm levičáckým rusofilům podruhé už nenaletí

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkrétně by ti přineslo postavení radaru v Brdech? Nebo obecně, Česku? Wiki: "Na rozdíl od České republiky požadovalo Polsko za umístění raket modernizaci armády. Spolupracovník premiéra Tuska Slawomir Nowak zkritizoval Česko za to, že si podobné ústupky nevymohlo také. Tehdejší prezident USA George W. Bush nabídku polského premiéra Donalda Tuska vyslyšel a vyhověl."

Jinými slovy, ukázkovej příklad análního lezectví, ještě že to nedopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

komfort pocitu bezpečí, komfort vědomí, že nejsme jen vohnouti, kteří chtějí za všech okolností ochcat svého partnera, ale to místním komoušům asi těžko vysvětlím

Reagovat
Lamskej#RMCF

bože

Reagovat
smazaný uživatel

sam by som to lepšie nenapísal

Reagovat
smazaný uživatel

chlapec moj ty prestan čuchať éter lebo ty si tak mimo jak nikto...vymity mozog zapadnými mediami...to co sa deje na Ukrajine je vina USA a odveta za Syriu ktorej sa Rusi zastali pretože aj tu chcelo USA bezdovodne napadnut. Ked si fakt neni slepý tak sa pozri ktora krajina dava najviac penazi na vyzbroj a najviac bojuje po celom svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem žádný tvůj chlapec (bohudíky) a už vůbec ne mimo. Nepodléhej tolik Putinově propagandě. Když se to stane ruským obětem cenzury, dá se to pochopit, ale ve střední Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

prosím ta akej Putinovej propagande? ved u nas nedavaju nič iné len toho pajáca Obamu a jeho prejavy...Putina som v telke nevidel pekne dlho...My sme totiž EU a tym padom partneri USA takže tažko mozem byt ovplyvnení Putinov propagandov

Reagovat
bobis21

ty "alternativní" média jsou naprostá putinovská propaganda ...

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš tie ktore píšu o tom ako Izrael utlača Palestínčanov? alebo tie ktore napišu ze zbrane hromadneho ničenia sa nikde nenašli? alternatívne media na slovensku su určite neni putinovskov propagandou

Reagovat
bobis21

tohle jsem četl i v těch "mainstreamových" médiích, takže to je jako porovnání úplně mimo ... nepříjde ti divné, že v těch "alternativních" nenajdeš nic špatného o Putinovi a naopak nic dobrého o USA a EU? Vážně si myslíš, že je vše tak černobílé?

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kde bydlíš, ale u nás dneska hlavní zpravodajský kanál v zemi vysílal Putinův rozhovor pro francouzskou televizi s překladem.

Reagovat
smazaný uživatel

A jediné, na co se ten demagog zmohl, bylo, že na Ukrajině a Krymu prý žádní ruští vojáci nejsou a nikoho tam nikdy neposlal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že lžeš. Putin přiznal ruské vojáky na Krymu. Ostatně kdyby tam nebyli, NIKDY by k žádnému referendu nedošlo. Takže dobře, že jim Putin dopřál to právo o tom území hlasovat.

Reagovat
bobis21

tak on na jednu stranu pořád říkal, že ti vojáci nejsou z Ruska, ale na druhou říkal, že tam musí chránit "svůj" lid na krymu ... takže si vlastně sám odporoval ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nelžu. Několikrát to tam zopakoval. A právo hlasovat dopřál účelově pouze určité skupině lidí, u kterých mu to vyhovovalo a to ještě někteří mohli hlasovat klidně i 2x. Naopak lidi, kteří byli Ukrajinci, Tataři nebo bylo příliš velké riziko, že by hlasovali proti připojení Krymu k Rusku, nebyli vůbec k hlasování vpuštěni. Jedna ruská novinářka to zkoušela a nechali ji hlasovat i 3x, když zjistili, že hlasuje pro připojení Krymu k Rusku.

Reagovat
smazaný uživatel

Posli odkazy, odkazy na to video, odkazy na to, ze tam pousteli jen vybrany lidi, odkazy na tu novinarku. Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v hlavních večerních zprávách ČT v době, kdy se konalo to pseudoreferendum. Nevím přesné datum a všechny zprávy v archivu ČT teď projíždět opravdu nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

a už sme doma v hlavních spravach ČT tam je isto ta pravda tak ako keby som pozeral spravy na STV 1 alebo na hociakom slovensko českom televíznom kanali pochop to ze oni musia držat s USA lebo sme v EÚ takže never sračkam z tv

Reagovat
smazaný uživatel

Strč si ty svoje konspirační teorie, že někdo musí pořád s někým držet za klobouk, je to směšné. Ttěch pár zoufalců, co tady šíří své pokřivené pohledy na svět, je většině lidí pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

praveže ty si tu pre smiech lebo teraz si sa ukazal ze jedine tvoje znalosti pochadzaju zo sprav v TV a v tych tí určite povedia ako to je takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Moje znalosti samozřejmě nepocházejí z TV zpráv. To jsem uvedl jen jako jeden konkrétní příklad, protože tam byla reportáž, ve které ruská novinářka 3x hlasovala jakožto jedna osoba pro připojení Krymu k Rusku a krásně to dokládá, jak zmanipulované to referendum bylo. Pro smích jsi tady ty a těch několik málo dalších rusofilů.

Reagovat
smazaný uživatel

A bylo to tam opravdu fakticky ukázáno, že hlasovala 3x, aby Putinovci tobě pdoobní nemohli brečet, že je to nahrané.

Reagovat
smazaný uživatel

*podobní

Reagovat
smazaný uživatel

zatímco tvé znalosti pocházejí od bláznivých trotlů z konspiračních serverů, případně z ruské propagandy, jsi jen tupá, zmanipulovaná, směšná antiamerická ovce, která leze Putinovi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no aspon ze antiamericka ovca pretoze ak by som mal byt americka ako ty to je ten horší prípad

Reagovat
smazaný uživatel

pak bys třeba nebyl až tak moc k smíchu,

Reagovat
fenixLFC

alternativne=pravdive?

Reagovat
bobis21

většina těch tvých "alternativních" je financována z Ruska, takže zdar ... nevěř ani těm tým alternativním médiím

Reagovat
veikko

Nevěřte nikomu, nakonec vás zradí váš nejlepší přítel.

Reagovat
bobis21

bohužel to tak je

Reagovat
smazaný uživatel

To si nevybereš. Jedna propaganda vykresluje Rusi jako zlé, a druhá zase, že všechna zloba jde z USA a Izraele.

Reagovat
Milan.B

židoamericania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Zidozednari a Iluminati jsou hlavni vinici. Zabili si na Manhattanu 3k lidi, hodili to na muslimy a ted budou kazat moralku? Astara Serana na ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Husajna zavesili do prievanu a potom zistia ze to o jadrovych zbraniach sa im len prisnilo

Reagovat
#33CCCC

no sak dneska tam tazia ropu

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

A nejen Američani. Dokonce i Britové, Francouzi, Italové, Španělé a Rusové!

http://news.e-republika.cz/article2591-Lukoil-dostal-licenci-na-nejbohat-i-ropne-pole-v-Iraku

Tam šlo hlavně o sféru vlivu a základnu.

Reagovat
Godwinson

Povesili dvojnika, Husajn zije. Ma sidlo v oblasti 51 a spolupracuje na vyvoji zbrane proti Goauldum.

Reagovat
Madafak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
-Carles-

Reagovat
olis

asi tak, ale nasrat na propagandu, kazdy kto ma zdravy rozum si urobi svoj vlastny nazor, zapadu nijak tato propaganda nepomoze, Rusko si s nimi zatial vytiera prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Reagovat
bobis21

a nebyla to snad anexe? pokud si myslíš, že nebyla, tak si nastuduj, co to slovo znamená ...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Já myslel, že za tu anexi může Kalousek

Reagovat
smazaný uživatel

všetka zloba ide z USA a Izraela a Rusko je v tom úplne nevinne nech ti nejebe chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

aha takže USA maju pravo napadnut ine krajiny hocikedy bez pričíny resp.kvoli vykonštruovaným zamienkam ako su jadrove zbrane atd...vobec neobhajujem Rusko ale konečne sa niekto nebojí postavit Amíkom...a prosím ta neuražaj ma ja ta tiez neuražam ale to len ukazuje velkosť tvojej inteligencie

Reagovat
smazaný uživatel

kterou krajinu USA konkrétně napadly bez příčiny, docela mě to zajímá, rád se něco nového dozvím

Reagovat
arsavin

Všechny války vedené USA po roce 1945. Myslím, že jich nebylo málo. Nebo je kterákoliv z těch napadených zemí ohrožovala?

Reagovat
smazaný uživatel

už sa zobud prosím ta ved to ludia vidia na okolo moj 75 ročný dedo vidí ze USA su agresori a napadaju na zaklade vykonštruovaných zamienok...a ked to chces tak to bolo Srbsko, Afganistan, Iraq, Libia a chceli Síriu lenže to im zatrhli Rusi a presne preto je teraz konflikt na Ukrajine...tvoje info pochadzaju z hlavneho medialneho prúdu a preto si taky zaslepený

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste fakt jen pomatení komouští pohrobci.

Srbsko? Jak by zdejší pomatená levicová klaka řešila ten problém, tam denně umíraly stovky lidí, provozovala se tam genocida, nebyla to žádná vzdálená Afrika, byla to Evropa, která byla zaplavena tisícema běženců, a hrozilo, že to tam bouchne do netušených rozměrů, fakt by mě zajímalo, jak by zdejší komouišská klaka ten problém vyřešila. Dallší problémy jsou víceméně identické. Jen tak pro udržení dekóru, USA nikde nevstupovala samostatně, ale vždy až po rezoluci OSN a v rámci NATO, ale to místní komoušké svině těžko rozchodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
#33CCCC

Obama este bude prikazovat nech sa stretne Putin s prascenkom .

Reagovat
Hokaido

Ty budeš jeden z těch, co ostatní nazývá ovce. Všechno víš nejlíp, protože si to našel na internetu jinde, než na idnesu. A tam choděj jen ovce

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevím co ten idnes je...nie nenazývam ostatných ovce ale to ze každy kyda na Rusko a pritom vinník je uplne inde je ubohe

Reagovat
Atlético de Madrid

Jde tam o to porušení platnejch smluv. Existuje mezinarodni smlouva tusim z roku 94, kterou se Jelcinovo Rusko zavazalo respektovat celistvost Ukrajiny, i s Krymem. Vymenou za to se Ukrajina zbavila jadernyho arsenalu. Tuto smlouvu Rusko porusilo, kdyz na uzemi Krymu vnikli jeho vojaci mimo uzemi tech zakladen a zacala tam masivne pusobit ruska propaganda. Tato propaganda vytvorila dojem, ze se v Kyjeve dostali k moci fasiste a ze Rusum hrozi nebezpeci. To je samozrejme kravina, v Kyjeve bylo fasistu urcity procento, ale Rusum nic nehrozilo.

Pul roku pred onim slavnym referendem se delal na Krymu vyzkum, ze kteryho vyplynulo, ze o pripojeni k Rusku stoji asi tretina obyvatel. Nasledne tam o pul roku pozdeji vjely tanky, zacla pusobit ruska propaganda a vysledkem bylo pripojeni k Rusku. Osobne ho povazuju za nelegitimni, nebot pod hlavnema tanku a vlivem masivni propagandy svuj nazor zmeni mnoho lidi.

Reagovat
#33CCCC

Nato sa tiez nemalo podla zmluv rozsirovat do vychodnej europy. Kedze na Kryme je nvm 60-70% Rusov a ty vidia ze v Rusku su ovela lepsie platy aj lepsi zivot nez na ukrajine, povedz mi, preco by tam nechceli ist?

Reagovat
Atlético de Madrid

Kam se rozsiruje NATO a odporuje to smlouvam? Jinak nindo nebrani jit Rusum z Krymu do Ruska. Muzou si sbalit svoje veci a emigrovat. Rozbijet takto celistvej, relativne fungujici a mirovej stat je prece nemyslitelny. Az Polaky v pohranici napadne, ze chtej do Polska, meli bysme jim dat ty casti CR, kde jich zije nejvic?

Reagovat
#33CCCC

Po rozpade varsavskej zmluvy sa zapad zaviazal, sa nato nebude rozsirovat do tychto krajin. Krym bol v podstate starocia rusky, dava to tak trochu zmysel, ze sa chcu vratit do svojho materskeho statu. Ked vznikala ukrajina bola takto rozdele aby boli vo vyhodnej casti RUsi a mali tak vplyv na Ukrajinu, toto je vysledok vtedajsieho rozdelenia. Aj tak je to irelevantne neislo primarne o Rusov co tam ziju, jak som vysvetlov Fildovi hore Putin si proste nemohol dovolit aby mu Vojensku zakladnu na Kryme prebralo USA(strategicky pristup k ciernemu moru atd.)

Reagovat
smazaný uživatel

jméno smlouvy/úmluvy/dohody a odkaz na ni

Reagovat
#33CCCC

http://cs.wikipedia.org/wiki/Severoatlantick%C3%A1_aliance#cite_note-43 je to tu spomenute, zmluvu ti najst neviem, ani sa mi to nechce hladat, bohuzial co ale neznamena, ze to tak nemohlo byt

Reagovat
bobis21

ty státy se svobodně rozhodly, že se připojí k alianci. Co je na tom špatného?

Reagovat
#33CCCC

Nato bola protivaha Varsavskej zmluvy a dneska uz neni dovod aby existovalo.

Reagovat
bobis21

pokud bude Putin pokračovat ve snaze rozšířit své území, tak jsem rád, že jsem členem této aliance ...

Reagovat
Milan.B

a si rad aj vtedy ked zomre cesky vojak niekde v afgane alebo kosove?

Reagovat
bobis21

nejsem rád, když zemře kdokoliv a kdekoliv ... voják se stane vojákem z vlastního rozhodnutí a s touto možností bohužel musí počítat ...

Reagovat
Milan.B

to hej, ale ne skapat niekde v prdeli kvoli zaujmom usa

Reagovat
bobis21

evidentně nevíš, jak funguje nato ... žádná mise nemůže začít jen pro zájmy jednoho člena

Reagovat
Milan.B

Reagovat
bobis21

chceš snad říct, že nemám pravdu? U nás je obraz NATO jako nějaké skupiny pomocníků USA získat ropu, ale realita je trochu jiná ... Jediná věc, která jde 100% brát za zlé je podpora Izraele, protože to je fakt svinstvo

Reagovat
#33CCCC

Tak preco Putin uz nezabral ukrajinu, alebo ason vsetky casti kde boli Rusi? dneska chciet vojensky ovladnut europu zo strany ruska je totalny nonsens.

Reagovat
bobis21

tak to prosím běž vysvětlit tomu panáčkovi z KGB

Reagovat
smazaný uživatel

bubu KGB bubu

Reagovat
bobis21

Reagovat
Atlético de Madrid

Vzdyt ten Krym pripojila k Rusku Katerina velika roku 1783 a jeho puvodni obyvatelstvo (Tatary) vysídlil až Stalin v éře SSSR...

Jinak na ty zakladny melo Rusko s Ukrajinou nejaky smlouvy, pokud by se je Ukrajina rozhodla neprodlouzit, tak to Putin musi respektovat... Ano, vybudovat takovou zakladnu stoji biliony, ale Ukrajina je Ukrajina a ta muze rozhodovst o pritomnosti cizich vojsk na svym uzemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pripojeni Krymu k Rusku 1783

Vznik USA 1776

Zajimavy je, ze to je rozdil 7 let a pritom to, ze Krym byl a bude Ruskej neuznavate, ale u USA vam to nevadi tohle je fakt trapny

Reagovat
bobis21

takže my patříme k Rakousku, protože to tak bylo před 300 lety?

Reagovat
smazaný uživatel

ses idiot? nebo to opravdu nechapes?

Reagovat
bobis21

Krym byl připojen k rusku, pak byl několik let součástí Ukrajiny (Rusko s tím souhlasilo). Jaké právo mají na to, aby vojensky obsadili a následně anektovali toto území? Jenom proto, že jim kdysi patřilo? Protože to z toho příspěvku, na který jsem reagoval vyplývá ...

Reagovat
smazaný uživatel

a předtím byl snad 500 let součástí Osmanské říše, takže by ho teď zkurvení rusáci měli vrátit Turkům

Reagovat
kubys

Co to je za debilní argument?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
REPLIKATOR

Připojení Krymu k Ukrajině 1953

Vznik ČR 1993

Reagovat
Milan.B

NATO moze vsetko, to nevies?

Reagovat
bobis21

vážně nevidíš rozdíl v tom, že se nějaká země svobodně rozhodne připojit se k alianci, která jim pomůže při ochraně jejího území a anexí území jiného suverénního státu? smutné ...

Reagovat
Pipo123

Všetko čo sa podpíše je na smiech, Rusko a USA si môžu dovoliť všetko, nikto ich nemôže zastaviť a nejaké 20 ročné dohody môžu mať na háku. Nezastávam si ani jeden národ, viac než USA či Rusko je na smiech tá naša európa, ktorá nemá absolútne rešpekt. Strašne bojovali za pripojenie ukrajiny k EU a nakoniec keď potrebovali a chceli ich pomoc tak nikto okrem rečí nič nespravil. Putin sa na tom musí smiať a Obama tiež...

Reagovat
smazaný uživatel

EU je v tomhle slabá, jenže je to složitý. V Evropě má hromada států nějaký dohody s Ruskem, třeba Francie mu dodává zbraně, a když přestanou, tak ublíží víc sami sobě. Bohužel je to tak, že Rusko Evropu nepotřebuje, ale Evropa Rusko jo.

Reagovat
smazaný uživatel

že Rusko Evropu nepotřebuje, ale Evropa Rusko jo. není vubec pravda

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba co se týče nerostných surovin, tak je to pravda....

Reagovat
smazaný uživatel

jenže komu jinému je prodají než Evropě? A než se začneš ohanet Činou tak si zjisti jak ten ropovod tam vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt se podívej jak Putina bolely ty ekonomické sankce..že si stáhnul armádu z hranic a nepodporoval ty pseudo volby stejně jako na krymu.

Reagovat
olis

bohuzial je a vela ludi si to neuvedomuje

Reagovat
Pipo123

Veď to, francúzsko im stavia bojové lode momentálne a nemôžu tú dohodu zrušiť, len je to komické že niečo čo bolo vytvorené za účelom chrániť menšie krajiny na plnej čiare zlyháva a nefunguje. Tie menšie krajiny ako slovensko, česko a spol sú v EU zo srandy, ak by rusko napadlo aj nás či ostatné menšie krajiny tak nikto nezasiahne, preto celá EU stráca zmysel v tomto.

Reagovat
olis

aj EU aj NATO, podla mna je len otazka casu kedy sa EU rozpadne a co sa tyka NATO tak to bude na oko fungovat len kym nepride prvy velky konflikt, hned ako pride cele NATO nam bude na nic, velke staty sa budu starat samy o seba, na nas sa vyseru, pouzatvaraju medzi sebou spojenectva ako sa im bude hodit a my sa budeme moct skriabat po hlave ako sme si za 20 rokov dokazali rozpredat celkom v pohode armadu

Reagovat
smazaný uživatel

Evropa a Rusko se potřebují navzájem, ale Evropa Rusko o trošku více. Kdyby se povedlo dobudovat ten ropovod z Blízkého východu oklikou kolem Ruska, situace by se razantně změnila a ne náhodou se ta stavba Rusku hodně nezamlouvá. To by proti nim šlo uplatnit účinné sankce.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přesně tak, jak říkáš, bohužel mezinárodní právo funguje na principu "silnější pes m*dá".

Reagovat
smazaný uživatel

no ono rusko rychle domrdá.

Reagovat
olis

a zapad neporusil zmluvy? ked sa pri rozpadne sovietskeho zvazu dohodli s NATO ze byvale krajiny sovietskeho zvazu nikdy nevstupia do NATO?

a to je v poriadku ze zapad podporuje fasistov ktory sa k moci dostale nelegalne, ale je to v poriadku? velka vacsina ludi sa diva len nato co zle urobilo rusko, to co porusi a urobi zapad zle ako keby ani nechceli vidiet a ked uz ano tak si to vzdy nejak obhaja

Reagovat
Pipo123

Veľa ľudí na ukrajine chcelo niečo lepšie, lepší život atd, já im to nevyčítam, tam to stojí za poriadne hovno, na to aká to je veľká krajina tak tam je neskutočná chudoba a my si to nevieme predstaviť. To že toho využilo USA aj Rusko nikoho neprekvapuje, Rusko malo zámienku na získanie Krymu a USA si tam dosadilo "svojich" ľudí. Já len tvrdím že to je celé na smiech a všetci vidia že si obe krajiny robia čo chcú a nijak extrémne sa to nesnažia zatajiť, ale nikto nezasiahne a nechajú ich tu hru hrať.

Reagovat
#33CCCC

samozrejme ze obycajnych ludi na majdane oklamali myslim si ze je otazka casu kedy bude dalsi majdan

Reagovat
bobis21

záleží na tom, jaké změny na Ukrajině budou. Podle toho se bude i odvíjet, zda bude další majdan ...

Reagovat
smazaný uživatel

"Sami občania sa chceli pridat k Rusku..." - Jasně, a bylo to referendum svobodné, kdy hlasovali jen vybraní lidé, a pro jistotu na něj dohlížela "domobrana" s tanky a samopaly. Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

a zvrhnutie ukrajinskej vlady a dosadenie tych novych pajacov o ktorych doteraz nikto nikdy nepočul uz bolo legitímne?

Reagovat
bobis21

a říkal to snad? to referendum byla naprostá fraška ... už to rozhodnutí, že bude referendum bylo uděláno ve chvíli, kdy byl parlament plný ruských vojáků, bylo to podle tebe svobodné rozhodnutí?

Reagovat
smazaný uživatel

...a jak to souvisí s USA?

Reagovat
Atlético de Madrid

Nebylo, podle prava rozhodne ne. Ale je treba si uvedomit, ze k tomu doslo az po ty strelbe do demonstrantu, desitkach mrtvej h a vydani extremnich zakonu, ktery demonstrace v podstate zakazovali.

Do tehle veci se zadna jina zeme nevmesovala, jen Rusko, na zaklade uplne smyslenejch zaminek.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je naozaj pravda, ze na Slovensku ludia trpia stokholmskym syndromom, pritom sa nemozu vyhovarat na vyber a nedostatok informacii. Nik z vychodnej Europy s Rusmi uz nechce po skusenosti, ktora trvala 40 rokov, paktovat, len u nas je to rusofilstvo nejak geneticky dane Sorry Arbiter

Reagovat
Pipo123

Asi ľudia na niečo dobré spomínajú, že všetci mali robotu

Reagovat
smazaný uživatel

To vsak nebola z vacsej casti robota, ale zamestnanie. A vybrat si si nemohol aku robotu budes robit, siel si tam, kde cisla chybali, nikoho nezaujimalo , ci ta to bavi, mas na to vlohy a podobne, proste si musel. Potom to aj tak vyzeralo. Samozrejme , pokial si nemal rodinu vplyvnu stranickou knizkou a jej postavenim v tej "demokratickej" strane.

Reagovat
Pipo123

Práve preto vždy budem rád za USA, už len tie neskutočné rozdieli po druhej svetovej vojne, kedy USA postavili na nohy nemecko a rakúsko, u nás zostalo len to zlé a nič pozitívne. Ako vravel vždy ujko, škoda že nás neoslobodili američania

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem, ako si ludia vyberaju medzi velmocami ako svojho najblizsieho, byvaleho tryznitela, a na tych, ktori im dali slobodu a moznost vyberu, neustale nadavaju, fakt su ludia tak hlupi a kratkozraki? Ci nemaju pamat a zazitky> Teda ti skor narodeni pokial neboli nejaki udavaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

To není o USA a Rusku, ale o tom že hloupý ukrajinský teroristi svrhli legitimního prezidenta a teď se diví, že to nezvládli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě si zapomenul na Bildeberg.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako kdyby Slovensko mělo připadnout Maďarsku, protože svůj vlastní stát do té doby měli jen v období 2. světové války díky kolaboraci s Němci (no jo, kdyby jste to neudělali tak byste měli méně cikánů), navíc až po Dunajskou Stredu je Slovensko plné Maďarů (možná jsou i dál). Za komunistů chodili na Slovensko lidi co se nelíbili režimu za trest, stejně jako do zahraničí. S Krymem a třeba Izraelí je to podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle tohoto tvého názoru by byl tedy i zábor Sudet v pořádku, protože přes 600 let žili v Sudetech převážně Němci a v roce 1938 si většina obyvatel přála připojení k Německu no ne ??

Reagovat
kubys

On by možná i jih Slovenska daroval Maďarům, takový je to lidumil.

Reagovat
smazaný uživatel

SK Černomořská flotila

Reagovat
TheMally11

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Reagovat
olis

Reagovat
iamek

Reagovat
edejv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Ferguson6

Aj tak všetci nadávate na USA len preto, že ich prezident je černoch Lebo normálny človek musí vidieť, že v tomto konflikte sú Rusi tí zlí a Američania ho nevyvolali.

Reagovat
Neuro

zajímavý pohled na věc

Reagovat
Ferguson6

dáva niekto za vinu všetko zlo sveta krajine, kde nevládne černoch? Nie... A ani USA nikto nevinil, kým neprišiel Obama.

Reagovat
Neuro

tak to jsi byl ještě asi dost mladý a nezajímal se o politiku.. Bush mladší na tom byl hůř

Reagovat
bobis21

Bush mladší se taky nikdy nesměl stát prezidentem ... to byly hodně zvláštní volby

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi říct, že když byl prezidentem Bush, tak se na USA ve světě nenadávalo?

Reagovat
Neuro

právě že to on to "skoro všechno" začal

Reagovat
smazaný uživatel

a co nezačal on, tak začal předtím jeho fotr

Reagovat
#33CCCC

Americania v prvom rade minuli 5 miliard dolarov na prevrat na Ukrajine(organizovali protesty...), tzn ze to cele odstartovali. A ty mi tu budes tvrdit ze oni za nic nemozu. Zly Husajn v Iraku chcel pouzit zbrane hromadneho nicenia, preto tam Bush(nie Obama) prisiel bojovat za svetovu demokraciu, ropu za tym netreba hladat.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky zdroj na tych 5 miliard dolárov ?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=c_452Nspri8 tuna to je myslím že slušne potvrdené

Reagovat
bobis21

organizovali protesty největší fake, který vypustily ty proruské (alternativní) média

Reagovat
#33CCCC

ty si myslis ze v poslednom case tato vlna protestov co sa siri po svete je len tak, alebo z toho nekdo profituje a trochu tymto pretestom pomaha, si hodne na naivny, prosim ta uz na mna nereaguj

Reagovat
bobis21

já hlavně říkám, že ti lidé na majdanu protestovali proto, že nebyli spokojeni s vládou zločince Janukovyče, ne protože že za to dostávali zaplaceno. Znám několik lidí, kteří tam byli, takže o tom něco vím ...

Reagovat
olis

ono staci ked sa vyvola halo, zaplati sa zopar spravnych ludi ktory to dobre zorganizuju a potom je to uz retazova reakcia zadarmo, niektory ste tak naivny

Reagovat
bobis21

ano, z tebe ta naivita úplně čiší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Reagovat
kubys

Kurva y máte nějaký nový vzorek na Slovensku nebo co? Takže když se u vás lidi bouřili proti Gorile, taky to zorganizovalo USA?

Reagovat
smazaný uživatel

Orangutani a paviáni :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Podle série Planeta opic to byli spíš šimpanzi

Reagovat
vlastik

alobal na hlavě máš?

Reagovat
smazaný uživatel

To že americký vládní agentury financujou ukrajinskou a částečně i ruskou opozici je holej fakt. Sféry vlivu, to je to, oč se hraje. Ukrajina teď nebyla pevně vedená, lidi byli nespokojení a nepokoje jsou přesně to, co by mohlo otočit politiku v zemi vstříc Evropě, potažmo USA. A co si budeme povídat, jak Rusy, tak Američany nezajímaj obyčejný lidi, jde o již zmíněný sféry vlivu a obrovský prachy, co v tom lítaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle vyšetřovatelů OSN nic co by mělo hromadně ničit nenašli. Ale ropy v Iráku je hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Američani nikdy nic nevyvolávají. Ale do všeho se moc serou.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

SK Černomořská flotila to silně konkuruje korejskému 25th April SC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Ale páči sa mi čítať tie komentáre, že máme čítať aj nejaké normálne zdroje ako sú médiá. Z toho mi vyplýva, že vlastne všetky veľké svetové aj české a slovenské médiá len klamú a vlastne nič v nich nie je pravda a tú sa dozviem len na stránke, ktorá na Googli nebude skôr ako na 10. strane. Môžem vôbec veriť výsledkom v športe, ktoré tu čítam? Predsa len toto je mainstreamová stránka.

Ale vážne. Iba blázon nevidí Rusov ako agresorov v tomto konflikte a len človek bez argumentov to hneď bude zhadzovať na USA (ale ak to napísali na tej stránke z 10. strany Googlu, hneď pod článkom o tom, že v mohyle Štefánika je skrytá odpaľovacia rampa aj s raketouu s jadrovou hlavicou a pod Bratislavským hradom je výskumné centrum, ktoré drží živého mimozemšťana, tak to asi bude pravda)

Reagovat
#33CCCC

preco su v nasich spravach len negativne veci na Rusko(Rusko je v nasich v podstate demonizovane), preco tam nejsu zmasakrovani civilisti po vojenskom utoku na Luhansk? media su dneska na to aby formovali verejnu mienku a to robia ale nie su nezavisle. Skratka sa nedozvies vsetky informacie, ktore by si mal.

Reagovat
smazaný uživatel

chlape nejsi ty ten, co psal tyhle věci i na liga.cz?

Reagovat
kalla

Reagovat
#33CCCC

*leteckom utoku

Reagovat
bobis21

takže odsuzuješ jeden zločin, ale třeba to rabování a únosy neodsuzuješ? Nebo o tom ti ty nezávislé média neřekly? Mám známou z východu ukrajiny a má naprosto jasno, kdo je ten "zlý" ...

Reagovat
#33CCCC

Chces porovnat 15 mrtvych civilistov(len ten jeden konkretny pripad, mrtvych civilistov je ovela viac) po leteckom utoku s rabovanim super. Preco sa za posledne tyzdne nehlada sposob ako ukoncit boje, ale stale len sankcie na Rusko, lebo maju mier v pazi, dokonca by som povedal ze im tato situacia vyhovuje. Inak o masakre v Odese si asi nepocul? to bola len taka grillparty ne?

Reagovat
bobis21

já právě odsuzuji oboje (proto jsem to taky nazval zločinem), ale ty nejspíš vidíš jen jednu stranu mince

Reagovat
#33CCCC

rabovanie je tiez zle , ale na druhej strane se deju ovela horsie veci

Reagovat
bobis21

to, že se dějí horší věci je ale neomlouvá

Reagovat
božský John

Protoze proste Rusakovi verit nemuzes. Je to fakt zver

Reagovat
#33CCCC

tu je rec o tom, ze nedostavas vsetky potrebne informacie z medii

Reagovat
smazaný uživatel

ale můžeš. jen tvoje média nesměj začínat novou a končit primou

Reagovat
#33CCCC

na verejnopravnej STV neni objektivne spravodajstvo ceske ani bulvarne nesledujem, CT neviem posudit, ale o moc lepsie objektivnejsie nez stv to asi nebude

Reagovat
božský John

Informaci je dost, verit nemuzes ani jednem a tem ruskym uz vubec ne

Reagovat
#33CCCC

bavime sa o domacich media a tam nie je dost informacii, tam sa niektore informacie ucelo nespominaju

Reagovat
Ferguson6

Takze nezavisle su tie co tvrdia, ze zle su USA a Rusko je super?

Reagovat
kubys

A ony existují jen domácí média?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi chybou bylo napsat tenhle clanek, o Premier lize se nepise, ale o klubech z Kymu jo, stejne nikoho nezajimaji. Ted se tady jen 2 skupiny hadej, blijou atd. A stejne uplne zbytecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, že nikoho nezajímají. Ale jen ať diskutují ;)

Reagovat
db18

mně teda nasralo zrovna to, že se pár klubů rozhodlo vysrat se na tradici po stylu Red Bullů... (akorát tady investora nahradilo Rusko - které si ale zřejmě nedalo za podmínku nový start klubů )

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Jednou toho všeho budou litovat. Doufám, že co nejdřív, ať se můžu pořádně zasmát.

Reagovat
smazaný uživatel

At si uzijou tu Sibir v druhy lize,kdyz jim bylo tak spatne na Ukrajine

Reagovat
smazaný uživatel

Keby len Sibír, ale aj takmer Japonsko

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať táhnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko - země ZLA!

Reagovat
edejv

Reagovat
*CZE*

Ty by ses neměl vůbec zapojovat do tohoto tématu, protože ti Rusové zřejmě něco spáchali na rodiče podle tvých reakcí a tudíž nejsi absolutně objektivní a ve výsledku jsi stejný jako konspirační teoretici. Pěkný den

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to vypadá jak sraz Hájka s Klausem

Reagovat
Ferguson6

Ale zaujímal by ma názor užívateľa 33CCCP na Dvojičky, zabitie Usamu alebo Roswell

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomen na pristani na mesici ktery se uskutecnilo ve studiu

Reagovat
stas87

ja na to pozeram ako odplatu Putina za Kosovo ktore vzniklo vdaka tlacenke USA..a Putin nechce mat USA/EU blizko hranic Ruska,navyse je Krym strategicky dolezity a to si uvedomuju obe strany

to co bolo na Majdane bolo na zaciatku dost pokojne,ludia chceli len odstranit Janukovyca ktory tu krajinu viedol do coraz väcsej chudoby a ludia naivne verili ze pripojenim k EU si zlepsi zivot..strasna naivita,EU nema prachy a malo by ich strkat do Ukrajiny ktora nepotrebuje narazovu pomoc ale dlhodobu a na to proste peniaze nie su a ak by boli tak sa pouziju inde ako na vychode europy,stale nechapem co Janukovyc chcel alebo sledoval tym ze uzakonil tie nezmysly,no myslim ze na tych zakonoch sa podielalo aj Rusko..proste uplne naopak,upokojit si lud a viest s opoziciou(da sa ta banda komediantov tak vobec nazvat? )dialog,napätie by neeskalovalo a dalo sa to este riesit inak ako vpadom Ruska na Krym

co ma stve na Rusku je to ze problemy riesi silou,natlakom a vyhrazkami..sadnut za stol a rokovat je snad cloveku blizsie ako posielat vojakov na uzemie cudzieho statu toto je fakt ich uchylka,ukazuju ramena aj ked by nemuseli,su velky aj silny ale absolutne nedokazu prijat iny pohlad na vec ako vlastny,to je trapne a kym sa tejto hovadiny nevzdaju tak ich clovek nemoze respektovat nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

Reagovat
*CZE*

Já myslim, že reportáž ČT o tom, jak jsou na stadionu Šachtaru Doněck plné ochozy tisíců lidí, kteří jsou proti "separatistům" mluví za vše. Ve skutečnosti pár lidí, takhle se tvoří propaganda. V Rusku mají možná protizápadní propagandu, ale my tu máme zase protiruskou tak to prostě je, já už se s tim smířil.

Ve výsledku je mi nejvíc líto těch lidí na Majdanu, co to mysleli v dobrym a chtěli se prostě zbavit oligarchů, teď tam mají další oligarchy, ale tentokrát pracující pro USA.

USA zase vyhrála, za nedlouho povede plyn do Evropy od USA a né Ruska, hezky si zprivatizujou Ukrajinu, rozšíří základny po světě, hlavně co nejblíže Rusku, ještě samozřejmě se začne ještě víc zbrojit proti nějaké světové válce, protože jsme všichni v nebezpečí kvůli Rusku. Jojo takhle se vydělávají velký peníze, ale já zapomněl USA jde o tu demokracii po celym světě, né o peníze

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud se koukneme do historie, a na tu by se nemelo zapominat, tak je pochopitelny ze ma plno lidi obavy z ruska.to ze se jim neda verit dokazovali neustale uz od zacatku druhy svetovy.kolik zemi tezce poskodil komunismus.pomohli dosadit a podporovali diktatory ktery zabili vic lidi nez druha svetova valka.ted v jejich cele stoji agent kgb ktery touzi po moci a tvrdi ze rozpad sovetskyho svazu byla jedna z nejvetsich katastrof.clovek ktery se snazi omezovat svobodu projevu a likviduje svoje odpurce a kazdyho kdo s nim nesouhlasi.tohle je mnohem vetsi problem nez to co dela usa

Reagovat
*CZE*

Samozřejmě, ze mas ohledne Ruska pravdu. Me jen vadi jak jsou lidi slepy a naivní ohledně chovani zapadu.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze si mysli ze je vsechno jenom cerny nebo bily (coz je nejvetsi nesmysl) a ze si musi vybrat stranu.samozrejme ze jsme mala zeme ktera ma malou moc a musi si vybrat a ten vyber je tady jasny.zapad ma na deni na ukrajine velky podil ale spis takovy nenapadny a v zakulisi a je to pro vetsinu lidi v rovine spekulaci atd. zato rusko napadlo pomoci armady cizi stat a zabralo jejich uzemi.to je fakt a nikdo to nemuze obhajovat.navic soucana propaganda co se deje v rusku je opravdu nebezpecna.hlavne snaha cenzurovat internet a predevsim tvrda kontrola socialnich siti a blogu.to uz podle me prekrocilo urcite hranici.a taky likvidace uznavanyho profesora co si dovolil kritizovat zahranicni politiku a prijeti zakona co zabranuje osobnimu nazoru.tohle si proste moc nedokazu predstavit ze by se stalo na zapade

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt komedie.

Reagovat
*CZE*

Komedie je celej svět. Lidi se nikdy nepoučí. My si všichni myslíme, že to co bylo za hrůzy dřív, jak se lidi dřív chovali najednou zmizelo a že jsme něco víc. Ted se všichni divěj, jak je možný, že v 21.století obsadilo Rusko Krym. Dělo se to vždycky, proč by to mělo bejt ted jinak? Tohle jsou hrozně naivní představy, lidi si vždycky dělali zvěrstva, dělali je ti nejmocnější. Že to zmizelo? Ani náhodou. Co myslíš Stojane?

Reagovat
smazaný uživatel

jo svet je nepoucitelny a proste vzdycky bude v nekterych zemich stat nebezpecny silenec ktery je hrozbou a bude ovladat masu lidi.akorat ze ted je doba kdy to muze mit opravdu katastroficky nasledky.ale co se s tim da delat kdyz je clovek z celkovyho pohledu neuveritelne hloupy zvire a dnesni civilizace je predurcena k zaniku

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tuhle super konverzaci .

"There are three sides to every story. Your side, their side and the truth."

Reagovat
*CZE*

Reagovat
Gryphonheart

To je zas jednou diskuze.. Starořecká demokracie měla na svou obranu jednu takovou pěknou vlastnost, a to že umožňovala ostrakizaci a vyhnání nebezpečných osob z polis. Kdyby měl člověk soudit podle diskusí, jakože to nejde, protože nejde o reprezentativní vzorek populace, dojde dříve nebo později k závěru, že je jich u nás poslední dobou spousta. Řešit Putina nebo třeba Hitlera a jejich agresi je důležité, ale něco by se mělo reálně dělat především s tou jejich pátou kolonou na území EU, resp. ČR. Bil'ak možná umřel, ale další vlastizrádci tady vesele pobíhají dál.. tady a evidentně i na Slovensku. Což je paradoxní, protože Orbán patří k největším Putlerovým obdivovatelům v EU a stejně jako si Maďaři dělili Slovensko s Hitlerem, budou si jej bez silné a stabilní Evropy (ať už v rámci EU nebo NATO) dělit s Ruskem znovu :-) A co je horší, budou si dělit i nás. Proto se členství v jakékoliv mezinárodní organizaci bude ještě zatraceně hodit. Proto je potřeba hledat cesty ne jak z toho spolku vystoupit, ale jak ho zkvalitnit, zefektivnit a modernizovat aby se s takovou hrozbou dokázal napříště vypořádat.

Nebo snad někdo chce, aby ze Sparty byl Spartak Sokolovo, z Chebu Rudá Hvězda a ze Zlína Putinskoyye?

Mimochodem - teď jsem mimodek koukal na historii klubu Rusj Uzhhorod, a dostal se obratem az k DFC Prag.. myslim ze by to byl zajimavy namet na clanek, zidovsky a nemecky fotbal za stareho dobreho Rakouska.. ja treba vubec nevim, jaky jsou nejstarsi kluby u nas (i zanikly) nebo ze se fotbal hral uz ke konci 19.stoleti. O fotbalu za Rakouska se toho u nas proste vi obecne strasne malo mi prijde. Bylo to sice na amatersky urovni tusim, ale to neznamena ze by to melo byt nezajimavy..

Reagovat
smazaný uživatel

Banda fetaku, alkoholiku a nekolikrat trestanych grazlu se chce ujmout vlady (na Krymu se to uz stalo) za podpory Putina, ktery nemuze dopustit, aby Ukrajina byla vzkvetajici zemi. A tak si vymyslel pohadku o fasistech a banderovcich, kteri si davaj k obedu maly deti. Putin a jeho rezim je nestestim jak pro Rusko tak pro Ukrajinu, kde se bude porad snazit destabilizovat situaci

Reagovat
arsavin

Když se porovná Rusko před Putinem a Rusko dnes, je to neuvěřitelný rozdíl. Okolo roku 2000 byla v Rusku a na Ukrajině podobná životní úroveň. Dneska mají při cca stejných cenách v Rusku průměrně trojnásobné platy. Tak se není co divit, že spousta lidí na Ukrajině, především pokud Ukrajinci nejsou, se chtěj připojit jinam. Ne jenom pár feťáků a alkoholiků.

Reagovat
REPLIKATOR

To je tím, že v Rusku bylo před Putinem naprosto neschopné vedení. A po roce 2000 vystoupaly ceny komodit, hlavně ropy, na rekordní úroveň. Zatímco Ukrajina měla neschopný vedení celou dobu až vlastně dodnes a nemá téměř žádné nerostné bohatství.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nekdo neni ukrajinec a nechce na Ukrajine zit, tak at se odstehuje a nezkousi pripojit cast uzemi k cizimu statu.. Spousta lidi i na vychode chce zit na Ukrajine a ne ve state, kde clovek co ma jiny nazor hned dostane pres hubu od policajtu. V Rusku je to bezny a Janukovyc to chtel zkusit taky. Co se tyce zivotni urovne, tak ta je jenom lepsi v Moskve a Petrohrade. Zbytek Ruska je tezce v haji

Reagovat
arsavin

Většina lidí radši bude mít relativní bohatství a zakázané říkat určité věci, než aby měli svobodu slova a chudobu. Já bych mezi ně patřil taky. Znám spoustu Ukrajinců, kteří vzhlíží k Rusku a říkaj, že to, co jejich zemi chybí je Putin. Ukrajina je bohužel už dlouho totálně rozvrácená, to už bylo vidět např. při Oranžové revoluci a těžko se to změní. Škoda, že to tam nedopadlo jako u nás 1992/1993

Reagovat
smazaný uživatel

V civilizovanej Europe sa uznava individualizmus a kolektivna zodpovednost, nie kolektivizmus, tie patria do Azie. K comu sa radis ty? Potrebujes nad sebou ochrannu ruku, vodcu a bic, aby si dosiahol nejake ciele? Ukrajinci nemaju historicky s Rusmi dobre skusenosti a nie kazdy uznava kult osobnosti, ktory je v Rusku povacsinou este stale hlboko zakoreneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je ted Rusko stat, ktery narusil vsechny zakony a rady. Kdyby takhle kazdy okupoval uzemi ciziho statu jen pomoci sily a lzi, tak se muzeme vratit do stredoveku. Chudoba v Rusku je taky a to obrovska. Chudoba na Ukrajine je i diky ruskymu agentu Janukovycovi, ktery ukrad dva kompletni rozpocty, coz je neco opravdu hroznyho. Zatimco treba neni na leky, vzdelani, infrastrukturu tak on si sr..l do zlaty misy. A takhle to chodi i v Rusku, jenze tam se o tom nesmi mluvit, aby batuska Car byl spokojenej

Reagovat
arsavin

To, jak na Krym poslali vojáky samozřejmě správný nebylo. Asi měli to referendum nechat proběhnout normálně, výsledek by byl procentuálně skoro stejný a pak se to mělo řešit. Ale pořád mi to příjde snesitelnější než chování našich. My (jako NATO) už jsme zlikvidovali dost zemí a měnění fungujících zemí v absolutní anarchii nám jde dobře. A je jasný, jestli je víc zničená např. Lybie než Krym.. O to, jak to na Ukrajině vypadá se dělí Janukovyč stejným dílem, jako Tymošenko, Juščenko, Kučma atd. A je to fakt obrovský rozdíl proti Rusku. V Rusku sice velká nerovnoměrnost, ale HDP na obyvatele jsou někde mezi náma a Polskem. Fakt to tam v současnosti vypadá o dost jinak, než v nedávné době.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelná trotlovina, nechápu, kde se takoví trotli u nás furt berou, doufám, že na Bohemku snad nechodíš, a jsi jen vzdálený sympatizant, takový ten smradlavý dredatý vohnout se psem

Reagovat
arsavin

Tvoje fanatický obdivování USA, které píšeš výš, taky nechápu. Prostě to vidíme každý jinak, tak se hned nemusíme nazývat trotlama.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele