Kewell se těší na novu výzvu

05.07.2008, 16:25
Aktuality
Harry Kewell nejlepší léta své kariéry strávil v anglické Premier League, nyní se na ně pokusí navázat v Turecku. Australského reprezentanta získal istanbulský Galatasaray a nyní již bývalý hráč Liverpoolu se na novou výzvu moc těší...

"Jsem nadšený. Nemohu se dočkat, až se připojím k týmu a začnu. Přesně tohle jsem hledal, novou výzvu," prohlásil Kewell, který v Turecku podepsal tříletou smlouvu.

Kewell se do povědomí veřejnosti zapsal především díky svému působení v Leedsu. Ten poté začal mít finanční problémy a ty řešil prodejem největších hvězd. Jednou z nich byl i Kewell, který zamířil do Liverpoolu. Na Anfield Road zažil řadu světlých okamžiků, stín na ně ale vrhaly zdravotní problémy. Těch si užil dost a dost a kvůli nim toho poslední dobou příliš nenahrál.

Kewellovi v Liverpoolu vypršela smlouva a Galatasaray ho tak získal zdarma. 29letý fotbalista turecký klub upřednostnil před AS Řím, Portsmouthem, Celticem a Spartakem Moskva. "O turecké lize se mluví hodně. Národní tým si vedl dobře na posledních mezinárodních turnajích a mají řadu talentovaných hráčů," řekl dále Kewell.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No atsi to uzije....turci ponem pujdou,stejne bude stale zraneny...Gala mam rad snad jim to pujde,jsem na nej zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupi jupííííííjou jupííííííííííjou tak si dejte jupííííííííííííííí jupííííííííííííííííí skvele chuti...........................

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Kewell bude stále zraněný :-)) Proti Fenerbahce by mohl být právě tím rozdílem, ale pochybuji :-)) Je moc křehký na Anglii i na Turecko :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Galatasaray je můj nejoblíbenější klub!!!Harry nám pomůže pokud nebude zraněný!!!Ještě aby jsme posílili a věřím v obhajobu a po sezóně se bude opět slavit titul!!!

Reagovat
Logan

Kewell je mi hodne sympaticky hrac,nejvic v Leedsu,to jsem ho mel opravdu rad,skoda toho tymu,byl dost nadejny...V Turecko podle me nema moc budoucnost,rad bych ho videl hrat La Ligu,mohlo by to byt zajimavy,kdyby hral treba za Sevillu nebo Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do Spanelska by se hodil,to mas pravdu,ale asi ne do techto klubu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Do Mallorky náhrada za Jonase

Reagovat
smazaný uživatel

V Turecku ho dokopou....davam mu rok

Reagovat
smazaný uživatel

Kewell se těší na novu výzvu to spis Kewell se těší na nove prahy

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodom Kewell hral za Leeds proti Galatasaray vo finale UEFA ked boli pri vytrznostiach pobodani k smrti 2 fanusikovia Leedsu. Ti sa teraz asi obracaju v hrobe

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl proti Galatasarayi náhodou ve finále Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Fenerbahçe bude trenovat dedusko Aragones

Uz si aj zostavil list posil, prezident Yýldýrým si moze vydychnut, Anelka tam nefiguruje, druhy infarkt nehrozi

Reyes, Ezquerro, Morientes, Inler, Carew, Cissé.

Reagovat
smazaný uživatel

a na co mu bude 5 novych utocnik?

Reagovat
smazaný uživatel

a kto vravi ze ich ide vsetkych kupit? to je len zoznam o ktorych ma zaujem.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,přál jsme si ho do celticu,ale protože hodně fandím austrálii tak mu to přeju,hlavěn aby to zdraví sloužilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako náhrada za McGeadyho

Reagovat
smazaný uživatel

nj talent McGeadyho má taky na víc než na skotskou ligu,ale taky je to jeden s mých nejoblíbenějších hráčů,ty jeho kličky,ta rychlost,přesné centry,to je skvělej mladej hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele