KEPA POSÍLÍ CHARLTON

10.01.2007, 12:26
Aktuality
Poslední tým tabulky anglické Premier League, Charlton Athletic, zbrojí do boje o záchranu. Na Štědrý den Addicks vyměnili podruhé v sezóně manažera a tým má z bryndy vytáhnout Alan Pardew. Jeho první velkou posilou má být španělský útočník Kepa Blanco z FC Sevilla.

Kepa je odchovancem FC Sevilla a takoví hráči to mívají o dost těžší, než drahé příchozí posily. Ačkoliv Kepa začal sezónu hattrickem do sítě Levante v prvním kole španělské ligy a nastřílel 4 branky v Poháru UEFA, vypadá to, že v kádru andaluského mužstva pro něj není místo. Ke konkurenci Kanoutého, Luise Fabiana a Javiera Chevantona přibyl Rus Alexander Keržakov, takže by se Kepa nejspíš dostal na jaře do hry jen minimálně.

Slunné Španělsko tedy s největší pravděpodobností vymění za deštivou a mlhavou Anglii. Kromě Charltonu jsou ve hře také Manchester City a Everton, ale překvapivě je to právě tým z chvostu tabulky, kdo je dohodě s v sobotu třiadvacetiletým fotbalistou nejblíže. Kepa by měl do Londýna přijít na hostování do konce sezóny s následnou opcí, která bude využita v případě spokojenosti obou stran. "Původně bylo mou prioritou nejít na hostování a přestoupit přímo, ale chápu, že pro kluby je v současné situaci složité zaplatit nějakou výraznější sumu," říká útočník, který by měl dotáhnout Charlton k záchraně a odlehčit Darrenu Bentovi, na němž zatím leží střelecká odpovědnost. Bent sám doposud vstřelil plnou polovinu z dvaceti branek Addicks v této sezóně.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Shevchenko

Jak je to se Chevantonem ? Teď odchází Kepa a Fabiano na 5 zápasu out. Musí někoho koupit

Reagovat
HOST*Goveman

Kanouté-Keržakov

Reagovat
HOST*Goveman

Kanouté-Keržakov

Reagovat
HOST*sweet

Jo jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele