KLASNIČE ČEKÁ TRANSPLANTACE

23.01.2007, 15:42
Aktuality
Werderu Brémy bude v úvodu jarní části Bundesligy chybět Ivan Klasnič. Chorvatského útočníka čeká ještě tento týden transplantace ledviny a po ní možná až dvouměsíční přestávka...

Klasnič se "pod nůž" dostal v listopadu roku 2005, kdy mu bylo vyjmuto slepé střevo. Tehdy si lékaři všimli i problému s ledvinou a poukázali na možnou operaci. Ta je nyní nevyhnutelná.

"Nejdůležitější ze všeho je, aby se Ivan opět cítil dobře. Dostane tolik času, kolik jenom bude potřebovat. Doufáme, že operace proběhne bez komplikací a Ivan bude brzy zase hrát," věří v rychlé zotavení trenér německého klubu Thomas Schaaf.

Klasnič, jemuž bude příští týden 27 let, v letošní bundesligové sezóně nastoupil jenom k dvanácti utkáním, v nichž zaznamenal pouze jednu branku. Svému týmu bude vedle ligy chybět i ve třetím kole Poháru UEFA proti Ajaxu a vynechá rovněž část kvalifikace o postup na ME 2008.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

Přeju brzké uzdravení

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde docela podivné, můžete sem, prosím, někdo hodit odkaz na zdroj s podrobnějšími informacemi? Díky.

Reagovat
Xavi

Sorry, ale tenhle článek musí být naprostá kravina!!!

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš?

Reagovat
Xavi

Protože mě taky transplantovali ledvinu a v téhle oblasti se dost vyznám. Není možný aby s takovýma problémama někdo hrál profesionálně fotbal.

Nehledě nato že když ti transplantují ledvinu, tak musíš být nějaký čas na dialize, u mě bylo vše maximálně v pořádku a na dialize sem musel být půl roku, pak sem apsolvoval nejvic všemožných testů a teprve až pak jsem byl připsanej na tu listinu čekajících.

A i kdyby to pak dopadlo sebelíp, tak ta rekonvalescence trvá nejdýl a stejně už nikdy nemůžeš vrcholově sportovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele