Kladrubský je po operaci a Budějovicím bude delší dobu chybět

21.02.2020, 16:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Modi6

Taky dost smůly na zranění

Reagovat
TheMally11

Sparta ho zničila

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mal s tým meniskusom vážne problémy už keď hrával v Slovane, no snáď nedopadne ako Kadlec, ktorý kvôli podobným problémom predčasne ukončil kariéru. Aj keď Kladrubský by už vlastne aj mal nárok zavesiť kopačky na klinec. Inak v Slovane bol fakt oporou. Aj keď si tam so sebou priniesol typické české neduhy, ktoré pochytil v tamojšej lige a síce často fauloval, rád sa škriepil s rozhodcami či protihráčmi a bol aj tak trochu sklenený, to jeho pôsobenie v Slovane možno hodnotiť pozitívne

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak neni nejmladší, už pomalu nemá ani na základ Dynama, konec se blíží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele