Klopp odmítá řeči o dortmundském titulu: Tepve začal říjen

04.10.2010, 10:50
Aktuality
Dortmund se udržel na vítězné vlně i ve včerejším utkání proti Bayernu Mnichov, obhájce titulu porazil 2:0 a fanoušci žlutočerných se topí v euforii. Z výkonů BVB má velkou radost trenér Jürgen Klopp, řeči o titulu ale zatím rázně odmítá.

"Zápas jsem si moc neužil, měli jsme velké problémy dostat se proti Bayernu do hry. Soupeř hrál v prvním poločase velmi dobře a Gomez měl několik šancí. Měli jsme štěstí, že bylo o přestávce skóre 0:0," hodnotil Klopp včerejší zápas.

Dortmund po změně stran vstřelil Barriosem a Sahinem dvě branky a radoval se ze zisku tří bodů. Zaznamenal šestou výhru v řadě a v tabulce je hned za stoprocentním Mainzem. Bayern je až dvanátý s osmi body.

"Ve druhém poločasu jsme začali hrát dobře a vytvářeli si šance, obě branky byly zasloužené. Nemůžeme však říci, že si jdeme pro titul. Vnímám sice euforii fanoušků a mám za ně obrovskou radost, náš tým ale čeká ještě spousta práce. Zatím mohu říct, že jsme ve hře o nejvyšší příčky, víc nic. Je teprve začátek října," zdůraznil Klopp.

Autor: Radim Šantrůček / kicker.de

Komentáře (39)

Přidat komentář
$dolar$

Dneska se to tu jen hemzi super trenery jen tak dal

PS: jen by to chtelo vyndat z expresek Guardiolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D druhej řádek

Reagovat
$dolar$

Reagovat
asskicker

Minule si o Grcke pisal ze je to druhy nick jiri-fcb a teraz akonahle potvrdi tvoju debilitu tak uz je to v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund .. skvělé výkony : )) jen at' jim to vydrží : )

Reagovat
rufus

Rozhodně nejsympatičtější klub v Německu.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

I když kdysi jsem je nesnášel za to jak tam zahrabali Tomáše...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund jede škoda že sem měl včera vsazenou remízku, ale tak snad příště

Reagovat
jv

Teď to chce si odpočinout a dobře se připravit na Köln.

Reagovat
božský John

OT: BJ jede do Itálie a nejde k Ježíšovi ! ! ! !! ! !

Jede ke klukovi,co celej pobyt v Čechách chodil v taplákovce AS Roma. Takže zkusim najít starej dres Kadla Poborskýho z Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

titul je jasná věc, v tuhl chvíli snad o něm není pochyb

Reagovat
smazaný uživatel

na té fotce vypadá jak trenér biatlonistů

Reagovat
$dolar$

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná čepice

Reagovat
jv

Reagovat
Godwinson

Sympatickej tým, ale titul by mohl skončit přeci jen jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp odmítá řeči o dortmundském titulu: Tepve začal říjen...Tepve

Reagovat
smazaný uživatel

když on to "r" neumí

Reagovat
slovaňáák

Jürgen Jeho jsem si během působení u nás strašně oblíbil.

Řeči o titulu jsou hoodně předčasný. Do konce ligy toho zbývá odehrát strašně moc a může se stát cokoliv. Ale zatím to máme překrásně rozjeté.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jim forma vydrží, titul bych jim přála!

Reagovat
Arne

Dortmund Meister, Hertha Zweitliga-Meister a budu spokojen.

Reagovat
Arne

Ale budeme muset přidat, Aachen předvádí hodně slušnej fotbal a klidně mohl vést.

Reagovat
jv

Škoda, že se Vám dneska nepodařilo vyhrát, mohli jste se dostat do trháku, ale dneska to ani u jednoho týmu na výhru nebylo, zasloužená remíza.

Reagovat
Arne

Jj, spíš Aachem než my měl vyhrát... Hrál velice dobře, při trošce štěstí by mohl být hodně nahoře, ačkoliv Auer říkal, že reálné je místo ve středu tabulky.

Pro nás to ale nemůže být výmluva, tři solidní šance a ani jedna vyložená, to je prostě málo. V obraně taky žádná sláva, druhý DM chyběl (plus Niemeyer spíš sahal rozhodčí na poprsí, než hrál ) a mezi Hubníkem a Mijatovićem to prostě neklape. Možná jsme měli i prohrát, aby ta facka byla pořádná, každopádně je potřeba zapracovat na hodně, hodně věcech.

Reagovat
jv

Tak Aachen mě celkem překvapil, mají tam plno talentovaných mladíků z vlastní líhně, ale jsou tam i zkušení hráči okolo Auera a Zdebela, uvidíme, ale okolo toho šestého místa by být mohli...

Jinak souhlas s tím, že u Vás zatím moc nefunguje obrana, podle mě je to takový, jako kdyby ti hráči spolu na hřišti moc nemlivili, viz. dnešní srážka obránců při tom odkopu, kde byl Hubník spolu asi s Lellem nebo to Hubníkovo nedorozumění s gólmanem Aertsem.Hlavní ale je, že jste první a že se Vám daří vyhrávat i ty zápasy, kdy se Vám třeba až tak herně nedaří, ta souhra se časem vylepší...

Reagovat
Arne

To byl Hubník s Mijatovíćem... Škoda, že on je naším kapitánem, jinak bych i doufal, že půjde na lávku a šanci dostane mladej Neumann.

Jinak Hyballa a Arslan vlastně pocházejí od vás, že?

Reagovat
jv

Jj, Hyballa u nás až do léta trénoval U19, se kterou v sezóně 08/09 vyhrál západní skupinu dorostenecké ligy a v celostátním finále prohrál s Mainzem, za nás hrál např. Mario a Fabian Götze, ten mladší je v Mainzu, Hornschuh, Sobiech, Ginczek, Stiepermann a právě Arslan, kterej se v té sezóně stal s 30 brankami nejlepším celostátním dorosteneckým střelcem, to byla za poslední roky jedna z našich nejlepších generací, jenže za Mainz hrála parta okolo Schürrleho, která byla nad naše síly...Jinak Arslan u nás loni v létě nepodepsal smlouvu, protože se s ním nejprve počítalo do juniorky, s možností následného zařazení k áčku, jenže on odešel do HSV, kde ho vzali rovnou do áčka, ale stejně tam hrál hlavně za juniorku, no a teď v létě si ho vzal Hyballa na hostování k sobě do Aachenu, kde by mu to mohlo sednout.

Reagovat
jv

Niemeyer

Reagovat
jv

Jak to vypadá s Beichlerem, počítal jsem s tím, že si ho Babbel přivádí do základu a zatím ani nestřídá, vždyť loni táhl Sturm Graz jak v lize, tak i v EL, navíc byl i dost gólový.Podle mě by měl dostat příležitost alespoň jako střídající hráč nebo by mohl hrát na Raffaelovo místě a ten by hrál zkraje...

Reagovat
Arne

Beichler je právě hráč na kraj, ale je zraněnej... Měl s tím problémy, už když jsme ho kupovali, vědělo se o tom, ale stejně jsme ho přivedli. Nevím, uvidí se, každopádně jeden kraj má jasnej RAmos a na druhým jsou Rukavytsya se Schulzem, plus ještě je zraněnej Ebert. Konkurence fakt veliká.

Reagovat
jv

Tak to má celkem pech, navíc, když se uzdraví, tak taky nemá moc světlý vyhlídky.

Reagovat
jv

Nebyl bych proti.

Reagovat
slovaňáák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele