Karvinou posílil bosenský obránce Eldar Šehić

04.08.2021, 17:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Figi

Post leveho beka je u nas proklety. Zatim to tam byla tragedie. Zahumensky, Conka, Mazan.......to vse byl des. Sice tam ted hraje Bartosak, ale ten je platnejsi vice vepredu. Snad bude Bosnan konecne ta trefa a navaze na Bosnana Colice.

Reagovat
ondrvo

Co bude s Kokovasem? Nezasloužil by si ještě šanci?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Hraje teď za béčko celkem pravidelně. Navíc má smlouvu snad na tři roky. Já myslím že se prosadí jinak by nehrál v Řecku za repre. Ale jak píše Digi ten LB je u nás zakletý. Záhumenský byl kopyto i na Zbrojovacke poměry, Čonka zas v barech kalil ligu a Mazáň byl prostě omyl. To samé Twardzik. Já mu celkem věřím pro nádražáky mám slabost.

Reagovat
slonzacky_lenoch

*Figi ... Zas*ane autokorekce

Reagovat
Figi

Na Twardzika jsem uplne zapomnel. To byla dalsi katastrofa. Snad se Bosnan chytne. Colic a Letic hrali dobre na te leve strane.

Reagovat
Figi

Sanci mel ted v priprave a Webera moc nepresvedcil. Musi vice trenovat a musi dozrat. Ale v tymu porad je, takze jeho cas snad prijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Eldar Civic 2.0

Reagovat
Skalda29

Type R

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele