Klopp prodloužil kontrakt s Liverpoolem do roku 2024

13.12.2019, 12:47
Aktuality
Liverpool pod vedením manažera Jürgena Kloppa zažívá mimořádně úspěšné období a na tom by se nic nemělo měnit ani v nadcházejících letech. Německý manažer s Reds prodloužil smlouvu do roku 2024...

Bývalý trenér Mainzu a Dortmundu, se kterým vyhrál dva mistrovské tituly a zahrál si s ním finále Ligy mistrů, zamířil do Liverpoolu na podzim 2015 a postupně mužstvo zlepšoval.

To se nejvýrazněji projevilo v minulém ročníku, kdy s Reds v lize jenom těsně nestačil na mistrovský Manchester City, náladu si však vylepšil následným vítězstvím v Lize mistrů.

Skvěle si Liverpool vede i letos, když po 16 zápasech Premier League nepoznal přemožitele a na průběžně druhý Leicester City má k dobru osm bodů, Citizens zaostávají dokonce o propastných 14 bodů. Kromě toho Liverpool postoupil do vyřazovací fáze LM.

Ještě lepší zprávu však fanoušci ambiciózního klubu dostali nyní, když vedení ohlásilo prodloužení smlouvy s manažerem Jürgenem Kloppem. "Pro mě osobně jde o prohlášení našeho záměru, čeho jsme společně do této chvíle dosáhli a čeho je potřeba ještě dosáhnout," řekl Klopp. "Když vidím vývoj klubu a probíhající spolupráci, cítím, že se můžeme nadále zlepšovat," nepochybuje.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (334)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele