Kjaer má zraněné koleno, zítra ho čeká operace

02.12.2021, 16:59
Aktuality
AC Milán včera vyhrál v Janově 3:0 a jenom několik desítek vteřin strávil na trávníku Simon Kjaer. Dánský obránce si hned v úvodu poranil koleno a dnes absolvoval podrobné vyšetření, které nepřineslo dobré zprávy, severského fotbalistu čeká operace...

Kjaer byl střídán ve čtvrté minutě a trávník opouštěl na nosítkách, vyšetření pak odhalilo zraněné vazy. Chirurgickému zákroku se podrobí zítra v Miláně, délku jeho absence zatím Rossoneri neoznámili.

Kjaer kroutí u Rossoneri svou třetí sezonu a letos zatím naskočil ke čtrnácti soutěžním zápasům. S velkou pravděpodobností přijde o zbývající zápasy roku 2021, k dispozici určitě nebude příští týden pro důležité utkání Ligy mistrů s Liverpoolem.

Dánskému reprezentantovi je 32 let a vedení AC Milán s ním počítá, důkazem je fakt, že koncem října došlo k prodloužení smlouvy do června 2024.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
Lech

Trigoria

Reagovat
Gimme

Reagovat
Fodbalysta

prodloužení smlouvy jak načasovaný tím neříkám, že simuluje

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Je ho škoda, možno ani sám netušil, kde v sebe berie takú kvalitu, ktorú následne pretavil aj do repre. Týmto zranením si asi odpísal svoju budúcnosť v AC a možno aj kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to nebude take hrozne

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Predný skrížený väz je určite do konca sezóny.. a zmluvu mu s takým zranením predlžovať určite nebudú.

Reagovat
10

Pochybuju, že by se AC takhle zachovalo, podle mě mu jí úplně v klidu prodlouží...vždyť se psalo o 1.5m, to je výsměch na takovýho hráče.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Zark

Reagovat
fRRR

Prodlouženou jí od podzimu má až do 2024 (https://www.acmilan.com/en/news/articles/media/2021-10-27/official-statement-simon-kjaer) takže by mu AC muselo tu smlouvu zrušit, což pochybuju že udělají

Reagovat
Vtáky cez tepláky

aha tak to som nepostrehol, tak v takom prípade to dobre stihol, koťužník jeden, ale prajem mu to.

Reagovat
10

Chiello měl stejný zranění v 35 letech a všichni si mysleli, že je to konec...

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

podobný příběh jako Barzagli, oba měli jistý čas útlum a pak velký návrat

Reagovat
10

a oba vylítli nahoru v Palermu a pak šli oba do Wolfsburgu...

Reagovat
Zark

šílené

Reagovat
Yanek

úplně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele