Kjaer za sebou má operaci, sezona pro něho skončila

03.12.2021, 19:20
Aktuality
Vedení milánského AC bude v průběhu ledna řešit problém se složením středu obrany. Ze sestavy vypadne Simon Kjaer, dánský stoper si tento týden poranil koleno a jedná se o vážný problém, který si vyžádal operaci. S chirurgickým zákrokem bude spojena půlroční pauza...

Kjaer se zranil hned v úvodu utkání s Janovem (3:0), trávník opouštěl na nosítkách a média rychle informovala o vážnějším problému. Černé prognózy se dnes potvrdily.

"AC Milán oznamuje, že Simon Kjaer se v pátek podrobil artroskopické operaci levého kolena, během níž byl obnoven přetržený přední zkřížený a také postranní vaz. Operaci provedl doktor Roberto Pozzoni a byla maximálně úspěšná," oznámili Rossoneri.

Kjaer kroutí u Rossoneri svou třetí sezonu a letos naskočil ke čtrnácti soutěžním zápasům. Dánskému reprezentantovi je 32 let a vedení AC Milán s ním počítá, důkazem je fakt, že koncem října došlo k prodloužení smlouvy do června 2024.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Kaka14

Tak budeš chýbať, ale hádam ďalšiu sezónu budeš späť v takej istej forme

Reagovat
GEGE

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
blaugrana

Umtiti by bol idealnou nahradou.

Reagovat
fRRR

To je míněno vážně? ptám se naprosto upřímně, vůbec nevím jak na tom je, jen že vůbec nehraje, ačkoliv je konečně zdravej.

Reagovat
blaugrana

tak myslim, ze stale ma co ponuknut

Reagovat
fRRR

ok, já ho neviděl hrát ani nepamatuju. Bál bych se že bude mít platový požadavky jak blázen...

Reagovat
blaugrana

no to bude, lebo Barcu cuca uz treti rok...neznasam ho za to, ze siel na WC, twm si odstrelil koleno a teraz berie nechutne prachy a vôbec mu to neprekaza

Reagovat
Eldarion

Guarisci presto Simone, toto je veľká strata. Tomori je zviera, ale potrebuje vedľa seba skúsenosti a lídra akým bol Simon, ktorý navyše hral fantasticky. Gabbia keď hral tak úplne mimo, chyba za chybou a Romagnoli detto 3 dobré zákroky a potom jeden mega skrat ktorý často skončí gólom.

Reagovat
Morgue

No, tak ted musi Maldiny zalobovat u vedeni a koupit nejakou poradnou nahradu. Protoze si dovolim rict, ze bez nej mame minimalne polovicni obranu a s titulem se muzeme rozloucit, pokud nekdo neprijde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele