KEŽMAN: JOSÉHO JSEM NEMĚL RÁD

11.04.2006, 18:25
Aktuality
Útočník Atlétika Madrid Mateja Kežman prohlásil, že ho těší odchod z Chelsea, kde se mu těžko pracovalo pod José Mourinhem. Pro Franka Lamparda by podle jeho názoru byl přínosný příchod do Španělska.

"Mourinho je dobrý kouč, naučil sem se od něj hodně taktických věcí, ale nemám ho rád jako člověka," prohlásil reprezentant Srbska a Černé Hory pro Sky Sports.

"Podle mě je velmi složité s ním pracovat. Někdy se s ním nedalo mluvit," pokračoval sedmadvacetiletý útočník. "Bylo to obtížné, ale nakonec jsem pyšný že jsem dokázal pod ním hrát, ale také jsem rád, že jsem odešel."

Mourinha sice Kežman nemusí, ale třeba Franka Lamparda a Romana Abramoviče obdivuje. "Lampard má velký potenciál, podle mě je to jeden z nejlepších záložníků na světě," uvedl. "Pokud by přestoupil do Španělska, myslím si, že by mohl předvádět ještě lepší fotbal. Protože tady se víc hraje, v Anglii je to samý boj."

"Abramovič je chlapík, který má rád fotbal. Investoval do něj spoustu peněz a teď se z něj opravdu těší," mluví o člověku, s nímž strávil jeden rok. "Někdy byl úplně jako malé děcko, dobře bylo vidět jak má rád fotbal. Je to dobrý člověk a myslím, že fotbal takové potřebuje."

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (624)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele