Kießling pokračuje v Leverkusenu, dohodl se na nové smlouvě

19.04.2016, 09:44
Aktuality
Stefan Kießling dost možná dohraje svou aktivní kariéru v Bayeru Leverkusen. Německý útočník měl smlouvu do června 2017, v průběhu dnešního dne ovšem bude podle magazínu Kicker potvrzeno prodloužení kontraktu o další rok, součástí navíc má být i opce pro sezonu 2018/2019...

32letý útočník přišel do Leverkusenu před deseti lety za šest a půl milionu eur z Norimberku a dlouhodobě patří do základní sestavy. Letos zatím naskočil k 26 bundesligovým zápasům a čtyřmi góly pomohl k aktuálnímu třetímu místu v tabulce.

Kießling do této chvíle stihl v Leverkusenu 312 ligových zápasů a v nich 126 branek, dalších 55 zásahů pak svým spoluhráčům připravil. Nejplodnější pro něho byla sezona 2012/2013, v níž se s 25 zásahy stal nejlepším střelcem nejvyšší soutěže.

S Bayerem Kießling dvakrát obsadil druhé místo tabulky. Nejblíže k zisku nějaké trofeje byl v roce 2009, ve finále poháru ovšem tehdy Leverkusen prohrál 0:1 s Werderem.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

rozumí si s čičarýtem?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, nevím jak je na tom Chicarito s němčinou.

Reagovat
Rudnevs

Celkom hej.

Reagovat
Realita

Kyslík neskutečnej držák

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta špína co dala gól bokem?

Reagovat
Rudnevs

Hej. Ale on za to nemôže.

Reagovat
Recoba Inter

jednu dobu jsem ho žral, škoda že v Lévru tak nějak zestárnul podle mě, měl na víc

Reagovat
Rudnevs

Veď furt na to má...

Reagovat
Recoba Inter

jako to je pravda, ale 32 let to už na zahraničí nebude, ale i tak má super kariéru... třeba oproti takovému Helmesovi, který se mi taky jednu dobu zdál výborný

Reagovat
livefan

Naopak Leverkursen byl pro něj ideální. Jen škoda, že nemá žádný pohár.

Reagovat
Recoba Inter

To je no, mu bych to přál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele