KLOSE POTĚŠEN ZÁJMEM JUVENTUSU

14.12.2006, 14:40
Aktuality
Útočník německého Werderu Brémy Miroslav Klose je podle svých slov schopen obětovat v případě nabídky Juventusu Turín příští ročník Ligy mistrů a vydat se do týmu, který by v letošní sezoně měl postoupit zpět do Serie A. Juventus má o německého útočníka velký zájem také z důvodu, že je na odchodu francouzský útočník David Trezeguet a právě Klose by měl být jeho náhradou.

Klose je s Juventusem spojovaný od okamžiku, kdy prohlásil, že by si rád zahrál také v nějaké zahraniční soutěži. Juventus nebude v evropských pohárech nastupovat ani v příštím ročníku, neboť z italského poháru byl již vyřazen. Kloseho současný zaměstnavatel Werder Brémy zatím vede tabulku německé Bundesligy a měl by si tedy zajistit účast v příštím ročníku Ligy mistrů. "Vedení Werderu jsem již oznámil, že se zajímám o odchod do jiné ligy. Je mi osmadvacet let a stále mohu být úspěšný," odpověděl Klose na otázku italského deníku Tuttosport. "Četl jsem vyjádření kouče Juventusu Didiera Deschampse, který o mě prohlásil hezké věci a já bych mu za to chtěl poděkovat. Je pro mě velmi lichotivé, že trenér jednoho z nejlepších týmů světa má o mých schopnostech takové mínění," pokračoval nejlepší střelec letošního mistrovství světa.

Klose, nejlepší střelec minulého ročníku Bundesligy, má v Brémách kontrakt do konce příštího ročníku. Jednou z možností je i jeho prodloužení, o které má zájem hlavně klub. "To je zatím také předčasné. Nejdříve se musím setkat s vedením Werderu, to by se mělo stát v průběhu ledna. Teď se musím soustředit na bundesligové zápasy," vyjádřil se k situaci v Polsku narozený útočník, který na samý konec dodal: "Neúčast v příštím ročníku evropských pohárů by pro mě nebyl problém. Mnohem důležitější je plán klubové budoucnosti Juventusu, s nímž souvisí okamžitý návrat do Serie A," prohlásil na závěr osmadvacetiletý Klose.

Přestoupí Klose tedy skutečně do Juventusu? Nebo zamíří do jiného velkoklubu? Podepíše s Werderem novou smlouvu? Otázek je mnoho, ale odpověď najdeme zřejmě až v letním přestupovém období...

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to by bol podla mna blby nakup juventusu....28 rocny nemecky hrac ktory hral celu svoju karieru v nemecku do talianskej sutaze..hmmm...vieme o tom ako nemci su tazko prisposobivy a cas hraje proti nemu kedze ma 28...aj ked nepochybujem o jeho kvalitach je to dobry utocnik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že by mu Juventus seděl. Přeci jenom Klose je průbojný hráč a přechod z Bundesligy do Serie A není zas až taková změna. 28let není rozhodně věk, kde by čas měl hrát proti němu.

Reagovat
HOST*

jo jo souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, bojovny hrac do vapna se hodi, zvlast takova extratrida jak Klose, zvlast kdyz by mel odejit trezeguet...

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy, Juventus-to je momentálně celkem jedno

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no, jedno ... Brémy hrají o titul, zas Juve bude příští rok opět top klub, ale přeci jen si myslím, že Brémy jsou tuto sezonu daleko hodnotnější... ovšem přestup do Juve bych mu přál a docela by se mi tam i líbil...

Reagovat
HOST*rbettega

tak tak, Klose by do Juve určitě zapadl, zvlášť jestli odejde Trezeguet. Nikdy jsem ho neměl rád, dával vždycky góly proti slabejm soupeřům na MS celkem 10 ani jeden proti špičkovému týmu.

Ale po letošním MS je to můj oblíbenec. Myslím si, že se vypracoval mezi nejlepších 5 možná 7 útočníků na světě.

Drogba, Eto´o, Henry, Šheva, Toni, Klose, možná Ruud, možná i Crespo

Má snad někdo jiný názor???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*rbettega

Já tlusťoch z Brazílie. Pcha cha Pcha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*ital

O Trezeho odchodu už se mluví nejmíň 3 roky...

Reagovat
HOST*David

Trezeguet jestli odejde tak sklame jak ostatni a ukaže že není prava hvězda

Reagovat
HOST*roman

jestli odejde do juventusu tak to pro juve bude jen velké plus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele