KLOSE ZATÍM ZŮSTÁVÁ V BRÉMÁCH

10.01.2007, 19:02
Aktuality
Miroslav Klose, jedna z největších hvězd německé Bundesligy a opora Werderu Brémy, nejspíše zůstane se svým současným klubem nejméně do konce probíhající sezóny. Německému reprezentantovi končí smlouva v létě roku 2008, a tak se o něj již pilně zajímají přední evropské velkokluby.

Dá se předpokládat, že se Werder pokusí svého hráče co nejdříve prodat, aby neodešel příští rok zadarmo a klub tak nepřišel o několik milionů eur. Některé týmy by Kloseho rády přivítaly už v lednu, hvězda předešlého mistrovství světa si ovšem myslí, že v zimním přestupovém termínu už příliš času na změnu klubu nezbude. "Hlavně chci mít všechno konečně za sebou, ale začátek druhé poloviny sezóny se blíží a na případný přestup není moc času," vyjádřil své pochyby 28letý útočník, o kterého naposledy projevil zájem Bayern Mnichov.

Bavorský velkoklub si však bude nejspíše muset nechat zajít chuť. "Pokud opravdu odejdu, budu uvažovat pouze o pěti klubech. Jsem připraven vyslechnout nabídky z Itálie, Anglie či Španělska," upřesnil hráč své priority. Za největšího kandidáta na zisk Kloseho je považován italský Juventus Turín, který už je prakticky jednou nohou zpátky v Serii A a o útočníkovi Brém se mluví jakožto o nástupci Davida Trezegueta.

Werder Brémy, úřadující německý půlmistr, se už tedy po očku dívá po možné náhradě a prvním na seznamu kandidátů by mohl být Claudio Pizarro. Zkušenému útočníkovi vyprší na konci sezóny smlouva v Bayernu a jednání o nové jsou zatím na mrtvém bodě. Nicméně stejně jako Klose si i Pizarro představuje svoji budoucnost jinde. Peruánci by se zamlouval například AS Řím, o jehož zájmu se už delší dobu spekuluje. "Bylo by fantastické hrát vedle Francesca Tottiho, navíc by se mi líbilo žít ve velkém městě jako je Řím nebo Milán," zasnil se Pizarro, který také přiznal, že v mládí byl velkým fanouškem Interu Milán.

Zdá se tedy, že náš čekají velké přestupové rošády, do kterých by mohly být zapleteny ty nejlepší fotbalové kluby současnosti. Nechme se tedy překvapit, jak vše dopadne, definitivně jasno by mělo být nejpozději v létě.

Autor: Petr Kilian / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Další kamínek do mozaiky,uvidíme v létě.A nikde není napsáno,že musí přijít jako náhrada za Trezególa,ten už je na odchodu tak čtvrtou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ho bral misto treziho hned, prijde mi lepsi.. jen bych byl zvedavej jak mu padne italska liga... jinak bych strach vubec nemel..

Reagovat
RMCF

Tak kdyby Treza zůstal moc si je oba vedle sebe nedokážu představit...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

musím obrovsky pochválit EF Expres

Reagovat
HOST*roman

tak a teď mi došla trpělivost,jesli ten klose neodejde do juventusu tak mu tu kopačku narvu do tý jeho prdele

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele