King: Zdravotní testy byly v pořádku

23.01.2008, 19:18
Aktuality
Útočník anglického druholigového Watfordu Marlon King vyvrátil zprávy o tom, že jeho lednový přestup do londýnského Fulhamu selhal kvůli neúspěšné zdravotní prohlídce.

Fulham přitom dal jasně najevo, že je nespokojen s hráčovým kolenem, se kterým jamajský reprezentant musel několikrát na marodku.

Samotný hráč, kterému se v letošní sezóně střelecky daří, ale tvrzení "Chalupářů" odmítl. A podle jeho agenta Tonyho Finnigana to byla jen taktická bitva, díky níž chtěli hráčovu cenu srazit dolů.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele