KLASNIČ VYHLÍŽÍ NÁVRAT

29.06.2007, 18:34
Aktuality
Ivan Klasnič je na nejlepší cestě vyhrát svůj zatím nejtěžší životní souboj a po transplantaci ledviny se vrátí na trávníky. Útočník Werderu Brémy v tuto chvíli tvrdě trénuje a věří, že bude fit pro začátek nové bundesligové sezony...

27letý útočník je mimo hru již téměř půl roku. V zimě se podrobil transplantaci ledviny a čekala ho dlouhá přestávka, která se nakonec ještě protáhla. Klasničovo tělo totiž nový orgán nepřijalo, a tak došlo na hledání nového dárce. To skončilo po šesti týdnech a hráč se podrobil tentokráte již úspěšné transplantaci. Ještě před zákrokem se objevovaly hlasy o možném konci profesionální kariéry, chorvatský reprezentant má ale jiné plány.

"Věci se zlepšují každým dnem. Až budu zase stoprocentně v pořádku, chci Werderu pomoci k návratu zpět na samotný vrchol Bundesligy. Lidé říkají, že Werder teď nemá hráče světových kvalit, když Miroslav (Klose) odešel - ale jeden tu je," upozorňuje Klasnič, že ještě rozhodně neřekl poslední slovo.

Klasnič si sám velice dobře uvědomuje dlouhou cestu ke kompletnímu zotavení. Ta neskončí ani ve chvíli, kdy se definitivně vrátí na ligové trávníky. "Nejdůležitější věcí je, že zase mohu pracovat. Musím se znovu dostat do formy a hlavně nesmím nic uspěchat," říká Klasnič, s nímž vedení Werderu nedávno prodloužilo smlouvu.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*ajax

podle mne hrac setovych kvalit je Marcus Rosemberg a hlavne nei starej

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

a Klasnič je asi starý ne?

Reagovat
HOST*1860

konkurence v podobe kloseho je fuc, tak se tam tlaci..

Reagovat
HOST*Tom27

Klose je debilní německej idiot,ale Rosenberg je fakt dobrej,můj nejoblíbenější švédskej útočník:)

Reagovat
HOST*ajax

diky

Reagovat
HOST*Quaranin

Klasnic je mozna jeste lepsi nez Klose.Kdo videl zapasy minuly rok LM,tak mohl je videt v zapase vedle sebe,a Klasnic byl lepsi!!A fanousci ho miluji.Je to dobry utocnik!Preju mu dobry navrat!

Reagovat
HOST*1860

no tak s tim bych si dovolil nesouhlasit, Klose je podle me jasne lepsi nez klasnic nebo rosenberg.. tohle mi asi nikdo nevyvrati a to sem sledoval i bundesligu..

Reagovat
HOST*ajax

Klose byval dobry ale ted je uz neco jako Baros proste hraje jenom sampionaty i kdyz ten baros posledni dobou ani to

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

třeba je to tím, že si Kloseho všichni hlídají...Baroše nikdo hlídat nemusí, ten zahraje vždy hovno

Reagovat
HOST*Ondras

tak rikam ze by Klasnic byl lepsi nez Klose,kdyby se nezranil.Klose mel navrch,protoze reprezentuje fobalove vetsi velmoc.za to klasnic nemuze,ze je Chorvat

Reagovat
smazaný uživatel

A takoví Chorvati by si s náma z fleku vytřeli prdel.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

včil jo..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

včil by si s náma vytřeli prdel i Severní Iři

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd, 0:0 uhaluzíme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele