Klopp po debaklu 0:4 překvapivě chválil tým za brilantní přístup

03.07.2020, 11:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (106)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dostat výprask 4-0 je prostě ostuda, to je bez debat a je úplně jedno, jak se utkání vyvíjelo...ale rozumím mu, že to nechce propírat v médiich...

Tento výkon ale určitě není v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď cíťa..

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon není v pořádku? Hráli od první minuty skvěle.. Jen jim tam bohužel nic nespadlo, kdyby se hrálo ještě hodinu, dvě tak by gól nedali.. Za to City do čeho koplo skončilo v brance.. A když si čtu ty další žvance tady těch odborníků, že je potřeba větší kreativita do zálohy holt De Bruyne je jen jeden.. Ten kdyby včera nehrál, tak to City možná ani nedalo gól.. Klopp vždycky napíše, tak jak to je a určitě nikoho do týmu nepotřebuje.. A pokud se někomu něco nezdá, tak ať si zbilancuje poslední 2 sezony.. Totální mašina ten tým..

Reagovat
Csaplárova past

Co měl taky říct, když měl ještě jedno promile

Reagovat
Mato178178

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Beči

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

No včera to byla ovšem bída. Jasně nepřejeli nás ale zaslouženě vyhráli... mně to zase přišlo bez zapalení a nápadu. Origi a Minamino to je slabota ti už to spasit nemohli. DO další sezony to chce do zálohy přivéct někoho trošku kreativního s nápadem. Přijde mi že ta naše záloha je plná dříču a bořičů prostě defenzivně laděná. Sice to funguje poslední dobou ale přece jen to chce někoho ofenzivnějšího s nápadem a technikou...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bandita_Harry

Uz sa pise o Thiagovi ale moc tomu neverim

Reagovat
Ranoth

cital som nieco o Thiagovi s bayernu, taky typ zaloznika by sa nam hodil, sice byva casto zraneny ale za tych 30m o ktorych sa spekuluje by to bol skvely kauf

Reagovat
DieryVonry

ťa kto učil písať, takéto gramaticky peknučké glosy a potrehy?

za 30m? Tak to jestli, tak už má Thiago obě kolena z titanu a Bayern ví proč ho odepisuje.

Reagovat
Ranoth

tvoja mamka ale asy ma to spatne naucyla, boze uz ste tak otravni stou vasou gramatykou... to musela bit tazka sykana na strednej

Reagovat
DieryVonry

Hej henté onej pičoviny na matky sú ještě trendyshit? sem myslel, že to skončilo s komediální karierou Eddieho Murphyho..

Na střední se gramatika přeci vůbec neřeší. To jsi buď zvládl na základce nebo máš ještě šanci se to s ostudou naučit se svými dětmi. Moc se ti omlouvám, že to řeším.. to je základ, umět se nějak srozumitelně vyjádřit. A proč na to tlačím? Protože je společnost plná takových bezmozků jako seš ty! A už mě sere, že takový strupy mají právo volit! Pak to v těch dvou republikách tak vypadá.

Reagovat
fff

29 rocny hrac, ktory bude urcite chciet sialeny plat...Bez sance.

Potrebujeme stoepra za Lovrena, ak pojde. Backup na LB a kridlo. Nic viac nam netreba.

Reagovat
smazaný uživatel

Godfrey/White, Lewis/Creswell a Cantwell. Vybaavene

Reagovat
fff

White sa spominal uz dlhsie. Na druhu stranu je otazne, ci by vymenil miesto 4. stopera u nas za zaklad v Leedsi, kde trejme pojdu do PL. Lewis/Creswell ako backup za mna kludne. Cantwella ja osobne absolutne nechcem. Mame Jonesa, Minamina. Potrebujeme kridlo. Nieco ako Rashnica z Brem napr. Traore z Wolves.

Reagovat
fff

Inak by som nebol prekvapeny, keby sme zvazovali Williana na sezonu dve. Ako backup. Pokial teda naozaj nechceme davat peniaze v tomto prestupaku. Ako kratkodoba zaplata by to nemuselo byt najhorsie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on patri Brightonu, ale asi by ho bola skoda mat ako 4. stopera. Cantwell mi nie je sympaticky, ale lubi sa mi jeho hra a Rashicu nepoznam a u Traoreho som akurat videl len tu spekulaciu s Origim, ktoreho osobne by som tiez predal. V LM ako zolik bol sice super, ale inak nic moc. A myslis, ze z Minamina nieco bude?

Reagovat
fff

Cantwell mi pride typovo podobny Lallanovi a tam sa uz dlhdobo hovor, ze ho ma nahradit Jones. Minamino mi tiez pride typovo podobny hrac a nemyslim si, ze nam treba dalsieho. A podla mna z neho daco urcite bude. Je u nas pol roka, z ktoreho sa polka nehrala. Videli sme uz xy krat vsetci, ze prestup do PL je pre niektorych hracov tazsi. A do Kloppovho LFC. Roberston prichadzal z PL a trvalo par mesiacov, kym sa do toho dostal. Fabinho, uzasny hrac, tiez pol roka nic moc, kym sa do toho dostal. Minamino potrebuje cas podla mna.

Rashnica sa spominal davnejsie, niekde som cital, ze Lipsko ho zvazovalo ako nahradu (hoci je asi skor krideln hrac nez Werner) za Wernera. Traore by sa mi pacil, no zrejme by bol moc drahy.

Origi bude navzdy v LFC legenda za LM 2019 a goly proti Evertonu, ale herne nam podla mna uz nema moc co dat.

Reagovat
Beči

Souhlasím, co se týče té zálohy. Více kreativity bychom určitě potřebovali. Kluci jako Wijnaldum, Hendo, Milner, Lallana - to jsou všechno bez pochyb dříči s obrovským fyzickým fondem, ale ta kreativita tam prostě chybí a někdo je to hodně znát.

Reagovat
r.mrazik

z toho zapasu nema smysl nic brat...titul jisty,po oslavach...

Reagovat
Bandita_Harry

Ta nespoznavam

Reagovat
r.mrazik

to jako proc?

vsak je ta mistrovska kocovina jasny...sice klopp tvrdi opak,ale...

Reagovat
Bandita_Harry

No uvidí sa ci to bola opica alebo sú z celej sezóny už vyduchceny

Reagovat
r.mrazik

i to je mozne...ale zas o to budou moci mit delsi volno...preci jen ty posledni zapasy muzou odehrat nejaky deti z dorostu od 55 minuty

Reagovat
Bandita_Harry

Asi tam chcú ten rekord fakt spraviť, nech dajú 101 a hotovo. Nech hra Eliott a Jones

Reagovat
fff

Takze este 5 vyhier z 6 zapasov? Pokial fakt budu chciet ist na rekord (uz som pisal predtym, mne osobne je to dost ukradnute), tak decka az tak vela sanci asi nedostanu.

Reagovat
Bandita_Harry

To je pravda tých zápasov ostáva len 6, jedine za rozhodnutého stavu

Reagovat
fff

Ja osobne by som sa na rekord vykaslal, dal sancu mladsim hracom, dal sancu Keitovi, Minaminovi, Oxovi, aby sa rozohrali. Dalsia sezona zacina coskoro, opat budeme pracovat s vcelku uzkym kadrom a nejake zranenie pocas nahanania rekordu nam bez prehanania moze dodrbat sance na obhajobu.

MC nam ukazali, ze su skvely tim. Dost mozno este posilnia (uvidime ako dopadne ich odvolanie). Pokial by sa zranil Mane, Salah, Firmino, TAA, VVD...podla mna to za nejaky rekord nestoji.

Reagovat
Bandita_Harry

Tiež si myslím, ja len vychádzam z toho čo hovoril Hendo po tom čo sme vyhrali titul... Tí traja by teraz mali dostať priestor a samozrejme aj Origi, Milner a každý s kým sa počíta do ďalšej sezóny.

Reagovat
r.mrazik

osobne bych se na nejaky rekord vykaslal...na body tady kouka jen chazy...

Reagovat
fff

AV (H)

Brighton (A)

Burnley (H)

Arsenal (A)

Chelsea (H)

Newcastle (A)

Podla mna to nestoji za tu namahu .

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Front hell

Ještě Fenix

Reagovat
fenixLFC

nie, ja len tvrdim ze viac bodov je cennejsie nez unbeaten

Reagovat
fff

Vkuse to iste o zalohe uz 5 rokov chalani. Sledujete vobec LFC? Ta hrozna zaloha bez kreativity nam vyhrala 4 trofeje, ten tim ma kreativitu od bekov a tej trojky vpredu. Hrame tak uz dost dlho, aby si to ludia vsimli a taktiez aby si vsimli to, ze to funguje. Prehra proti MC na tom nic nemeni.

Reagovat
Bandita_Harry

Noo ako na ceste už bol Fekir, teraz ten Thiago... má vysoký plat a aj ta cena... Ale bolo by to celkom oživenie

Reagovat
fff

Tak Fekir bol na ceste v case, kedy sme mali peniaze. Taktiez je Fekir lacnejsi. A Thiago je o dost iny hrac nez Fekir, Thiago je taka 6tka, Fekir bol zvazovany do utocnej trojky alebo najofenzivnejsi hrac v zalohe.

Podla mna v zalohe mame najmensi problem.

Reagovat
Bandita_Harry

No Fekir v tom čase mal ísť za 60M, myslel som si že Thiago je taký univerzálny a viac ofenzívny hrac. Tiež si myslím, v zalohe máme dosť hráčov a príchod Thiaga by tam spravil akurát pretlak. Radšej keby prišiel Alaba

Reagovat
hraca

Má to u prdele . Vyhrál titul, tak za čím se teď honit?

Reagovat
pobody's nerfect

přesně, na bodový rekord bude čas další sezónu

Reagovat
kilobyte

Určitě to není tím, že získali titul. Jen 4 hráči, co letos za Liverpool nastoupili "zažili" jejich poslední titul. Nejstaršímu hráči bylo tenkrát 4 roky. Takže to musel být pořádný mejdan.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to píšeš jako kdyby všichni hráči liverpoolu byli od mala fanoušci liverpoolu

Reagovat
kilobyte

Proto jsem dal to zažili do uvozovek. Tam jde o to, že spousta fanoušků tam na ten titul opravdu čekalo 30 let a tu atmosféru určitě částečně převedli na hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Já narážel na toto: Takže to musel pořádný mejdan. ....Ale to je fuk

Reagovat
kilobyte

A myslíš že ne? Když půlka města určitě slaví, tak hráči, kteří to vybojovali, slavit nebudou?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale ne kvůli tomu cos rekl

Reagovat
kilobyte

Tak kdyby ten titul udělali už loni, tak by to letos nebylo takové. Obzvláště v téhle situaci bez fanoušků na stadionu atd.

Reagovat
stiflerovamama

V podstate má podľa mňa pravdu.

"V zápasech s nimi jsou klíčové momenty, které musíte využít. To se nám tentokrát nepovedlo. Možná jsme měli i více šancí než v některých zápasech, které jsme vyhráli, ale nevyužili jsme je," dodal bývalý kouč Dortmundu.

V tomto má úplnú pravdu,napríklad v minulom zápase sme ich 3 krát zabili po brejku a bolo po zápase. V tomto zápase sme na začiatku mali opať výborné príležitosti, ale nevyužili sme ich, City áno a v tom bol rozdiel, Vôbec som tam nevidel, že by nás nejako herne prevalcovali, to vôbec, ani, že by mal tím nejaký zlý prístup, práve naopak, pohyb sa mi zdal výborný, ešte pred gólmi som si hovoril, že sme fakt asi jediný tím, ktorý spôsobuje City problémy pri ich rozohrávke.

A toto je asi fakt taká aj zásadná vec, ak sa už v niečom máme zlepšíť, tak v tomto chladnokrvnejšom využívaní príležitostí na súperových ihriskách proti tažším súperom. To nám robí často problém, a tím si často spôsobujeme problémy.

Ďalej tam od nás boli fakt fatálne individuálne chyby, Gomez, Robbo dva krát zbytočne vystúpil, Mané to nespracovanie na 5ke, Trentov aut presne na nohu súperovi do brejku, aj ten piaty neuznaný gól, to by v iných prípadoch Allison mal. Proste sa tam fakt nakopilo veľa individuĺnych zlyhaní a tak to aj dopadlo.

Tento zápas, ale aj tie predošle ale ukazujú, že potrebujeme jednoznačne stopéra, Matip keď hrá, je to ok, pre mňa najlepšia dvojica Matip-Van Dijk. Bohužiaľ je sklenený. Po Gomezových chybách inkasujeme až príliš často, a čoraz viac mi príde, že na to proste hlavne čo sa týka hernej inteligencie nemá.

Ešte taký postrech, pri tej penalte, ako Gomez to odbránil fakt strašne a faul to bol, ale Sterling si ho tam celý čas pred tým ako spadol pridŕžal za dres, to si nevšimli ?

Reagovat
fff

V sestnastke sa bude skor psiakt v prospech utocnika v takejto situacii, vzdy to tak bolo a bude, Gomez to urobil nesikovne.

A preboha dajte uz vsetci Gomezovi pokoj. Absolutne nepotrebujeme dalsieho stopera mimo nahrady za Lovrena, ak odide. Gomez je obrovsky talent, toto je myslim jeho prvy ligova prehra, ked nastupil s VVD. Bolo par tyzdnov pcas tejto sezony, ked hral lepsie, nez VVD, okolo Decembra. Je to obrovsky talent a typovo sa skvele hodi do nasje obrany, ked chceme hrat vysoko. Ano uobil chybu a nemal teraz najlepsie zapasy, ale ved ma 23 rokov. Je to stoper. VVD v jeho veku hral v Celticu preboha, v case myslim ked nemali ani Rangers, aby ich trochu poprehanali.

Gomez bude nas top stoper najblizsich 10 rokov. S Gomezom a Matipom sme vyhrali 4 trofeje a mame najlepsiu obranu v lige. Nie nepotrebujeme jednoznacne stopera.

Reagovat
stiflerovamama

Ano máš pravdu má 23 rokov a Virgil hral v jeho veku v Celticu. Prečo? Pretože ešte nebol dosť dobrý. Takže nevidím nič zlé na tom, že by nemal automaticky základ, a po odchode Lovrena sa kúpil stopér, ktorý je schopný hrať v základnej zostave. Nepredstavujem si, že teraz kúpime Koulibalyho za 100 mil, a odstrelíme tým Gomeza, a to ani nechcem.

Reagovat
fff

Gomez je mlady chalan, ktory je zvyknuty hrat s VVD a spolu tvoria jednu z najlepsich obran na svete. Nie kratkodobo, ale minimalne dve sezony. Je stale mlady a uci sa.

Pozri sa na to takto. Kolko penazi by stal stoper, ktory by bol kvalitativne vyrazny skok oproti Gomezovi? A myslim naozaj vyrazny krok oproti Gomezovi do takej miery, aby sa to oplatilo? 60, 80m? Urobime to? Nie. Mali by sme to urobit? Absolutne nie.

A Gomez automaticky zaklad nema, mame aj Matipa.

Reagovat
rave

Jsou schopnosti, které ve 23 letech pořád můžeš zlepšovat. Ale nemůžeš do nekonečna omlouvat věkem to, že Gomez udělá pravidelně v zápase minimálně jedno naprosto hloupé rozhodnutí, které se většinou výsledkově neprojeví jenom proto, jaké má kolem sebe spoluhráče.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
rave

Za ten odstavec o stoperech. Je načase, aby už si všichni uvědomili, že z Gomeze prostě nikdy top hráč nebude. Poslední dobou těch jeho zkratů spíš přibývá.

Reagovat
Bandita_Harry

Preco nebude ? je mlady este moze dozriet to uz vsetci zabudli ake paradne zapasy mal ?

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Beči

Klasická mistrovská kocovina.

Vůbec bych to nerozmazával, kluci prostě slavili titul jak se sluší a patří a pak dostali klepec, tečka. Titul máme, nic vážného se nestalo, jedeme dál.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Front hell

Asi tak

Reagovat
iamek

Inter Milan want to make Alexis Sanchez's move permanent and are ready to pay €20m for the player.

Ty vole i kdyby odešel zadara, tak by to byla paráda, ale ještě za nej dostat něco?

Reagovat
r.mrazik

snad nebudou chtit,abychom platili cast jeho platu

Reagovat
iamek

Tak doufám, ze Sanchez nebude idiot a s platem půjde dolu. Pokud by přestoupil, tak platit mu cokoliv je blbost. To už by rovnou mohla byt hostovacka do konce smlouvy a pak mohl zadara do Interu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KnoxXx

za 20 milionov by sme im mali pribalit aj Lingarda ako darcek

Reagovat
fff

Snad po kazdom zapase, ktory sa nam nepdoari, tu niekto z vas pise, ze potrebujeme kreativitu do zaloh a pod. Snad odkedy je Klopp u nas. Za 5 rokov sme si uz snad vsetci mohli vsimnut, ze on ma zalohu aku chce a vyhral tak s nami 4 trofeje, takze uz by sme mohli od toho, ze strasne potrebujeme kreativneho zaloznika, ustupit. Najblizsie k takemu dacomu ma Keita a uvidime, ci sa konecne chyti.

Inak vcera to teda vyzeralo . Teda...prvych 25 minut sme boli podla mna lepsi, mali sme sance, Salah, Mane, Firmino mohli/mali dat gol a zapas by asi vyzeral inak. Penalta hlupa a trochu jasna (inak clovek cita twitter a zas ten hate na Gomeza, chalan 23 rokov, VVD v tom veku hral za Celtic? Je to obrovsky talent a pri VVD bude iba lepsi), potom Robertson, ktory asi seriozne vyzeral, ze je este pripity, mal absolutne hrozny zapas. Vystupoval ked nemal, nechal sa nalakat od hracov MC a ti ho obisli jak nic, pozivne mimo. Asi jeho najlepsi zapas od nas.

V konecnom dosledku MC je jedne z najlepsich timov na svete a prehrat s nimi nie je hanba. Osobne som rad, ze Klopp po zapase posobil nasraty jak delo, lebo okrem tych prvych 25 sme nevyzerali vobec ako majstri. Dobra facka.

Reagovat
fff

Inak je to samozrejme mala vzorka, 15 minut proti CP a MC, ale Williams vyzera dobre. Co som ho videl pocas sezony, tak tiez vyzeral fajn, no samozrejme hral proti ovela slabsim timom. Na prvy pohlad to vyzera, ze ma schopnosti a sebadoveru, aby mohol hravat casom za Acko.

Reagovat
pobody's nerfect
Reagovat
Kaspar

tak kdyz vcera nastoupilo tohle https://1url.cz/6z3RO

Reagovat
r.mrazik

“Phil and Axel will still be out for a little while. It’ll be a few weeks before Phil can start training and Axel, we won’t probably see until September.

ten Axel je taky pekne v prdeli...

Reagovat
iamek

Hmm špatný. S takovou po další sezóně půjde.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Takzvaně na Viktorku Plzeň

Reagovat
iamek

Newcastle, Everton and West Ham are all keeping tabs on Lingards situation, along with Leicester who maintain an interest

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/marksparko/status/1279000646335836163?s=19

masakr ten Wigan. majitel vsadil velky prachy na to, ze spadnou a kdyz zacli sbirat body, poslal je do administraceaby prisel dvanactibodovy trest...

Reagovat
smazaný uživatel

chudak chazy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Greny

pockej to jako fakt?

Reagovat
Golasso

Zlatej Kroenke

Reagovat
jk

lol, fotbalisty potahují když si jejich brácha vsadí na nějakou blbost co ani nevyjde a tohle je cajk

Reagovat
Chazy

Dpč to je velmi kuriozní

Ale je mi líto Whelana. Prostě wiganskej patriot, co zbohatne, pak koupí wiganský kluby, postaví jim stadion, dostane je na sportovní mapu, obětuje tomu celej život. Ale věk nezastavíš, někomu to v důchodu prodat musel, jen asi mohl lépe volit.

Pro něj to musí bejt hrozná porážka a zklamání, i když nezpochybňuju bolest ostatních 15 fanoušků Wiganu

Reagovat
Ligter

těch 15 je celá střední Evropa?

Reagovat
Tchn69

Kam až sú ľudia ochotní zájsť len kvôli tomu aby im vyšiel tiket

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Liverpool se zajima o Cakira ... to bude ranec .. ten uz piska pro Real

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
iamek

Jadon Sancho has agreed a 5-year deal in principle with #mufc. Sancho will earn £140k/w rising to £200k/w. United are getting closer to the signing. Sancho’s agent was working on Bukayo Saka’s contract and will now focus on Sancho’s deal.

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp pls

Reagovat
iamek

Axel do září minimálně a jones měsíc . To bude muset přijít Stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Brilantně se na to vysrali :D doufám, že si hráči Liverpoolu aspoň vsadili na City

Reagovat
Csaplárova past

Tinbyli tak ožralí ještě, že jsou rádi, že vůbec poskládali nominaci na zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele