Kewell bude bojovat až do konce

20.03.2008, 12:27
Aktuality
Harry Kewell před sebou má měsíce, které rozhodnou o jeho bytí či nebytí na Anfield Road. Australskému záložníkovi v létě končí v Liverpoolu smlouva a pravděpodobnější je spíše jeho odchod, sám hráč se ale nenechal odradit až až do samého konce bude bojovat o nový kontrakt...

"Mám smlouvu do konce sezony a stále bojuji o novou. Mám australského ducha a bojovat budu až do konce. Potřebuji hrát. Mám za sebou nějaké dobré a nějaké špatné časy a uvědomil jsem si, že si prostě chci užít fotbal. To je to nejdůležitější," prohlásil Kewell.

29letý bývalý hráč Leedsu se v sestavě Liverpoolu naposledy objevil v nepovedeném utkání FA Cupu s Barnsley, od té doby ho manažer Rafael Benitez přehlíží. Situaci již monitorují ostatní kluby a jedním z kandidátů na angažování Kewella je skotský Celtic.

"To je prvně, co o něčem podobném slyším, během své kariéry jsem si spekulací vyslechl již dost. Je zde řada fantastických klubů, ale mými cíli jsou od této chvíle sobota a poté Čína," soustředí se Kewell výhradně na své výkony.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

za Reds odviedol vela kvalitnej prace ale na zaklad uz bohuzial nema

Reagovat
fantomas

obdivuju ho...nebýt těch zranění je vedle Gerrarda stabilním článkem sestavy, je mi ho líto, bejval to famózní hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

fakt sympaták, už jen proto že se kámošil s jinym symptákem - Šmícou...fakt borec, přeju mu jen to nej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maritazzi

Harry se ještě vrátí do původní formy, doufám ale že jinde než v Liverpoolu, mohl by třeba Timem Cahillem do Goodison parku

Reagovat
smazaný uživatel

je to sympaťák ... přeju mu ať hraje pravidelně jeden z mála hráčů Liverpoolu, který mám fakt rád

Reagovat
smazaný uživatel

ja ma kewella rad, sice jeho vykony posledni dobou nejsou nejlepsi, ale je na nem videt ze si s miucem furt rozumi, akorat mi prijde ze si mysli ze nemusi behat, chtelo by to aby zustal i kdyz jestli se nezvedne tak to na zaklad neni, na jeho miste hraje babel a ten chytil formu

Reagovat
Xavi

OT - Celkem mi vadí, že tu není ani zmínka o tom, že je Getafe ve finále Copa del Rey! Ale tak hlavně, že Manchester splnil povinnost a porazil Bolton.

Reagovat
Zajda

Držím palce...hráče jako je Harry nenajdeme jen tak...LIVERPOOL FC FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

srdcař a vždy týmovej hráč. přeju mu jen nej. škoda těch zranění

Reagovat
smazaný uživatel

pral bych mu novou smlouvu v Leedsu by mozna nejlepsi kridlo a kdyby nebyl kazdou sezonu aspon dvakrat zraneny tak je porad

Reagovat
smazaný uživatel

jaká Čína??

Reagovat
fantomas

olympiáda ne

Reagovat
smazaný uživatel

V Leedsu byl skvělý, ale v Live už to nikdy nebylo ono (hlavně kvůli zraněním).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele