KDE SKONČÍ ANTONIO CASSANO?

09.10.2004, 11:04
Aktuality
Chelsea, Juventus, AC Milán, Inter a nyní také Real Madrid. Všechny tyto kluby projevily zájem o fotbalistu AS Řím. Telefony v kanceláři advokáta Giuseppe Bozza, který zastupuje tohoto italského reprezentanta, nepřestávají vyzvánět...

Není jednoduché určit pořadí těchto zájemců, říci již dnes, kdo nakonec tuto bitvu vyhraje, komu dají Cassano a Řím přednost. Ale jedno je jisté, Real je mýtus a sen, Itálie je Itálie a Chelsea asi tentokráte nepomohou ani Abramovičovi "petrodolary"!

Reakce fanoušků římského klubu při posledním zápase s Interem, kdy byl Cassano střídán, byla jasná. Pískot, urážky, hanlivé výroky. Něco o zrádci bylo slyšet... Fanoušci ze dne na den přestali svému oblíbenci promíjet jeho výstřelky a nálady, za které mu mnohdy dokonce tleskali. Dnes v něm našli jednoho z viníků současné krize.

Spekulacím o případném odchodu napomáhá rovněž nepodepsaná nová smlouva, pro neshody mezi hráčem a klubem. Ta současná má platnost do 30.6.2006, kdy Antonio bude slavit své 24. narozeniny. Došlo již k několika kontaktům, první formální schůzce, ale jednaní nevedla k ničemu. Cassano chce přidat a není troškař. "Jednou tolik, jinak se poroučím, pánové!"

Nelze zapomenout, že Řím zaplatil Bari v březnu 2001 60 miliard italských lir, což v přepočtu znamená více než 31 miliónů eur. Každým rokem Cassano vydělává víc a víc, letos je to 2,8 miliónů eur, příští sezónu to bude ještě o 400 tisíc víc. Eugenio Fascetti, trenér, který ho v Bari doslova objevil, říká: "Podle mého názoru odejde Cassano z AS Řím po této sezóně. Změna vzduchu, hraní mimo Itálii, to vše mu může jen a jen pomoci!"

Jeho spory s trenéry jsou známé. V pondělí se opět nedostavil na trénink a dal o sobě vědět až večer: "Jsem doma, v posteli, mám horečku, všichni vědí jak mi je, vždyť jsem málem nenastoupil ani proti Interu! Ne, nikoho sem neposílejte, ještě se ode mně nakazí!" Vedení klubu i tak poslalo za Cassanem lékaře. Ten na otázky novinářů odpověděl jen pokrčením ramen a slovy: "Však víte... Ale stejně jsem vázán lékařským tajemstvím!"

To, že Antonio Cassano chce odejít, ale žádným tajemstvím není. Jen se neví kdy a kam...

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chelsea má už kvalitních (a lepších) útočníků dost. Cassano by tam neměl žádnou budoucnost.

Reagovat
HOST*ADRIANO

Podla mna to je takto: v Reale Madrid nemá budúcnosť,

v Chelsea posere pár zápasov a

kúpia iného,

v AC Miláno majú dosť kvalitných

útočníkov,

v Juve by sa do základu pretlačil len

každý tretí zápas,

v Interi by si zahral miesto Martinsa a

Vieriho už moc Mancini nestavia.

Podla mna zakotví v INTERI

Reagovat
PJ

Tuhle rozmazlenou primadonu do Interu opravdu nechci...

Reagovat
HOST*

V Chelsea by hrál je lepší než Kežman, Mutu je zraněnej a Gudhjohnesen má sice stálou výkonnost, ale hvězda z něj nebude. Do Realu by asi chtěl jít, ale neprosadil by se, poněvadž ještě není tolik mediálně známej a nestál by tolik peněz. Inter má Adriana jednoho tak z 10 nej strikerů na týhle planetě a Vieriho a Martinse, kterej je rychlejší tak bude hrát. Juve tam by se hodil za zenitem hrajícího Del Piera. AC

možná ale spíš do Juve. A kdyby chtěl do Barcy musí hrát ještě jednou tak líp(slyšel sem že je na to dobrej kreatin nebo v česku úplatky, když už by myslel na tým.

BARCA 4EVER

Reagovat
Mr.Jindros

btw v kratkych zpravach jsem se docetl ze Real chce vymenit Carlose za Vieriho

Reagovat
exmafie

To je snad zlý sen....Nebo se Real chce vrátit ke starému rozestavení s pěti útočníky????

Reagovat
alegre

To byl fotbálek, když se hrál WM systém aneb 3-2-5!

Reagovat
HOST*ADRIANO

Opakujem, CASSANO WILL COME TO INTER!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc je to namyšlená primadona

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych teda řekl,že Cassano má dobrou budoucnost-vždyť na EURU byl tahounem týmu.Možná by mohl jít do Juventusu,nebo Interu.Důležité bude jestli umí hrát v rozestavení se dvěma útočníky.

Reagovat
HOST*ADRIANO

Súhlas

Reagovat
Mr.Jindros

do Juve snad ne .... tam by se mi libil Morientes skoda ze asi nepride

Reagovat
HOST*Michal

Myslím, že by ho nechtěla ani Sparta, vždyť je to namyšlenec a vylizanec jako Totti. Takovýho hrače nikde chtít nebudou a navíc nema ani žádnou hráčskou úroveň, Jun, Pacanda i Matušovič hrajou 100xlip. Nebo ne??

Reagovat
smazaný uživatel

no, namachrovanec je a to velký, ale Jun, Pacanda nebo Matušovič?

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
HOST*Viking

V Interu by se neztratil vyměnil bych ho za Recobu je to kus za kus.

Reagovat
HOST*JUVE

Jo v Interu by se mohl prosadit. Ale on by radši do Juve,tam má Capella s kterým si rozuměl v AS. Capello by ho srovnal. Cassano je utočník,ale mohl by hrát ofenzivního záložníka a tak by doplnoval Del Piera a Trezgueta. Nevim proč ale Juve si už v létě koupili z Ajaxu solistu Ibrahimoviče místo Morientese.

Reagovat
HOST*

Jo když už jsme u Sparty,tam taky Straka musel srovnal Šimáka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele