KLIMOWICZ SE UPSAL DORTMUNDU

23.05.2007, 19:31
Aktuality
Diego Klimowicz podle očekávání odchází z Wolfsburgu a přestupuje do Borussie Dortmund. Argentinský útočník se ve svém novém působišti dohodl na dvouleté smlouvě. Přestupová částka zveřejněna nebyla, média spekulují o jednom a půl milionu eur...

"Těším se na to zahrát si za velký klub před osmdesáti tisíci fanoušky," nemůže se Klimowicz dočkat svého prvního domácího zápasu za BVB.

32letý Klimowicz přišel do Wolfsburgu v roce 2001 a ve 149 zápasech zaznamenal 57 branek. V nedávno skončené sezóně se na hřísti objevil 21x a za záda soupeřových gólmanů poslal šest míčů.

Zatím není jasné, kdo bude Klimowiczovým útočným parťákem. Nejlepší střelec mužstva Alexander Frei se nebrání možnému návratu do Francie a nejistý je další osud Nelsona Valdeze, který po svém přestupu z Werderu Brémy zklamal a asi nikdo by se nedivil, kdyby ho Borussia prodala.

Vedle Klimowicze je na odchodu z Wolfsburgu také další útočník Mike Hanke, který má namířeno do Hannoveru.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

doufam ze se mu v dortmundu bude darit a borussia se zvedne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele