Kauczinski skončil jako trenér Ingolstadtu

06.11.2016, 12:32
Aktuality
Ingolstadt už nevede z pozice kouče Markus Kauczinski. Ten doplatil na špatné výsledky automobilového klubu, jenž se nyní uchýlil ke změně na místě kormidelníka...

Šestačtyřicetiletý stratég začal svoji trenérskou kariéru v Karlsruhe, kde se přes dorostenecké týmy a rezervu propracoval až do prvního mužstva, se kterým se mu dařilo.

toho si pochopitelně začaly všímat celky z nejvyšší německé soutěže, Kauczinski nakonec po minulém ročníku nahradil z Ingolstadtu odcházejícího kouče Ralpha Hasenhüttla.

Novému lodivodovi se však s loňským nováčkem nepodařilo navázat na výkony z minulého ročníku, Ingolstadt zatím vybojoval pouze dva body a pohybuje se na předposledním místě. "Společně s Markusem jsme analyzovali uplynulé čtyři měsíce a dospěli jsme k závěru, že bude nejlepší, když začneme od začátku," řekl generální ředitel Harald Gärtner, jenž zatím neoznámil jméno náhrady.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To už je štvrtá výmena trénera v sezóne koho vezmú teraz? Inak Kauczinski potvrdil že je dobrý tréner len pre priemerné druholigové mužstvá.

Reagovat
Rudnevs

Labbadia to odmietol, takže pravdepodobne vezmú Frontzecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Frontzecka? Tak to maj radosť, aspoň bude mať Hamburg nejakého konkurenta.

Reagovat
Rudnevs

To je zlé. Zrovna im to pomôže a HSV už nebude mať ani "konkurenta".

Reagovat
Juan Román Riquelme

Hsv druholigova ocista len pomoze

Reagovat
Rudnevs

Tým by som si nebol taký istý.

Reagovat
smazaný uživatel

Budúci rok asi hej, túto sezónu by sa aj v druhej lige motali nanajvýš okolo dvanásteho miesta. Čo už...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ten tim hra bez duse a par hracov to nedokaze zvladnut

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas čo zápas, jediný kto pre tím pracuje je u mňa N.Muller. On je tam investor Kuhne takže mi príde že niektorým hráčom na tej športovej stránke ani nezáleží, nie je tam taký srdciar ktorí by vybojoval lopty v strede poľa + chýba kvalitný stopér.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Mne sa celkom pozdava aj Lewis....ale zvysku je to jedno, to, co napriklad v inych timoch nie je vidno

Reagovat
smazaný uživatel

Lewis ako kedy. A jeden, dvaja proste nestačia na to aby tím vyhrával.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele