Kjaer si přeje zůstat v Miláně. Je to můj sen, přiznal dánský obránce

12.04.2020, 18:27
Aktuality
Dánský obránce Simon Kjaer si přeje zůstat v AC Milán, kde momentálně hostuje ze španělské Sevilly. Od ledna, kdy přišel po nevydařeném působení v Atalantě, se rychle usadil v základní sestavě a nyní by byl rád, kdyby mohl v červenočerném dresu pokračovat.

"Zůstat v Miláně je můj sen. Až přijde ten správný čas, pobavíme se o tom s vedením klubu. Já udělám všechno proto, abych přesvědčil, že můžu být pro klub přínosem," řekl Kjaer.

Jednatřicetiletý fotbalista prožívá hodně divoký ročník. Jeho první polovinu strávil v Bergamu, ovšem v Atalantě se mu nedařilo a do týmu se pravidelně neprosadil. Sám Kjaer však prohlásil, že důvodem nebyla výkonnost, ale taktické rozhodnutí trenéra Gian Piera Gasperiniho.

"Myslím, že nemám zapotřebí něco dokazovat. Gasperini byl se mnou spokojený, problém, který nastal byl taktického rázu," prohlásil Kjaer.

"Trenér Pioli mi dal v Miláně okamžitě důvěru. Hodně jsme spolu mluvili. Třeba o tom, jak by co nejlépe využil moje schopnosti. S trenérem jako on to bylo jednoduché," míní dánský reprezentant, který si také pochvaloval působení Zlatana Ibrahimoviče.

"Přinesl nám strašně moc. Je to velký šampion, který vyhrál prakticky všechno. Už jen jeho přítomnost v Milanellu nám pomáhala," tvrdí Kjaer, který však podobně jako Ibrahimovič, jenž podle italských médiích není spokojen s posledním děním v klubu, bude muset svou budoucnost v Miláně ještě dořešit.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
ondrvo

This is my sen

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsi rychlejší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele