Khedira hodlá dodržet smlouvu, zimní odchod z Juventusu neplánuje

30.11.2020, 10:55
Aktuality
Roli náhradníka v letošní sezoně zatím plní Sami Khedira. Německý záložník v dubnu oslaví už 34. narozeniny a v tuto chvíli stále čeká na první start v probíhajícím ligovém ročníku, trenér Juventusu Andrea Pirlo s ním nepočítá a hodně se mluví o odchodu, k němuž by mělo dojít až v červenci...

Khedira má kontrakt do konce sezony a Stará dáma se snažila smlouvu ukončit, hráč totiž nezapadá do dalších plánů kouče a vedle toho je jedním z nejlépe placených zaměstnanců v kabině. Khedira není na soupisce pro Ligu mistrů a nehraje ani v Serii A.

"Pokud ze sebe nemůžete vydat vše v průběhu zápasů, snažíte se o to alespoň během tréninků a mimo hřiště. Až budu odcházet, tak chci, aby si mě fanoušci Juventusu pamatovali jako skvělého hráče. Důvodem stávající situace není Andrea Pirlo a já ani nejsem naštvaný. Má svou filosofii a rozumím tomu, jakým způsobem chce hrát. K lednovému odchodu určitě nedojde, hodlám respektovat smlouvu platnou do léta příštího roku," řekl v rozhovoru pro televizní stanici ZDF.

O Khediru je zájem například v Anglii a spekuluje se o West Hamu, Arsenalu, Evertonu nebo Tottenhamu. Zajímavou volbu by představovaly dva posledně jmenované kluby, jejichž manažery jsou Carlo Ancelotti a José Mourinho, ti se s Khedirou dobře znají z Realu Madrid.

"Pokud se naskytne nějaké řešení, tak Premier League určitě bude jednou z možností. Mluvil jsem s Ancelottim i Mourinhem, po našich společných působeních v Realu Madrid jsme nikdy nepřerušili kontakty," nechal se dále slyšet německý fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
cr7sux

a co chce dědek v pl dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu je 34. To není dědek.

Reagovat
VojtovaChelsea

Treba uz ma vnoucata

Reagovat
smazaný uživatel

No právě tomu moc nevěřím, ale teoreticky by to možné bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hajzl

Reagovat
Zark

Srdcař

Reagovat
Spalovač šancí

Pro takové hráče měli fanoušci Juve vždycky slabost. Ví, co dělat, aby se stal legendou

Reagovat
10

on si tu smlouvu na 3 roky sám sobě nedal...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Jidáš!

Reagovat
Mars

Tak dlouho hral tuzku a staveli ho buh vi proc, a on jeste bude delat tohle.

Reagovat
sejber

stary je, za zenitom tiez, zalohu nikam neposunie . keby bol brazilcan tak ma idealne parametre stat sa posilou arsenalu

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Front hell

samozřejmně 3- letá smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

''chci, aby si mě fanoušci Juventusu pamatovali jako skvělého hráče.''

To asi nebudou, když nehodláš odejít

Každopádně se mu nedivím a jestli není jiný zajímavý angažmá, tak tréninky za prachy mu stačej před odchodem do USA, Číny, případně si dokopat pár let v Německu.

Reagovat
El-Pistolero-68

chce jít do PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele