Klopp: Musíme platit účty. Nežijeme v zemi fantazie jako jiné kluby

28.07.2019, 09:58
Aktuality
Manažer Liverpoolu Jürgen Klopp komentoval počínání Liverpoolu na přestupovém trhu, kde poslední vítěz Ligy mistrů zatím není tak aktivní jako v minulých letech a oproti ostatním evropským gigantům letos v nákupech výrazně zaostává.

"Na adresu ostatních nemůžu nic říct. Nevím, jak to dělají. My ale musíme platit účty. Je mi líto," řekl Klopp. "Každý musí platit. V posledních letech jsme investovali do týmu spoustu peněz, teď to vypadá, že už neinvestujeme. Ale nežijeme zkrátka v zemi fantazie, kde prostě dostanete všechno, co si přejete," dodal Klopp.

Zatímco loni přivedl Liverpoolu Naby Keitu, Fabinha, Alissona či Shaqiriho, letos fanoušci zaznamenali jen dva odchody hráčů z okraje kádru - Sturridge a Ingse.

"Utrácet peníze nemůžete neustále. I když to vypadá, že čtyři kluby to dělat mohou - Real Madrid, Barcelona, Manchester City a Paris Saint Germain. Cokoliv potřebují, to si pořídí," konstatoval Klopp, který zdůraznil, že nehodlá počínání zmiňovaných klubů kritizovat.

"Dovedu si představit, že lidé si to přeberou tak, že jim jen závidím, ale tak to není. Neberte to jako kritiku. Jen chci říct, že nás s nimi ale nemůžete srovnávat. Taková je zkrátka situace," řekl Klopp.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (565)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele