KLIMOWICZ MÁ NAMÍŘENO DO DORTMUNDU

17.05.2007, 23:03
Aktuality
Diego Klimowicz je na nejlepší cestě získat angažmá v Borussii Dortmund. 32letý útočník konkurenčního Wolfsburgu se s vestfálským klubem podobně jako jeho zaměstnavatel dohodl na podmínkách přestupu, kterému nyní brání pouze úspěšná lékařská prohlídka...

"Kluby dosáhly dohody. K podepsání smlouvy zbávý už jenom zdravotní prohlídka," informoval manažer Wolfsburgu Klaus Fuchs.

Argentinský útočník za "Vlky" odehrál celkem 148 zápasů, v nichž zaznamenal 57 branek. V případě realizace přestupu do Dortmundu by z Wolfsburgu odešel o jeden rok dříve, než bylo původně plánováno.

Ve Wolfsburgu si již vyhlédli náhradu za Klimowicze, do Volkswagen Areny by mohl zamířit nejlepší střelec letošního ročníku Poháru UEFA Walter Pandiani, na něhož v Espanyolu Barcelona v konkurenci Raula Tamuda a Luise Garcii často nezbývá místo. Vedle Klimowicze by mě odejít ještě záložník Tom van der Leegte, jehož přestup do PSV Eindhovenu je pouze otázkou formalit.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele