Keržakov kritizuje Hiddinka

20.11.2007, 14:58
Aktuality
Rusko v sobotu prohrálo v Izraeli a výrazně tak zmenšilo své šance na postup do závěrečného turnaje mistrovství Evropy. V neúspěšném utkání nenastoupil útočník Alexandr Keržakov, který svou absenci považuje za velkou chybu kouče Hiddinka.

Rusko mohlo výhrou v Izraeli posunout postupové šance Anglie do roviny teorie, jelikož poslední zápas hraje v Andoře. Jenže tým trenéra Hiddinka prohrál 1:2 a nyní je to on, který musí čekat na zaváhání Anglie. Prohra Rusů nahrála i Chorvatům, kteří si mohli dovolit prohrát v Makedonii.

V klíčovém utkání v Izraeli se Rusové moc nepředvedli a domácí je obrali o všechny body. "Nechápu, jak je možné, že jsem nehrál jedinou minutu, když jsme potřebovali střílet góly," diví se útočník Sevilly Alexandr Keržakov, jehož trenér Hiddink nepustil na trávník.

"Ale on je šéf. Jsem zdrcený. Nikdo si neuvědomoval, co můžeme ztratit, všichni jsme byli přesvědčení, že zvítězíme," lamentuje Keržakov. "Jsem z toho zničený, všechno je pryč. Izrael hrál svoji hru a překvapil nás."

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hmm, ale prohlášení Hiddinka: "je nemožné v Izraeli nevyhrát" jenom dokazovalo, že si Rusové byli až moc jistí výhrou, což jim očividně neprospělo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byla to chyba, řekl bych že obrovská hrubka....Keržakov je nejlepší ruský útočník, má zkušenosti z La ligy i LM. Ale všimněte si, celkově nizozemští kouči kupí chyby, např.kvůli osobním sporům nestavěl jiný nizozemský trenér na MS Ruuda a ještě další příklad...v dobách Makaayovy největší slávy např.získal Zlatou kopačku a dlouhodobě se držel mezi TOP evropskými útočníky,nizozemskému kouči to ale očividně nestačilo, v lepším případě jen zahříval lavičku náhradníků. Vím, že Nizozemí má vždy spoustu kvalitních mladých hráčů, ale nikdy nebylí tak dobří, aby byli konkurenceschopni Ruudovi čí Royovi. Jediná opravdová nizozemská trenérská hvězda je dle mého názoru Rijkaard, umí pracovat s velkými hráči, je tam velmi funkční kontinuita a hlavně, má výsledky.

Reagovat
RMCF

Hiddink je jeden z nejlepších trenérů a dokázal to u několika týmů. O situaci v Rusku moc nevím moc to nesleduji, ale Makay měl smůlu, že byl v konkurenci Kluiverta(v té době nejlepšího holandského střelce),později i Ruuda a jak je známo Holanďani hrávají s jedním středním útočníkem a dvěma křídly, což Makay není, mu sedí hra na dva útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové neuměli prohrávat nikdy. Kdyby takto byli vyřazeni za socializmu, tak všechny lido demo vystoupily z UEFA a myprvní.

Reagovat
smazaný uživatel

Keržakov je fakt dobrej . Když Hiddink Rusy provedl kvaldou, tak byl jim byl dobrej a teď, když Rusové prohráli, tak se do něj trefuje ... . Já myslím, že Hiddink z Rusáků dostal maximum a určitě bych ho nekritizoval kvůli jednomu nepříznivýmu výsledku. Keržakov by si měl uvědomit, že když bude kecat, tak už si třeba nezahraje vůbec. Tyhle manýry fakt nemám rád. Mužstvo by spolu mělo sdílet úspěchy i pády

Reagovat
smazaný uživatel

tak Keržakov není skoupý na slovo.. ten si nebere servítky, nyní to řekl, ještě jakžtakž umírněně. Hiddink pozvedl Rusy o stupínek výš, ale ten poslední zápas se hodně zapotil.. a potit se ještě chvilku asi bude, než to vyšumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové nikdy neuměli přijmout porážku,ať to bylo v kterém koli sportu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele