Každým dnem se zlepšujeme, raduje se kouč Córdoby Djukić

17.01.2015, 21:49
Aktuality
Druhá polovina tabulky španělské ligy je hodně vyrovnaná a už do její první části se posunula Córdoba. Nováčkovi Primera División nevyšel úvod sezony a zlepšení přišlo až pod novým trenérem Miroslavem Djukićem, který v říjnu nahradil Alberta Ferrera...

Córdoba má velké problémy především v ofenzívě, i tak se už naučila vyhrávat a v předešlých kolech porazila Granadu a Rayo. A bodovala rovněž včera, s nováčkem z Eibaru se rozešla smírně 1:1.

"Nejdůležitější ze všeho je, že se tým každým dnem zlepšuje, ale prostor pro další zlepšení tu samozřejmě stále je. Všichni pracují dobře. Nesmíme ztratit jádro, to díky němu a tvrdé práci jsme se mohli posunout o několik pozic nahoru," říká někdejší kouč Valladolidu a Valencie.

Córdoba opustila sestupové pozice a poskočila na čtrnácté místo. Včera jí vyšel úvod a vedla od první minuty poté, co dal nejrychlejší branku letošní sezony Florin Andone. O dva body přišla sedmnáct minut před koncem, to se prosadil Mikel Arruabarrena.

"Mám rád intenzivní práci. Je důležité, aby každý přispěl svým dílem, v takovém případě se nám dřina vyplatí a přijdou výsledky. Eibar je týmem, který za každé situace ví, jak hrát. Museli jsme být trpěliví a čekat na své šance, protože soupeř velmi dobře zavíral prostory," hodnotil včerejší utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
celeb

To si vybral snad ten najlepsi cas na radost zo 14. miesta. V nasledujucich 10 zapasov to vidim tak na 4-5 bodov a v polke aprila budu zas na zostupovych prieckach. Ci ostanu sa rozhodne az uplne na koci sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

ale kulovy, kdyby si sledoval la ligu tak s nim souhlasis, cordoba se herne zvedla. Proc tady pises ty vocas, kdyz spanelum vubec nerozumis

Reagovat
celeb

pozrel si si rozpis, señor Experto?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Už s Atléticem hráli docela vyrovnanou partii. Viděl jsem tam slabší mužstva, nemuseli by padat.

Reagovat
celeb

Ubehol necely mesiac a Cordoba je posledna. Navyse dalsie tazke zapasy pred sebou. Neverim, ze sa udrzia, chybaju im skusenosti s bojom o zachranu a tim nemaju natolko dobry, aby to vynahradil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele