Kjaer chce s Lille do Ligy mistrů, na přestup nemyslí

22.04.2014, 20:52
Aktuality
Simon Kjaer před sezónou odešel z Wolfsburgu do Lille a v dresu francouzského celku si zpět vydobývá renomé, které ho provázelo v počátcích kariéry. O dánského reprezentačního obránce se tak už údajně zajímají slovutné kluby, sám hráč se ale soustředí jen na zbytek sezóny...

Pětadvacetiletý Kjaer už prošel Palermem, Wolfsburgem a AS Řím, za žádný z těchto klubů si ale dosud nezahrál Ligu mistrů a věří, že to změní s Lille. Klub ze severozápadu Francie má čtyři kola před koncem ročníku Ligue 1 sedmibodový náskok, a pokud ho udrží, zahraje si v létě předkolo milionářské soutěže.

A vytáhlý blonďatý stoper by chtěl být u toho, ačkoliv se na základě jeho výborných výkonů spekuluje, že by ho chtěly ulovit AC Milán či Manchester United. "Je vždy hezké vědět o zájmu velkých klubů, ale abych byl upřímný, tak takovéto spekulace nehrají v mých myšlenkách absolutně žádnou roli," prohlásil Kjaer.

"Veškerý můj zájem a veškerá energie nyní patří zápasům Lille. Osobně se soustředím na to, abych splnil svůj velký cíl a v příští sezóně si s Lille zahrál v Lize mistrů," dodal odchovanec dánského Midtjyllandu.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skoda, ze nema krestni jmeno Sols

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Reagovat
El-Pistolero-68

Pojď do AC!

Reagovat
juveforever

Viking

Reagovat
smetos

Pokud by sta min jak Rami tak bych ho bral. Jinak radsi Adila

Reagovat
El-Pistolero-68

Oba. Ramiho vykoupit a Kjaer místo Mexese.

Reagovat
smazaný uživatel

me z toho Boucka snad praskne kokot, antitalent laik a sere se do toho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na to nedívej retarde

Reagovat
poz3n

Myslel jsem, že je na fotce Piták

Reagovat
smazaný uživatel

Pitak neni takovej mravenec

Reagovat
smazaný uživatel

Vážení a milí, spolu s nejmenovaným kolegou (také dlouhodobým sportovním komentátorem) bychom rádi obnovili spolupráci na nově vznikající sportovní stanici v českém jazyce. Zaměření by se mělo týkat přes 90 % z fotbalu a hokeje, chystáme kvalitní servis z KHL, denník KHL a pak pořady z jednotlivých fotbalových lig, diváci by sami hlasovali, který zápas si přejí např. portugalské, německé nebo francouzské ligy. A přenosy z Copa libertadores - vyřazovací části bychom chtěli rovněž implementovat, protože zde je tržní mezera. Z hokeje chceme také vytvořit osvětu přiblížením dění z dalších lig, týdeníky z německé, EBEL ligy, švýcarské ligy a skandinavských zemí. Bonusem je výhled dvou amaterských komentátorů, o castingu bude později uveden přesný termín na webových stránkách. Jako pilotní výzkum chceme ale znát názory Vás, sportovních fanoušků, zda-li máte o takový produkt zájem? Průzkum děláme na všech sportovních servrech a náhodným výběrem v rámci celé republiky. Za veškeré reakce ať už přímo pod příspěvkem, nebo na adrese jmgh@seznam.cz děkujeme.

Reagovat
Langi

Dimitar Berbatov chce zůstat v Monaku a vedení knížecího klubu už začalo pracovat na splnění jeho přání, brzy by mu pak mělo nabídnout nový jednoletý kontrakt. Bulharský útočník aktuálně v Monaku hostuje z Fulhamu, kde mu končí smlouva. (sport-express.ru)

Falcao, Riviere, Lacina, Berbatov...chudák Martial

Reagovat
smazaný uživatel

hostovacka v lyonu s opci by to vyresila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

šourek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele