Klopp tlumí před nabitým programem řeči o titulu. Liverpool začíná hrát o mladšího Bellinghama

18.12.2023, 10:56
Aktuality
Jürgen Klopp (© AFP)

Liverpool přišel v neděli po remíze 0:0 s Manchesterem United a výhře Arsenalu o první příčku Premier League, trenér Jürgen Klopp (56) však zápas s jedním z velkých rivalů bral s nadhledem. Ztráta dvou bodů ho tolik netížila, upozornil naopak na to, že těžké zkoušky teprve přijdou. Řešit se navíc začíná možný příchod Jobeho Bellinghama (18), mladšího bratra hvězdného Judea.

Liverpool na hřišti tým United přehrával a ve statistice střel na branku byl jasně lepší (8:1). Gól však dát nedokázal, a tak se na první příčku vrátil zpátky Arsenal, který doma porazil Brentford 2:0. Když pak přišla na pozápasové tiskové konferenci řeč na boj o titul, Klopp novináře krotil. "Jsem rád, že jsme v tabulce hodně nahoře, ale nevím proč tuto diskusi otevíráme už teď. Je prosinec, a to je nejtěžší období sezony," řekl.

Klopp trénuje Liverpool už osmou sezonu a v roce 2019 dovedl tým z Anfield Road k titulu. V dalším období šla výkonnost dolů, na jaře skončili Reds až pátí. Nyní však patří znovu mezi nejlepší. "Nikdo nás tam nečekal. Na začátku sezony jsem si myslel, že bychom mohli hrát o čelo, ale ve skutečnosti jsem to nijak neřešil. Teď víme, kde jsme, ovšem musíme zůstat na zemi, aby nenastala žádná negativa," dodal německý trenér.

Liverpool čeká v dalších dnech náročný program. Ve středu se ve čtvrtfinále Ligového poháru střetne s West Hamem a o víkendu dojde na souboj s Arsenalem. Po Vánocích ještě bude následovat výlet do Burnley.

Klopp navíc bojuje se marodkou týmu. Mimo hru jsou v posledních týdnech Andrew Robertson, Diogo Jota, Thiago Alcántara, Stefan Bajcetic, Alexis Mac Allister a Joel Matip. V zápase s United pak už po 61 minutách střídal kvůli zranění nizozemský záložník Ryan Gravenberch. "Doufám, že to není tak vážné, v dalších 10 dnech nás čekají tři zápasy, tak nedokážu odpovědět, zda do nějakého z nich nastoupí. Počkáme na lékaře..." sdělil Klopp.

Mezitím Liverpool řeší i jednu důležitou záležitost na poli sportovního managementu. Podle zdrojů italského webu Tuttosport začala přetahovaná o 18letého záložníka Jobe Bellinghama, který v současné době hraje druhou nejvyšší anglickou soutěž za Sunderland.

Mladší bratr hvězdného Judea, který válí v Realu Madrid, dal v aktuální sezoně během 21 utkání Championship čtyři góly a na jeden nahrál. Právě Liverpool a Manchester United mají být v anglické Premier League hlavními zájemci o jeho služby. Bellinghama mladšího prý sleduje také Real Madrid a Juventus.

Autor: Livesport.cz / Reuters

Komentáře (381)

Přidat komentář
El Cid z City

Já vás tam teda čekal, co to je zase za řeči.

Reagovat
LyEX

Ja zas naopak nechapem novinarov, ze sa vobec nato pytaju po skusenostiach z minulych sezon, vsetci vedia, ze LFC casom odpadne, je to tak vzdy a co sa tyka zaprdku Bellinghama, tak podla vizualizacie mozem usudit, ze skonci v Chelsea

Reagovat
Bandita_Harry

Kedy Liverpool časom odpadol vieš mi to priblížiť. ?

Reagovat
LyEX

Tak ideme nato fanúšik minulá sezóna ste boli na piču vlastne konštantne, ale keď sa zamerame na to prehupnutie sa do 2. časti sezóny janúar - február = 3 prehry, 2 remízy, 2 víťazstva, tiež aj sezóna 2020/2021 január - február = 6 prehier, 1 remíza, 3 výhry (môžeme spomenúť aj ďalšie 2 prehry po sebe v marci) a nepamätám presne, ale ktorá to bola sezóna kde Liverpool viedol pred City na konci roka o 12 bodov a nejak to "přejel" nakoniec, mám taký pocit, že 18/19.

Reagovat
Bandita_Harry

Takže máš vlastne na mysli 2 sezóny keď sme o titul nebojovali - 20/21 ešte ako tak beriem no po 5. kole sa nám zranil VVD a tým ambície na titul veľmi rýchlo opadli. Je pravda že sme sa výsledkovo držali práve nejak do polovice decembra. 22/23- Bola zlá sezóna už od úvodu. Čo sa týka sezóny 18/19 myslim že maximálna strata bola 10 bodov s tým že City mali zápas k dobru, potom Januárová prehra na Etihad a Remízy s MU, Everton a ešte neviem s kým, 97 bodov a výhra v LM. Či to je nejaké zlyhanie posud sám Naopak sme City v sezóne 21/22 krásne dotiahli a bol to boj do posledného kola.

Reagovat
LyEX

Ono to nie je len nejake moje hodnotenie, casto to tu citam od vasich fans, ze vzdy na prelome sutaze odpadnete, akoze pozrel som 5 sezon spatne a je to 3 ku 2 cize zas nie nieco ze extra, jemny podpich to bol

Reagovat
Bandita_Harry

Mávali sme aj užší káder pred rokmi, januárové odpadnutie bolo najvýraznejšie v sezóne 16/17 a potom sezóna 20/21 keď sme nemali stopérov

Reagovat
farwest

Takže to, že jsme ve čtvrtek nechali celý první squad odpočívat, aby byli ready proti unaveným United, bylo úplně k ničemu. To, že jsme blízko vrcholu ligy, není důkazem toho, jak dobře jsme hráli, ale toho, jaké štěstí jsme měli. Doufám že se Jota vrátí co nejdřív a Diaz se na dlouho posadí, Darwina začínám podezřívat, že je trochu tupý a že ani nechápe, co je to offside. Měl by si sednou, aspoň do té doby, než se naučí pravidla hry. Neuvěřitelné, co tihle dva tam (ne)předváděli. To, že Salah už není co býval, to ví každý, ale z těch tří on aspoň předvedl něco vytvořil. Alisson jako jediný (možná ještě s Tsimikasem) mi udělal radost a vlastně díky Alissonovi máme aspoň bod, protože United mohli klidně vyhrát. Fraška.

Reagovat
KKralik77

bla bla bla

Reagovat
Bandita_Harry

Tebe sa na to včera pozeralo dobre ? Tomu Diazovi tie kľučky vôbec nešli a Darwin pri tej žltej fakt mental

Reagovat
RickNash

tpč Salah je nejproduktivnější hráč ligy, goal contribution kromě snad tří v každym ligovym zápase, opěvovanej anglickejma novinářema za schopnosti letos vytvářet šance... ale každý ví, že není, co býval

Reagovat
Gunner14

Reagovat
farwest

jako máš pravdu, napsal jsem to v momentální nasranosti, protože ten zápas stál za pěknou pitchu. každopádně jestli ho mají prodat v létě za 100 mega někam do Arábie tak já říkám super, nejsou žádné rozhovory o novém kontraktu, takže tomu všechno nasvědčuje a asi to tak dopadne. jen aby pak za ty prachy nekoupili podobné kopyto jako je Darwin.

Reagovat
Bandita_Harry

Peniaze su nám na hovno Salah musí zostať

Reagovat
owny✨

Proč hajluje?

Reagovat
Grahf

lebo je nemec

Reagovat
EZ

lebo Jobe > Jude

Reagovat
Salfovic

Baví ho to už od mládí.

Reagovat
John Obi Mikel

Takhle vysoko skáče jeho pes.

Reagovat
Swarley

Německý ovčák, pochpitelne

Reagovat
Bandita_Harry

V zálohe je veľký upgrade oproti minulým rokom, vpredu chýba súhra a hráči sú mimo formy, bohužiaľ sa k tomu pridal aj Szobo. V Januári musíme priviesť stopéra inak môžme mať rýchlo veľký problém. Výsledky inak super, včerajšku je teda škoda, hlavne keď City majú teraz nejakú mini krízu

Reagovat
Salfovic

Na jejich poměry je to maxi krize,

Reagovat
Nizzie

Taky mě to napadlo, že na City tohle není malá krize.

Reagovat
fenixLFC

Mne zas nepride ze by to bolo moc odlisne. S tottenhamom stracali vzdy, s nami to boli u nich velmi cadto vyrovnane zapasy a bodovat sme vedeli. S CP stracaju pravidelne. Vlastne prekvapenim je len prestrelka s chelsea, ale v suctu su to zapasy ktore stracali aj predtym, len tym ze su teraz pokope tak to vyzera ako velka kriza

Reagovat
Mindas

Tak krize… Zapas na Ville byl sileny, ale zbytek tech ztrat bylo o tom, ze nebyli schopni dorazit zapasy, ve kterych byli vesmes vzdy lepsi a vedli nekdy i o dve branky. Tohle se jim tak casto driv rozhodne nestavalo. Zremizovat zapasy, kdy v prvni puli nedali vubec cuchnout(CP), nebo naopak uplne ovladli druhou puli(Chelsea)

Reagovat
Mindas

… je proste ohroma ztrata a vzdy tam vykouzlil nekdo mega hrubku v obrane. Zakonceno penaltou v 90+ minute. Zapas se Spurs byl asi jediny takovy typicky remizovy zapas. I ta remiza s Lfc, byl spis zisk pro Live.

Reagovat
PanAu

Uplne ovládli druhou půli

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
pa3ce

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
TopinB

Reagovat
Salfovic

Včera je utlumili dostatečně.

Reagovat
772jozef

Mohli hrať kľudne o titul ak by 80 mega za nemehlo Nuneza dali za nejakého schopnejsieho forwarda

Reagovat
Man__United

https://twitter.com/mufcMPB/status/1736778166696316929?t=-N3y7SukXFD0wLcsN1lxfA&s=19

Když včera Huddlestone viděl jak hrál Amrabat tak si řekl že to zvládne taky a šel dnes do tréninku s prvním týmem!

Reagovat
FUnk

Reagovat
jk

Ta fotka je z tréninku prvního týmu? To vypadá na nejmladší kádr v lize…

Reagovat
Wazza228

Občas se tréninku zúčastní i U21.

Reagovat
jk

Tohle jsou ale snad jen u21 ne?

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

65,66,44,52,67 a uhrovitý mladík vedle TH. Je mi jasný, že ty jako znalec akademie MU, který o ní poučuje i fans United znáš tyhle týpky jménem a vysypeš mi tu jejich počet zápasů za první tým.

Mě to proste přijde spíš jak fotka z tréninku těch u21.

Reagovat
Csaplárova past

Ten borec ted bude stat o 30mio navic jen kvuli jmenu

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Paulo Xavier has left his role as Real Madrid’s Latin America scout to join Arsenal.

Xavier had been in his post at Madrid since September 2017 but his new job with the Premier League side has already begun.

Olala

Reagovat
J0EL

Projekt

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/van-dijk-hits-back-roy-keane-rant-mediawatch

Anglickej bulvar je naprosto genialni v tom, co z te vymeni VVD vs Keane vykouzlili

Man Utd news LIVE: Ten Hag hits back at Van Dijk, Shearer takes aim at Antony, transfer latest

‘Hits back’? The Mirror themselves say ‘Manchester United boss Erik ten Hag barely batted an eye-lid after being told of Virgil van Dijk’s claim that Liverpool were the only side trying to win at Anfield on Sunday’.

He then said: “This is his opinion.”

Yikes. Cool your jets, Erik.

Reagovat
Herbmeister

Jsou to chudáci, už měli nachystáno na tisku, jak United dostali sadu a musí se ETH vyhodit. Byla to velká čára přes rozpočet. Nějaké drama muselo být na titulcích

Reagovat
Whitemedia

Pochettino says he doesn't need the Carabao Cup to prove he's an ‚elite manager‘

To be an elite manager, it is not necessary to win titles. Many elite managers still didn't win or are going to win or won. It's important to analyse every single project and say you can progress or not.

Spursy mentalita.

Reagovat
Nizzie

Přesně. Spursy mentalita. Ano, spousta elitních manažerů nevyhrála trofeje, ale nevyhráli je proto, že trénovali nějaký Valladolid nebo Leeds. Po štacích v PSG a Chelsea by měl být elitní manažer trofejemi ověnčený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Přitom nejvíc spursy mentalitu mají bottleři z woowliche.

Reagovat
Mastný Chobot

A preto sa to volá spursy mentalita, pochopiteľne

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Give me more

Reagovat
jk
Reagovat
Nizzie

More more. Cmon even you can do better.

Reagovat
jk

Jiná křeč

Reagovat
Lexi Belle

Křeč jako měl Maddison.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Jiná křeč

Reagovat
Busby babes

tak s PSG ma titul a pohar a superpohar, v Chelsea je pul roku, tak tezko muze mit trofej.

Reagovat
Nizzie

Tak v tom případě jeho vyjádření nedává smysl.

Reagovat
Busby babes

ja jen reaguju, ze by mel byt ovenceny trofejema. z Francie je a s Chelsea jeste zadnou vyhrat ani nemohl .

Reagovat
Nizzie

No ověnčený. Manažera ověnčeného trofejemi se nepředstavuji zrovna se třemi. Ale budiž. Nebyl tam příliš dlouho.

Reagovat
Salfovic

Protože ho po roce a půl vyrazili.

Reagovat
Nizzie

Ano, přesně to jsem vyjádřil tím "Nebyl tam příliš dlouho."

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

je to jako bys napsal: Rice by po stacich ve WHU a Arsenalu mel mit aspon nejakou trofej...

Reagovat
Nizzie

No, ale on tu trofej má a je to nějak tak to, na co měl v těch svých angažmá potenciál. Nezdá se mi, že Poche měl v PSG potenciál jen na jednu ligu, jeden pohár a jeden superpohár.

Reagovat
Busby babes

diky za potvrzeni toho, co pisu. Poche taky trofeje ma.

Reagovat
Nizzie

No každý narážíme na něco trochu jiného. Nevadí.

Reagovat
Nizzie

A vlastně to potvrzuje i to, co tvrdím já. Je velký rozdíl mít trofej po štaci v PSG a po štaci ve West Hamu. Jednomu by případná nevýhra trofeje reputaci vůbec nezměnila, druhému by ji změnila docela razantně.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

The NEW RULE that the MLS will implement starting with the 2024 season.

If a player who leaves does not leave the field of play within 10 SECONDS, the player who enters must wait 60 SECONDS to enter the next interruption. During the waiting period and before the substitute enters, the team will play with ONE MAN LESS.

Additionally, if a player, with a suspected injury, remains on the ground for more than 15 SECONDS, the referee will stop the game and send the medical team to the field to evaluate the player. When safe, the player will be removed and remain off the field for a minimum of TWO MINUTES for further evaluation and treatment.

Obe pravidla super za mna l, chcelo by to zaviest aj v PL

Reagovat
smazaný uživatel

To druhý pravidlo je pěkná hloupost.

Reagovat
jk

Úplně vidím jak se tu někdo bude po obdrženém gólem v oslabení hádat, že ten hráč ale vstanul za 9.5 vteřiny takže sudí jsou čůráci co nerozumí pravidlům.

Reagovat
Wazza228

Bude to 10 minut zkoumat VAR

Reagovat
jk

A až to rozhodnou tak poškození fans budou řvát, že měl přece koleno dva centimetry nad trávníkem, takže byl technicky na nohou a Webb je kretén.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Alebo vytiahneme aj druhy extrem a to, ze brankar moze drzat loptu max 6 sekund, ze?

Keby sa dodrziavalo aspon to co aktualne plati, tak by sa nemuseli zavadzat podobne pravidla vobec. Ale to zdrziavanie je proste mor a toto tomu celkom ide po krku no.

Reagovat
jk

Pravidlo 6 sekund je tam proto, aby nikdo ten balon nedržel nadměrné dlouho a rozhodčí měli možnost zdržující gólmany trestat. Chtít za všechno 6+ kartu je opět nesmysl že…

Ta reálná hrací doba je v poslední době naprostá tragédie ale určitě není na vině hlavně zdržování gólmany.

Reagovat
jk

Resp. Jento vina i gólmanů, ale ty rozehrávky s balónem v ruce jsou fakt nic oproti jiným věcem.

Reagovat
Acquanni

Jo, 6 sekund mi přijde dneska taky málo, když se v současném fotbale, aspoň na vrcholu, snaží většina týmů hrát konstruktivně, než aby se prostě útočníci rozběhli dopředu a gólman jim to tam někam plácnul. Ať to posunou na 10 sekund, ale fakt to dodržují. Vždyť je to hrozný, kolikrát to držej půl minuty, po té to teprve hodí na zem a ještě čekají než se přiblíží soupeř... A to zrovna jak Ramsdale, tak teď Raya patří mezi ty největší odborníky na tohle, kdyby chtěl někdo rýpat s tím, komu fandím.

Reagovat
jk

A opravdu by striktní udělování ŽK za tenhle druh time wastingu byl posun kupředu? Když si vezmu, že udělení ŽK (určitě kolem toho zas budou nějaké dohady) a následné rozehrání může zabrat klidně i minutu.

To by brankář musel ve hře ten balónový držet o 4s déle 15x. A to už je nějaký zdržování, který kartě asi neujde.

Reagovat
J0EL

Ale ty v tom svojom priklade pocitas s tym, ze to brankari budu robit aj ked sa to bude trestat. Ked za to budu dostavat pravdielne zlte karty, tak s tym budu musiet skoncit proste.

Reagovat
jk

Ano. Protože za faul jsou karty tak se ve fotbale prostě nefauluje!

Reagovat
J0EL

Nie, pretoze ked uz mas zltu z uvodu, tak si davas pozor. Stat sa samozrejme moze ze dostanes aj druhu, ale to uz si kkt proste

Reagovat
jk

Já ten tvůj postoj chápu.

Jen chci říct, že ten proces udělení žluté karty ukrojí z hrací doby stejně, neli více než když brankář 10x přesáhne držení balonu o tři vteřiny.

Takže ve finále sice vynutíš dodržování pravidel, ale z fotbalu budeme mít méně. A tak je to prakticky se vším co propaguješ.

Reagovat
J0EL

To nie je pravda ale. Pretoze takto ti to zdrzovanie prejde max 1-2krat potom uz dostanes kartu (ta nech zaberie aj dalsich 30sekund kludne). Moniec koncov to stale bude menej akokeby mal kazdu loptu rozohravat viac ako 10 sekund. Ale ak by mal zltu kartu (resp. by za to bol potrestany) tak by to uz proste potom nerobil v zapase - ergo by toho futbalu bolo viac prave.

Reagovat
jk

Začínám pochybovat o tom, že si pochopil o čem se tu bavím. Víš kdy platí pravidlo 6s? A dokážeš mi říct, kolikrát takto v průměru GK chytne v zápasu balon?

Reagovat
J0EL

Asi mas slabu pamat (lebo spominal som to viackrat uz), ale chytal som prvu aj druhu ligu od ziakov az po starsi dorast.

Statistiku nemam, ale verim, ze to moze byt kludne nieco okolo 30krat, mozno aj viac. Snad ti je jasne, ze s tou loptou neprichadza takto do styku len po strelach. Ale aj centroch, rohoch, ked vybieha po loptu, ktora nesmeruje nikam, resp. ju utocnik nezachytil ale aj v situaciach ked mu ju prihral obranca kolenom, hlavou atd... Takze urcite to nie je malo.

Teraz si vezmi, ze lopta je v hre nejakych 50-60min cisteho casu (predpokladam, ze do toho sa zapocitava aj to ked ju ma golman v moci prave tych "6sekund"), takze nech by to bolo hoci len tych 30krat dokopy za oboch brankarov (co je podla mna tak mozno polovica) a nech to trva u kazdeho hoci len 5 sekund dlhsie ako ma, tak to mas razom 2,5 minuty takto presratych (len cas nad dovolenych 6 sekund) a to je pri 50 minutach lopty v hre az 5% takto premarneneho celkoveho cisteho casu

Reagovat
jk

“Statistiku nemám.”

Díky, stačí

Reagovat
J0EL

Wow, a ty snad mas? rob si ciarky nabuduci zapas no.

Reagovat
jk

Tak pokud má třeba Pope z nejvíce zdržujícího týmu NUFC 20 pokusů o přihrávku za 90’, tak si nemyslím, že stihne za zápas 30x vzít balón do ruky. Protože pak přeci musí rozehrát…

Samozřejmě jsou gólmani s větším počtem přihrávek ale těch případů kdy mají balón v rukou není 100% že, takže se to neblíží tvým “30 možno aj viac”.

Reagovat
J0EL

Alisson ma napriklad priemerne za zapas 36,6 pokusov o prihravku (nezahrnajuc vykopy z 5tky) a 4,87 pokusov o prihravku rukou.

Leno ma 37 pokusov a 4,7 throws. Martinez ma 34,5 a 4,8 throws.

K tym 30tim sa to uplne v pohode blizi. Nehovoriac o tom, ze v zapase mas dvoch brankarov a niekedy je stav taky, ze zdrzuje jeden a ked sa aktualny stav otoci, tak druhy.

Reagovat
jk

To, že cca 70% přihrávek následuje po zvednutí balónu a jeho držení 10+ je ale předpokládám zase jen tvůj dojem.

Becker hraje za tým, který po ManCity drží míč ve hře nejdelší čas. Opravdu bych byl zvědavý na to, ve kterém zápase nazdržuje s balónem v rukách 30s

Sorry ale ty tvoje jednoduché řešení složitých problémů mi proste vůbec nesedí. Většinou by to vedlo jen k zhoršení situace, kterou se snažíš řešit. Opět.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Neviem preco si postavil celu tuto argumentaciu na Beckerovi. Kludne si jeho odtial vyhod. Stale tam mas x-brankarov s podobnymi stats ako Leno, Martinez. Dokonca aj Pope ma 20 + 6, ktoreho si vybral ty ale zamerne si vynechal rozohravky rukou pri svojej argumentacii, aby ti to sedelo do svojej "teorie" podlozenej len tym, ze ty mas z toho proste iny dojem ako ja.

Brankarov mas na oboch stranach, zvycajne pocas zapasu a podla vysledku zdrzuje jeden, inokedy druhy (s vynimkami). Toto sa kludne nascita proste a tych 30 dokopy budu mat urcite (co je stale strata tych cca 5% z cistej hracej doby). Pocitat a robit ciarky sa mi naozaj nechce, kludne to sprav za mna.

Reagovat
jk

Jsem si schválně pustil první poločas zápasu s Newcastlem. Důbravka míč v rukou 3x. Z toho 2x výhoz po rohu na hráče dopředu. Jestli si myslíš, že brankář chytne balón 10x za zápas do ruky a zdržuje je to tvůj problém, ale nemáš pravdu no. Přijdeš mi trochu jak nějaká hysterka co vidí podruhý trencle na zemi a začne vřískat, že SE TADY FURT VÁLÍ TRENÝRKY!!!!

Tvůj technokratický pohled na fotbal je nesmysl, čau.

Reagovat
J0EL

Tak pustil som si aj ja nas prvy polcas s Brightonom a Verbruggen mal loptu v rukach 6 krat, z toho raz rozohral presne za 6 sekund a zvysok to bolo v rozmedzi 13-20(!) sekund. Ak by som mal z tohto jedneho polcasu spravit zaver (ako si spravil ty), tak ano brankar ma v moci loptu menej casto ako som si povodne myslel, ale zdzruje sa este dvakrat viac ako povodne myslenych +5 sekund.

Cau.

Reagovat
jk

Aby jsi neřekl, že tě ojebávám tak jsem si ten poločas pustil taky. Předem upozorňuju, že jsem to dost proklikal takže mi třeba něco uteklo, ale nevím z čeho jsi ty svoje časy počítal, protože většinou (4 z 5 případů) kvůli střihu nejde vidět kdy gólman rozehraje. A to proto, že rozehrávce předcházely nějaké akce soupeře. Pokud chceš po gólmanovi aby rozehrál za 6s od té doby co chytne balón po střele soupeře, tak jsi ještě víc mimo než jsem čekal. Ze všeho co se tam stalo bylo jasný zdržování to, když v úplném závěru zápasu rozehrál za 11s po centru Saky, ještě atakovaný Jesusem.

O tom, že gólmani si zbytečně lehají s balónem na zem aby ušetřili nějakou vteřinu už toho bylo napsáno dost a dost, ale dávat to do souvislosti s pravidlem 6s, mi přijde fakt komický.

Reagovat
J0EL

Btw. neviem ako velmi zlozite musi byt napocitat do 6 aby si musel rozohrat. To naozaj nie je ziaden zlozity problem.

Reagovat
Busby babes

ma se za to piskat neprimej kop, karta za to vubec byt nemusi.

Reagovat
jk

Ať je to tak nebo tak, vidím více ztraceného času v tom trestání než v tom jak dlouho drží brankářů balón. I když věřím, že to co dělá Newcastle nebo Brentford spoustu lidí sere a oprávněně.

Reagovat
Acquanni

Pardon, že reagují pozdě, já si prostě nezvyknu u toho nového designu koukat na upozornění. Každopádně tohle se řeší v PL a nastavují se adekvátní časy. A pokud by sudí přerušil kvůli zdržování, regulérně bych zastavil čas, nebo právě opravdu na sekundu přesně přidal navíc.

Reagovat
Busby babes

jeste jsem nevidel golmana, kterej by drzel mic takhle pul minuty.

Reagovat
SunFells

Mně to teda přijde jako úplná kokotina

Jordi Alba dostává ranec v Miami a teď zápas stráví za lajnou.

Reagovat
Gunner14

Takovy Stoke za Pulise by nas s takovym pravidlem sekali jeste vice nez bylo zvykem a kazdou chvilku by hrali v presilovce

Reagovat
SunFells

Další Tonyho strategická vložka, kterou by přinesl do hry

Reagovat
Gunner14

Jeste ted mam ptsd z ty jeho ksiltovky

Reagovat
SunFells
Reagovat
Gunner14

i Čech s helmou je dobrej

Reagovat
SunFells

Jojo

Reagovat
SunFells

Další Tonyho strategická vložka, kterou by přinesl do hry

Reagovat
SunFells

Stačilo by Evertonu 55 za Onanu nebo počkají až jim MU pošle 80?

Reagovat
Busby babes

my uz onanu mame

Reagovat
Busby babes

jinak teda rika fanousek klubu, co akorat poslal za Havertze 65 mega

Reagovat
Whitemedia

Což jsou výborně utracené peníze.

Reagovat
Busby babes

pro vas rozhodne

Reagovat
Whitemedia

Tak určitě.

Reagovat
Frony

Za Havertze je 65 úplně v klidu.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SunFells

Asi i jo, ale měli jsme Chelsea podusit na 50

Reagovat
SunFells

resp. 50-55, tedy o 10 míň

Reagovat
Frony

Asi jsme mohli, ale i tak to žádnej přestřel není.

Reagovat
SunFells

Je fakt, že ačkoliv jsem fyzické možnosti v defenzívě uznával tak jsem je tehdy ještě podcenil, ten cenový gap v pohodě smažou.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

jak jinak.

Reagovat
Frony

Nechápu co máte za problém, patří k našim nejlepším hráčům, navíc výkonost mu stoupá každým zápasem. 65m je cena úplně v pohodě za hráče, který patří do základu týmu hrajícího o titul.

Reagovat
Busby babes

ale jinak jasne, neni to zas nejakej nesmysl tech 65 a vase moznosti dal utracet to neohrozuje, takze ve vysledku who cares.

Reagovat
Frony

Ono pokud bude pokračovat v tom co teď předvádí a nepůjde nějak šíleně dolů s formou, tak budou fans dělat stejnou sbírku jako na Rice, aby se doplatila jeho hodnota. Já na něj nedám dopustit, během chvilky se stal jedním z mých největších oblíbenců.

Jinak možnosti utrácet teď asi moc nemáme, pokud se nepovedou nějaký solidní prodeje.

Reagovat
vitasrp

Jasně, bude se dokonce dělat sbírka na Kaie, protože ta hodnota je jinde.

Reagovat
Frony

Tak bylo to s nadsázkou, ale zatím to vypadá na super přestup.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
jk

Kde můžu odevzdat svoje našetřená víčka?

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Za a) MU poslalo téměř totéž za hráče s rokem do konce smlouvy, který je měsíce na seznamu pohřešovaných, a je to v souladu s jejich běžným přeplácením.

Za b) "počkají", Onana není vyhnívající Casemiro, je mu 22 a jeho cena s dalšíma minutama do léta poroste, aktivní nápadníci taky přibydou.

Reagovat
Mastný Chobot

Vsak aj dal viac ligovych golov zo zalohy nez Antony s Hojlundom dokopy

Reagovat
Busby babes

za Antonyho jsme preplatili, to snad nikdo nepopira, ne?:

Reagovat
J0EL

Tak este ze za toho Hojlunda ste nepreplatili. A Casemira, a...

Reagovat
Busby babes

u Caseho mi to prijde ok, za hrace jeho kalibru. Hojlund je mladej hrac, uplne jsme od nej necekali zazraky v prvni sezone, ale pravda mohlo by to byt lepsi. bohuzel naskocil do tymu, co letos nehraje dobre a je decimovanej zranenima. hrat u vas nebo v city, proste v tymu, co ted slape, tak ma 10 golu a mluvi se jinak.

Reagovat
Frony

Hojlund bude v pohodě, vůbec by mi nevadil místo Eddieho.

Reagovat
J0EL

To radsej Marcusa

Reagovat
Frony

To se nějak nevylučuje ne?

Reagovat
SunFells

Ty kks jsem i zapomněl, že Rashford má takové upírské jméno

Reagovat
Frony

Reagovat
SunFells

Není toho času

Reagovat
SunFells

Hojlunda bych tam neřadil, naopak bych zařadil Onanu, protože ten je nakonec stál významně víc než 45

Reagovat
Busby babes

a patri k nejlepsim golmanum v lize.

Reagovat
J0EL

a k najhorsim v LM

Reagovat
Busby babes

who cares

Reagovat
Wazza228

Tam stejně nejsme

Reagovat
SunFells

Právě

Reagovat
Front hell

Za což se dá z velké části poděkovat púrávě jemu

Reagovat
Front hell

právě

Reagovat
Kixi Syhimour

fair enough

Reagovat
iamek
Reagovat
Front hell

Což tady tak z poloviny píšou pravě vaši fanoušci

Reagovat
Front hell

Plus world class Rashford

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Takže nemá více golu než ti tři zmiňovaní?

Reagovat
SunFells

když už tu ta trubka zmínila Havertze, tak pro zajímavost

https://twitter.com/ONE_AMN/status/1737031340896272451

Reagovat
J0EL

heh toto celkom sedi, Kai tiez posobi strasne lezerne na tom ihrisku ale (takmer) vsetko riesi elegantne. Aj ked Berba bol v tomto este vacsi kral

Reagovat
Acquanni

Havertz je jako NPC v hodně hrách. On dá gól, usmívá se, dělá při oslavě opičky, ale má úplně "mrtvo" v očích mi přijde

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Kai rozhodně není ležérní, jak Berba tak může působit bez míče, což je dané jen tím, že se často pohybují na slepé straně obránců, ale v defenzivním nasazení se dost liší.

Reagovat
SunFells

*s míčem (když ho drží jeho tým)

Reagovat
J0EL

V tej defenzive samozrejme. Ale on ked ma loptu posobi tak, ze "ziaden stres" a s kludom rozohrat

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Golasso

Co je špatného na 65 mega za Havertze? Fakt by mě to zajímalo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

To jsem se toho dozvěděl ...

Reagovat
SunFells

Tady ty ovečky ví jen to, co jim řekli média a tady Talkerové v létě. Nikdo jim to ještě neupdateoval.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Whitemedia

Talker ho tu špinil tak moc, že mu na to všichni skočili.. a Mountovi tu tak moc lízal prdel, že u něj to pořád nepochopili..

Reagovat
Talker

Vždyť to byla shoda napříč celou komunitou na EF...

Reagovat
J0EL

Ale no tak 65 bolo vela za to v akom "stave" prichadzal a aku mal sezonu za sebou. Tych 50-55 by bolo tak akurat.

Aktualne ale ani tych 65 nie je na smiech no a ak mu to pojde uz tak ako posledne zapasy, tak to bude uplne v pohode.

Reagovat
Golasso

Můžeme se bavit o tom, jaká část z těch 65 mega byla "sázka na riziko", ale kdyby měl za sebou Havertz povedené angažmá, tak ho za tak "málo" nepřivedeme ani náhodou. Za mě ok částka a určitě ne nic, co by se mělo brát jako přepal. Ty prachy se neplatí za formu, ale za profil hráče a za poměr kvality, věku a zkušeností. Za mě 65 mega od začátku fér a jednou se to bude brát jako steal.

Reagovat
Svatej

Screenshotnul bych to, ale stejně bych na to zapomněl časem

Reagovat
Golasso

Klidně si posluž . Já tu stejnou písničku jedu už někdy od předsezonní přípravy a pár fandů Chelsea už screenshoty určitě má

Reagovat
fenixLFC

keby mal povedene angazma tak by ste ho za to nepriviedli. lenze on ho nemal a poriadne ste ho preplatili. tie prachy ste nedavli za pomer kvality, veku a skusenti, pretoze v PL ukazal uplne hovno. platili ste 65 mega za to, ze bol kedysi v leverkusene hypovany a za to, ze arteta si mylsi ze v nom objavi nieco co nikto iny nikde nevidel a co nepredvadzal ani on sam.

a ano, urcite sa raz bude brat ako steal maximalne sa bude hovorit, ze okej, tie peniaze sa uplne nevyhodili do luftu, ale taka hviezda aby sa to bralo ako steal fakt nebude

Reagovat
Golasso

Takže uznáváš, že kdyby měl v Chelsea povedené angažmá, tak by byl výrazně dražší, ale stejně tvrdíš, že jsme ho po špatném angažmá přeplatili? By mě zajímalo, kolik je teda ta (jistě velmi pečlivě kalkulovaná) částka, za kolik jsme ho měli přivést, aby tam byla dostatečná sleva

V PL a LM nenaplnil očekávání, ale že by ukázal úplně hovno, to je dost odvážné tvrzení. A trochu jsi zapomněl na to, že jsem psal i o celkovém profilu hráče, protože to je pravděpodobně to nejdůležitější . Zbytek z Havertze dobrý trenér v příznivém prostředí dostane. Vlastně jde jen o to, dostat Havertze do psychické pohody. Arteta v něm nic nového hledat nemusí.

Reagovat
pa3ce

s takýmito racionálnymi argumentami tu v tomto emočnom prostredí naklonenom skôr k jednoduchším reakciam ale moc nepochodíš myslím

Reagovat
SunFells

Sedláctví v plné kráse.

Reagovat
Frony

Reagovat
Whitemedia

Serte na ně, prostě si toho borce užijte.

Reagovat
Golasso

Užíváme . Já a pár dalších od začátku. Zbytek postupně začíná taky, jak jde Havertzovo sebevědomí nahoru.

Reagovat
Frony

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Proč chceme prodat Gallaghera?

Reagovat
Miguel19

Aby mohl přijít útočník za 100 mega

Reagovat
Whitemedia

Protože na to nemá.

Reagovat
JohnnyBravo

Imho i takový hráči jako on jsou potřeba. Třeba proti nám jste prohráli podle mě i kvůli tomu, že on nehrál

Reagovat
Whitemedia

Ideální hráč na lavičku, ale pokud za něj někdo pošle 50 míčů, tak prodat.

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
vitasrp

Tak je pravda, že je to odchovanec a skoro pořád může hrát, protože skoro není zraněný. To je potom jasný, že se ho potřebujeme zbavit.

Reagovat
JohnnyBravo

Availability je dneska nejlepší atribut

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Odchovanec, hraje za klub srdcem, ne za "zaměstnavatele", do teď mu nevadilo sedět, málo zraněný, bere vcelku šušně v porovnání s jakoukoliv náhradou... Nemá u nás co dělat

Reagovat
John Obi Mikel

Hraje letos daleko líp než Caicedo s Enzem

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Cantona_Collars/status/1736999406430228480

stejne asi nejlepsi fotbal post SAF jsme hrali pod Olem.

Reagovat
Wazza228

Na jednu stranu jo, hlavně ten půlrok, jak přišel, byl jako pohádka, ale byly vidět limity. Každopádně mě ale mrzí, že nemá teď žádný angažmá.

Reagovat
Svatej

Zase 4 stoperi.

Je fakt na potvoru, ze vsech 19 týmů ligy ma zakladni 11ku z 190cm vysokých horských trollů, jinak bychom taky jednou mohli postavit neco jinýho než 3+ stopery na hřiště...

Reagovat
Whitemedia

Minule by Gusto zvládl podle srpa tak poločas, dnes už by třeba mohl zvládnou i dvě třetiny zápasu, takže zločinec měl tu možnost a zase ji nevyužil.

Reagovat
vitasrp

Zločinec. Snad se vyhodí Pochettino, přivede se někdo jiný a během dvou měsíců zase začnete nadávat někomu jinýmu, protože se vám nebude něco líbit. Na to se těším.

Gusto bude dost možná jedinej zdravej krajní obránce Chelsea do konce ledna, poslední start měl proti Man City, pak byl takřka celý měsíc zraněnej. S prvním týmem začal znova trénovat minulý týden, když byl před tím ready a James nebyl k dispozici, normálně hrál. Důvod jeho absence v základní sestavě se tak dá asi logicky odůvodnit.

Reagovat
Whitemedia

Ty to vždy nějak odůvodníš. A zločinec je už od dob trénování slepic, kdy si pochvaloval simulování, to nemá nic společného s tímhle angažmá u nás.

A nevyhazuji ho, momentálně netuším, kdo by ho totiž měl nahradit. Ale dělá píčoviny a leze mi na nervy a ty jeho vyjádření jsou už taky dost k posrání.

Reagovat
vitasrp

Tak nezdůvodním ti Chilwella, proč hrál na začátku sezóny levý křídlo (krom toho, že tam třeba všichni křídelníci měli zdravotní problémy, ale tím si nejsem jistej a stejně to bylo mega divný), ve většině zápasů ti nezdůvodním, proč hraje Enzo nahoře a Gallagher níž.

Ale když prostě beky nemáš nebo je máš těsně po zranění, tak tam je to jasný. Když ještě Gusto bude naše jediná možnost na kraj obrany na příští 4+ týdny, tak si dáš sakra pozor, aby se něco neposralo, protože teď je to prostě Gusto nad zlato.

Reagovat
Svatej

Však nás sere právě ale to "nezdůvodnitelný", ne ten zbytek

Kolikrát se tu stalo, že jsi nedokázal zdůvodnit trenérův tah? Já chápu, že mě už bereš jako permanentního vysírače od Tuchela, ale u Tuchela jsem aspoň chápal, proč vás to sralo (jelikož jsem prostě nesdílel jeho hodnoty a neměl ho rád jako člověka), ale Poche dělá vyloženě píčoviny a nezaslouží si tohle bezmezný obhajování, kdy prostě jen řeknem "nj, on to vidí jinak, prostě to tak berme"..

Reagovat
Salfovic

Jaké hodnoty ?

Reagovat
Svatej

Fotbalový. Neuvěřiteně mě sral jeho přístup k mladým hráčům. Zbavil se Abrahama, Gilmoura, Odoie a i pár dalších.

Dokonce i ti, kteří u něj zůstali, hráli jen proto, že nepřišla jeho požadovaná posila.

James a chviličku Odoi hráli, protože nedorazil Hakimi

Chalobah hrál, protože nedorazil Koundé

Jedinej Mount měl tak nějak pozici, kde nepřišel někdo, kdo ho měl hned vyrazit. .

Reagovat
Svatej

+ měl pověst vysíracího nezvládacího dementa už v PSG

Reagovat
Salfovic

Aha, já už se obával mimofotbalových.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Hele myslim si, že hrozně opominas skutečnost, že Maatsen je furt levej bek a je nam fakt u prdele, že si Poche jako prvni trenér myslí něco jinýho

Ja beru tvuj postoj, že za nim stojis v otazce toho rozhodnutí ho tak nevnímat, jenže Poche nedělá svoji praci tak dobre na to, aby si mohl vymýšlet píčoviny a obhájil ji výsledkama. Kdyby Pep začal stavět Haalanda na středu a trval si na tom i tehdy, kdyby se mu zranil Alvarez + nešly naproti výsledky, tak dostane zaslouzenej kartáč taky.

Někdy fakt nemusí trenér dělat radoby geniální manévry a stačí hrát hráče tam, kde maji hrát a v mistech, kvůli kterým pracoval naborovej a skautskej tým...

Reagovat
vitasrp

Maatsena prostě jako beka nebere a ten pravděpodobně v lednu odejde, holt jsem se s tím smířil.

Reagovat
off-olda

Ty vole, škoda.

Reagovat
Miguel19

Badiashile

Reagovat
Trapper

omg

Reagovat
Miguel19

1 proti 3 a lovíme ze sítě. Ať se jdou vysrat.

Reagovat
vitasrp

Ať se jde vysrat Badiashile, Thiago mu zpomalí hráče, ustřelí mu balón a frajer mu nahraje před prázdnou branku. To nepochopí vůbec nikdo, takže jsme zase vypadli..

Reagovat
off-olda

To je lopata ty píčo.

Reagovat
Svatej

Úroveň retardace týmu znovu pozvednuta. Aspoň že tam se ti kluci rozvíjí

Reagovat
jk

To byl normálně vlastňák.

Reagovat
John Obi Mikel

Ještěže to dnes nevidim a jen posloucham rozhlasovy přenos.

Reagovat
Miguel19

A Colwill stojí teda taky pěkně za hovno.

Reagovat
Svatej

zajímalo by mě, čím to je

Reagovat
off-olda

Já bych ho zkusil, co já vim, třeba na stoperu.

Reagovat
Svatej

To je skvělej nápad, myslíš, že to už někdo zkusil?

Reagovat
off-olda

Slyšel jsem legendu, o jednom kouči, ale nejspíš to budou babské klepy.

Reagovat
Svatej

Když bude čas, zkusim najít, jakej post ve skutečnosti dřív hrával. Snad to nebude příliš složitý hledání.

Když se na to vrhnu, možná prověřím ještě další hráče.

Reagovat
John Obi Mikel

Mohl by Colwilla zkusit na levé záloze.

Reagovat
Salfovic

A Mudrky na LB, čímž by byla ofenzivní a defenzivní část vyrovnána.

Reagovat
Svatej

Na to on moc není. Raději dává dozadu ty míň nadaný hráče a dopředu obránce, to je jeho mantra..

Reagovat
Whitemedia

Půl roku u mančaftu a tam se akorát čeká, jestli Sterling něco vymyslí, jinak jsme ztracení.

Reagovat
Svatej

Spíš Palmer, Sterling sám většinu míčů vrací

Reagovat
John Obi Mikel

Co tak poslouchám livesport komentář, tak vymyslel velkou věc.

Reagovat
off-olda

Co viiiiiiiiiiic?

Reagovat
Miguel19

Ty pičo, další zranění

Reagovat
vitasrp

Ať jde fakt celej ten sport do jedný velký píči.

Enzo je zraněnej podle mě už delší dobu, on je fakt od konce října divnej.

Reagovat
Miguel19

Wtf

Reagovat
John Obi Mikel

Enzo zraněnej nebo prostě jdem hrát 4-4-2?

Reagovat
off-olda

Nevolnost? Taky mi je zle.

Reagovat
Miguel19

Ok, tak se jenom vybleje a bude to ok.

Reagovat
off-olda

Offside o 8 metru a on docela přesvědčivě ukazuje, ze ne..

Reagovat
vitasrp

To, co tam předvádí ti dva leváci v naší obraně, je dneska naprostej výsměch. Hlavně teda Badia, ten je úplně šílený.

Reagovat
Svatej

Kurva to jim fakt není trapně, že tam je v klubíčku jako uplnej ubožák 3 minuty? Vždyť to je tak strašně směšný

Reagovat
Whitemedia

Jackson je hrozná lopata, to jsem ještě nezažil. Zase se do všeho musí srát, s každým se hádat.. Costa oproti němu raketový inženýr.

Reagovat
vitasrp

Jako oukej, máme mladý kádr, člověk čeká, že budou dělat chyby. Ale nějaký normální chyby, určitá nedisciplinovanost, občas je někdo přehraje v souboji 1 na 1, občas tam obránce udělá nějakou blbost pozičně.

Ale my v těch důležitých zápasech letos začínáme za stavu 0:1, protože tam vždycky někdo udělá neuvěřitelnou kravinu, kterou člověk nepochopí. Sanchez proti Arsenalu, penalta proti Man City, Silva proti Newcastlu, teď tohle. Fakt tomu vůbec nerozumím.

Jinak je jedna věc, která mě na Pochettinovi zatím fakt sere. A to je to, že z Enza mačká tak 30 procent potenciálu. Já nevím, jestli má ten kluk fyzický útlum, je zatavenej, má nějaký drobný zranění, který ho limituje, ale od konce října fakt nehraje dobře a nic se s tím neděje. Zahrál dobře akorát doma proti Brightonu, jinak je to z jeho strany takové mdlé, pomalé, ospalé.

Reagovat
vitasrp

Jinak Gallagher je z našich nejlepší na place, měl tam kvalitu v rozehrávce, kvalitu v přechodu, kvalitu v zakončení, do toho energie a dost defenzivních zákroků. Vůbec se nedivím, že údajně budeme "naslouchat nabídkám", nejlepšího hráče sezóny je potřeba vyměnit za peníze, dokud má pořádnou hodnotu.

Reagovat
Svatej

To ždímání potenciálu mě sere pořádně. Náš nejlepší hráč Gallagher hraje ve výsledku na srovnatelný úrovni s tou v Palace, zbytek neudělal ani 1% progresu ve výkonnosti. Doslova fakt nikdo nehraje líp než hrál minulej rok.

Reagovat
Greny

To co tam předvádí Colwill a Badiashile to je něco neuvěřitelnéhi... Oba v půlce dolů hranou jak najebani

Reagovat
Svatej

Jako jo, zas střídání. Já fakt beru, že to musí bejt naprosto k posrání.

Ale tenhle tým by měl mít i v horším stavu kurva na víc. Je to sterilní a především statický, že by se fanoušek poblil. Nahrávky se cvičily v Chelsea naposledy snad pod Sarrim a běhalo se víc i pod Mourinhem.

Jako nejsem trenér, takže vim logicky hovno, ale možná bych zkusil (a budu to psát dokud to na pravidelný bázi neuvidim) na levýho beka dát konečně levýho beka a ne stopera, co tam nepodal za půl roku nadprůměrnej výkon. Já chápu, že nás Newcastle naprosto zasypává tisícovkou centrů (stejně jako každej tým, logicky), ale nebál bych se do toho rizika jít. Pokud se Gusto nezraní při obouvání, tak klidně i na druhý straně.

Reagovat
kissak

Neměl být Caicedo dávno venku?

Reagovat
Svatej

To bys chtěl celkem hodně za málo

Reagovat
Whitemedia

Za mě jasná žlutá, ale je možné, že by to v PL nějaký slabší kus u videa přehodil na červenou.

Reagovat
off-olda

2x

Reagovat
Whitemedia

@NathGissing

Just like Enzo Fernandez, Badiashile wasn’t feeling very well before the game, but he wanted to play regardless.

samozřejmě..

Reagovat
Whitemedia

Tím spíš měl hrát Maatsen a nebo Gusto, ale to bych chtěl moc.

Reagovat
off-olda

Ty jsi tu novej?

Reagovat
Svatej

Ty dva myslíš místo Enza, že jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Ty pičo Gusto na LB, já se poseru

Reagovat
vitasrp

Proč vole sundáváš Colwilla a ne Badiashvila? Zranění?

Reagovat
off-olda

Pravý bek jde hrát levého. Uf.

Christo místo Disasiho?

Reagovat
Svatej

To si děláš prdel, fakt na LB?

Reagovat
John Obi Mikel

Gusto jde doleva?

Reagovat
off-olda

Neeeeeee

Reagovat
vitasrp

Jak tenhle frajer nestojí před prázdnou brankou, tak v životě netrefí bránu.

Reagovat
off-olda

Ja mam obcas pocit, ze nasi vidí tu bránu jako hokejovou.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky občas ji vidí jako zvětšenou a míří vedle.

Reagovat
Greny

Jakej kurva rozdil když tam na lajně je rychlostni typ, co na té lajně je zvyklej hrát a ne stoper, teď to stejny na druhé straně Maatsen na plac c pokud to Poche nevidí tak by měl jit

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Haaland by v tom náběhu soupeře roztrhal, Jackson tam běží napůl... achjo

Reagovat
Miguel19

Broja jak kdyby v životě nehrál fotbal.

Reagovat
vitasrp

Broja krom zápasu s Fulhamem letos nezahrál ani průměrný zápas. To je příšerný, jak se to od něj odráží nebo jak je nerozhodný.

Reagovat
off-olda

Tam není var?

Reagovat
Miguel19

Nkunku hattrick a jdeme dom.

Reagovat
off-olda

Pojď kámo. Buď fotbalista.

Reagovat
vitasrp

Ten Broja hraje se soupeřem normálně.

Reagovat
Greny

Sterling to zase klasický zamrda a ještě rozhazuje rukama už ho taky sundej

Reagovat
vitasrp

Senzační přihrávání okolo vápna. Senzační, že Sterling není schopen přihrát při akci 2 na 1, to nemám slov.

A zkuste i centr tyvole.

Reagovat
Miguel19

Poche vytáhl koule z máminy kabelky.

Reagovat
vitasrp

Jakmile tam dal Mudryka, tak je vymalováno. To je tak neskutečně stupidní fotbalista do takovýho zápasu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
off-olda

Dík

Reagovat
spider_8

Dik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Reagovat
vitasrp

Spíš jsem myslel, že to tam pošle Broja, ale ono se vyplatí si pro to jít.

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
off-olda

Dobry hovnoooo

Reagovat
bbbauch

Gallagher teda dobre zkousel na zmrda

Reagovat
bbbauch

Gallagher teda dobre zkousel na zmrda

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Pro tenhle palec jsem si sel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Dar z nebes, to mě pokákni.

Reagovat
Miguel19

Ideálně zaděláno, aby Nkunku nedal rozhodující penaltu.

Reagovat
off-olda

Úplně jasný.

Reagovat
Greny

Muuudryyk

Reagovat
vitasrp

Nicméně 94. minuta, centr do vápna a tam je nula hráčů. Broja jde bekovi do nohy, Mudryk drží pozici, Nkunku někde mezi liniema. Proč proboha?

Reagovat
bbbauch

Trippier porad na diskotece

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pingla

Onana a Pigford chytil tu pentli metr před lajnou

Reagovat
Miguel19

Misha vyhazovač.

Reagovat
avicii

Tripier teda sialena formička, tomu sa tie šialene chyby kopia

Reagovat
Miguel19

Lol, Bruno je fakt dobrá mrdka...

Reagovat
off-olda

Bruno

Mudryk

Reagovat
Freedo

Cením song Bloc Party o pauze

Reagovat
Whitemedia

Petrovic penalty umí, ale našim hráčům na penalty absolutně nevěřím.

Reagovat
Miguel19

Zdroj?

Reagovat
Whitemedia

Video, které jsem o něm v létě sledoval, bylo prvních pár minut jen o jeho chycených penaltách.

Reagovat
Miguel19

Vyšlo to

Reagovat
Zaschrona

Onana

Reagovat
Zaschrona

Nejhorší penalta, jakou jsem kdy na téhle úrovni viděl.

Reagovat
Mimalu

https://twitter.com/SenneH1990/status/1737233738172346483

nechtěl bych být po takovéto penaltě v jedné šatně s Dychem

Reagovat
Greny

No ty Pico to bylo tak na taneční parket Stardance ne na čtvrtfinále poharu

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Boží

Reagovat
Nikikrew

Ty vole

Reagovat
Golasso

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
off-olda

Palmer

Reagovat
off-olda

Tripír

Reagovat
Miguel19

Easy. Zasloužený postup.

Newcastle předvedl totální hovno. Bruno může jít hecovat fans...

Reagovat
kissak

alespoň se budeme moci soustředit pouze na ligu a hlavně na návrat zraněných

Reagovat
avicii

Chelsea veľmi dobre kopane penalty..

Reagovat
Greny

Ale penalty ten tým ustal zkušené na to jak je mladej a Petrovic při nich teda vypadal dost jistě

Reagovat
Trapper

Snad nas takovehle vyhra konecne nejak odspuntuje

Reagovat
Miguel19

Snad, ale potřebujeme, aby si i Poche vyndal hlavu z prdele.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Mudryk se snad poprvé směje...

Reagovat
Mastný Chobot

Doma vojna, prestup do Chelsea... nemá moc dôvodov

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
pingla

Reagovat
kissak

tomu prvnímu bych rozumněl

Reagovat
TopinB

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Miguel19

Enzo brečí, jak kdyby to byl poslední jeho zápas.

Reagovat
Whitemedia

Zločinec už snad vytáhne hlavu z prdele a o víkendu tu obranu poskládá normálně.

Reagovat
Svatej

Emoce super, Newcastle si za to hovno nezasloužil postoupit.

Poche se musel posrat strachy, než tam poslal normální obranu a světe div se, Castle nas nezasypal vysokýma míčema. Nemůžu se dočkat, až tuhle informaci spolehlivě splachne do hajzlu a v lize zas zacneme s tim paskvilem.

Ještě bych rád v ty negativní části příspěvku doplnil, že zklamání z Caiceda se postupně zvysuje a brzo přestane mít hájící dobu. Je fakt neskutečně nevýraznej a na míči extrémně nudnej, navíc spíš nespolehlivej než klidnej. Pamatuju si podobnou úroveň výkonů u Drinkwatera.

Jinak dobrý, hráči to fakt chtěli a i když jsou to polena, tak ukázali aspoň touhu vyhrát..

Reagovat
Miguel19

Tak mně třeba dnes přišel Caicedo velmi dobrý...

Reagovat
Svatej

No nevim, míče ztrácí v blbych místech a neuvěřitelně mě fyzicky mučí sledovani toho, jak rozdává míče.

Nehledě na to, že se neskutečně schovává při rozehrávce, byť to dneska diky pasivite Castlu nebylo vidět tolik jak jindy...

Čekám daleko víc..

Reagovat
vitasrp

Schovává se při rozehrávce? Však je to hráč, co jde neustále na nabídku stoperům, hraje tam ty wall přihrávky, což bylo docela hezky vidět proti Sheffieldu. Pamatuju se, že proti Burnley a Fulhamu tam měl s Palmerě vynikající narážečky na jeden dotek, to teďka teda samozřejmě nemá.

Je to hráč, co ten balón bude rychle posluvat, nebude ti hrát kolmice nebo průnikový balóny, od toho by tam měl mít spoluhráče. Plus samozřejmě teda tím, jak nemáme systém a ta hra je sterilni, tak nemá moc komu rychle balón předávat a pak tam vypadá jak jouda, co s míčem stojí a hraje zpátky na stopery.

Reagovat
Svatej

Tak to mám fakt absolutně opacnej dojem

Jasně, dneska to diky skutečnosti, ze hral Castle na vyrovnanou řadu 5 záložníků v jedný lince bez napadání Caiceda, vypadalo líp než jindy. Často mám nervy z toho, že pro ty míče pri pressingu musi sbihat Gallagher a nebo Enzo, protoze je Caiceduv pohyb je neskutečně priposranej a bez rychlosti, takže se neodpouta od hráče v takový rychlosti, aby ziskal prostor a stal se lakavym cilem pro přihrávku... Nejvic je to vidět pri situacich, kdy soupeř presuje. Divim se, že si toho všímám teda hlavně já ..

Možná jsem prostě az prilis zhyckanej z Jorginha, kterej byl pres svy nedostatky k dispozici pro prihravku nonstop. To byla věc, kterou jsem na nem ze všeho měl zdaleka nejraději a tak vnímám cokoliv jinýho jako downgrade, ale tady fakt ten dojem dostupnosti ani zdaleka nemám a to uz nějakou dobu..

Reagovat
Svatej

Jinak tady mas toho Enza

According to ESPN Argentina Information, Enzo Fernandez has been playing through a chronic groin injury for weeks, pubalgia.

Reagovat
vitasrp

Dávalo by mi to smysl, já u něj zaznamenal pohybově určitý propad (ale je to jenom pocitový, data nemůžu doložit, nemám je), takže to by to nějak vysvětlovalo. Ach jo.

Reagovat
Whitemedia

To mívá i Vlahovic a je to teda dost k posrání zranění..

Reagovat
Greny

Caicedo hrál dneska ale velmi zajimavej zápas

Reagovat
Svatej

No nevim.. ja doufal, ze uvidim primerene dobre namichanej koktejl Jorginha a Kanteho (byt logicky ne se vsema dovednostma obou) a zatim mam dojem, ze jsem neuvěřitelně přecenil jeho dovednosti na balonu a odvahu s ním hrát..

Reagovat
Greny

No musíš si počkat až budeme hrát na klasický krajní věky, v momentě kdy ti stojí čtyři vzadu a jdeš rozehrávat jako pátej těch variant moc mít nebudeš, když ještě další záložník bude na tvé úrovni takže máš v podstatě čtyři varianty

Reagovat
Greny

Beky

Reagovat
Svatej

A budeme?

Reagovat
kissak

alespoň se budeme moci soustředit pouze na ligu a hlavně na návrat zraněných

Reagovat
Svatej

my pohary zadny nehrajeme skoro a i tak jsme totalne v prdeli s přetížením hráčů, fakt mě to trochu znepokojuje

Reagovat
kissak

Vy jste také hodně poflákaný dále MU, Totáč a další.

Hodně se spekuluje nad tím, že na vině je čekání na výsledek VARu, kdy hráči vystydnou a také velká porce nastavených minut

Reagovat
Mastný Chobot

Ak by to tak bolo, tak by to zasahovalo vsetky kluby, nie?

Reagovat
John Obi Mikel

Dejte nám soupeře!

Reagovat
Svatej

Onanova penalta tu sice byla, ale tenhle komentář ji posouvá ještě dál

https://twitter.com/nocontextfm1/status/1737237069947359601

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele