KDYŽ JSOU SPARŤANÉ NESPOKOJENI...

04.04.2005, 14:22
Aktuality
... to na vlastní oči pocítil Vlastimil Košťál a Daniel Křetínský. Oba totiž obklíčilo asi sto členů toho nejtvrdšího jádra příznivců Sparty, kteří chtěli vysvětlit příčinu ostudné prohry 1:3 s Příbramí.

Oba si také museli vyslechnout ostrou kritiku angažování Hřebíka, který v prosinci minulého roku nahradil "sparťanského srdcaře" Františka Straku. Tento krok Křetínského byl podle mnohých šlápnutí vedle, ale zase na druhou stranu Strakův tým totálně vyhořel v Lize Mistrů a s týmem, kterým disponují letenští, je titul v Gambrinus Lize prostě a jednoduše povinností.

Košťál dokonce s úsměvem pózoval "rowdies" do fotoaparátu a po několika minutách rozhovoru oba funkcionáři nastoupili do černého vozu a odjeli pryč. Sparťané si potom chtěli promluvit i s hráči a hlavně s trenérem Hřebíkem, ale ti se jim vyhnuli. Vše potom ukončila policie.

Hostující fanoušci se opravdu v utkání s Příbramí "předvedli", když pokřikovali na příbramského hráče černé pleti Mendyho a v prvním poločase hodili na hrací plochu dýmovnici. Příbram tak kvůli nim bude pravděpodobně muset zaplatit pokutu za nedostatečnou pořadatelskou službu.

Autor: David Kubáň

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sparťanští ultras jsou absolutní idioti, nepouštěl bych je na stadiony

Reagovat
HOST*Barca

Přesně tak

Reagovat
PJ

Ač Sparťan, tak souhlasim, jsou to hovada. I když takový se najdou v každym klubu... Ale aby byla Příbram potrestaná za nedostatečnou pořadatelskou službu? To je pěkná blbost, jak asi můžou zabránit nějakýmu hovadu v tom, aby na hřiště hodil dýmovnici?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele