Klasnič: Znovu jsem se narodil

19.09.2007, 20:12
Aktuality
Už to nebude příliš dlouho trvat a fanoušci Werderu Brémy uvidí opět v akci Ivana Klasniče. Kariéra chorvatského útočníka byla v ohrožení poté, co se na jaře podrobil transplantaci ledviny, teď už je ale Klasnič opět v plné síle a dostal svolení hrát i nadále na té nejvyšší úrovni...

Klasnič se transplantaci podrobil hned dvakrát. Po prvním zákroku jeho tělo nový orgán odmítlo, a tak začalo hledání nového dárce. Ten se po několika týdnech našel a měsíc a půl po první transplantaci došlo na druhou. Většina odborníků se obávala o hráčovu kariéru, Klasnič ale všechno zvládl a i nadále zůstává profesionálním fotbalistou.

"Podle lékařů jsem znovu zdráv. Nikdy jsem se nevzdal a jsem přesvědčen o tom, že se dokážu vrátit do ligy. Pochopitelně budu muset být opatrný, ale je mi skvěle. Je to jako kdybych se znovu narodil," směje se Klasnič.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí. Werder!

Reagovat
smazaný uživatel

skoro remíz škoda mohla byt prdel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele