Kazim plánuje návrat do Anglie

24.11.2008, 10:40
Aktuality
Útočník Fenerbahce Colin Kazim Richards prohlásil, že by rád hrál od ledna v Anglii. Pro kluby z Premier League má jasnou výzvu. Přijďte a kupte mě.

Fotbalista, který pod jménem Kazim Kazim reprezentuje Turecko, nemá v Anglii nejlepší pověst. V Brightonu za kouče McGheeho proslul jako zlobivý chlapec. "Získali jsme ho, protože v něm byl neobyčejný potenciál, ale je naprosto nemožné s ním pracovat," řekl tehdejší kouč Brightonu Mc Ghee. Od té doby uteklo hodně vody. Ještě před osmnácti měsíci sice relativně v tichosti opouštěl Sheffield United. Pak ale už jako Kazim Kazim hrál s Fenerbahce čtvrtfinále Ligy mistrů a s tureckou reprezentací semifinále mistrovství Evropy.

Jeho šance na návrat na Ostrovy rapidně vzrostly. "Spousta lidí si myslí, že nemám na anglickou ligu, ale to jen z toho důvodu, že jsou ovlivněni tím, co se dělo v Brightonu," řekl Richards pro Daily Mirror.

"Měl jsem tehdy problémy s manažerem McGheem a ta pověst mi už zůstala. Pronásleduje mě to na každém kroku. Pokud bych byl ale tak špatný, proč by mě kupoval klub jako Fenerbahce?" ptá se Richards.

Stejnou otázku si možná položilo i vedení Sunderlandu, Hullu a Manchesteru City. Tyto kluby by prý měly o Richardse zájem. "Rád bych se vrátil do Anglie, ale Fenerbahce toho může hodně dosáhnout i na evropské scéně," obává se Richards příliš malých ambicí v klubech jako Hull, nebo Sunderland.

"Nicméně jsem si jistý, že jsem mnohem lepším hráčem, než když jsem odcházel. Také proto se chci vrátit domů a všem to tam dokázat," řekl Richards. Ambiciózní Manchester City by ale jeho cíle splnit mohl. Cena tureckého reprezentanta se prý v současnosti pohybuje okolo 4 milionů liber.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja si tiez myslim, ze na PL nema resp. ak ano tak len na kluby obsadzujuce nizsie priecky. Co som ho videl hrat za Fenerbachce a narodak Turecka, nic moc. Pri kluckach pomaly, center malo rotovay vacsinou do "uzemia nikoho", do zakoncenia sa nehrnie, ak strela tak nepresna... Priemerny hrac, ale pre Stoke by sa hodil

Reagovat
smazaný uživatel

jj mas pravdu,myslim ze ma tak na stoke,alebo kluby s 2polovice tabulky.mozno len na druhu ligu.je jasne ze za turecko hral len preto ze ty mali na eure nehoraznu marodku a preto dostaval sancu.inak by ani nehral myslim si.a ked hral tak nic moc.

sorry ale nech radsej zostane v turecku

Reagovat
smazaný uživatel

to jste oba koukali hodne spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Pripoj sa k Juve, ten ma rovnako vysoke cislo dioptrii

Reagovat
smazaný uživatel

No to asik mám,zdá se mě že v PL hrají daleko větší dřeva i za týmy z první poloviny tabulky,nepočítám big4 v ostatních týmech by klidně mohl hrát základ.Nechápu jak může být špatnej když je v repre a hraje za nejlepší klub Turecka

Reagovat
smazaný uživatel

A ako mohol hrat Heinze za United? A ako moze teraz hrat za Real? A ako mohol hrat Zigic za Vale? A ako moze hrat za Inter Burdisso (osobna invektiva )? A takto by som mohol pokracovat poriadne daleko. To ze je hrac v nejakom klube este nesvedci o jeho kvalite samotnej a zaroven ani v porovnani s inymi hracmi v kluboch rovnakej urovne ako klub, v ktorom hra... Len pre pozn. momentalne sa Fenerbahce rozhodne nedari podla predstav. A co sa tyka repre tak cimmi23 ma len vhodne doplnil... Myslim, ze je od neho mnoho lepsich futbalistov aj napr. v kluboch zostupoveho pasma: Spurs napr

Reagovat
smazaný uživatel

Vybornej hráč viděl sem ho sice jen 3x ale vždy se mě dost líbil.

Reagovat
Radin

Má skvělou techniku,ten si dokáže kopat aji s citronem

Reagovat
Fedro

ManCity ho nekoupí, když má takovejch prachů tak může přivést kvalitnější hráče. Tim neřikám, že KAzim neni kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, jestli měl už dřív problémy, tak by s čarodějem z časoprostoru nepochodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze na PL ma,jako na kluby z velke 4 to asi ne........ale Man.City by se hodil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele