Kehl: Jsme zklamaní, že se nám nepodařilo vyhrát

26.03.2014, 16:05
Aktuality
Dělbu bodů a remízu 0:0 přineslo další vestfálské derby mezi Borussií Dortmund a Schalke 04. Blíže k výhře byli aktivnější domácí, ztráty litoval i záložník a kapitán Sebastian Kehl...

"Jsme zklamaní, že se nám nepodařilo vyhrát. Schalke mělo štěstí," litoval již 34letý fotbalista.

Svěřenci Jürgena Kloppa nedokázali svou převahu přetavit ve vstřelenou branku a nedokázali si tak pojistit svou druhou příčku v tabulce. Na třetí Schalke mají i nadále k dobru jeden bod.

"Cítím cosi jako směsici zklamání a uspokojení, protože to byl náš nejlepší zápas před vlastním publikem za hodně dlouhou dobu," prohlásil po utkání obránce Mats Hummels.

Schalke se naopak povedlo dát znovu zapomenout na nepovedený týden, během něhož utržilo debakly od Realu Madrid a Bayernu Mnichov. Po třech výhrách včera natáhlo sérii bez bundesligové prohry na číslo čtyři a minimálně do večera bude mít na třetí pozici sedmidobový náskok na další aspiranty Ligy mistrů.

"Všechno je stále otevřené, od Dortmundu nás dělí jenom jeden bod. Zápas se, co se týče zbytku sezony, neukázal jako klíčový," hodnotil záložník Julian Draxler.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kehlovi na fotce volá stará, že nedostane večeři..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hází na tebe facepalm.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to s nima dolů.Real musí

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 22. vteřině mi odešel internet a tak jsem díky neskutečně hloupému rozhodnutí Eurosportu viděl až druhou půli. A tu plichtu beru.... Zmrdi byli o něco lepší, ale naše mateřská školka pomalu přebírá žezlo porůří.... Teď jen nějak odstavit Bayern.... :-)

Reagovat
Ondraa24

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele