Karviná získala z Trnavy slovenského křídelníka Ivána

31.08.2023, 18:58
Aktuality
Alex Iván (© MFK Karviná)

Další posilou nováčka české nejvyšší soutěže z Karviné se stal slovenský křídelní hráč Alex Iván. Šestadvacetiletý rodák z Dunajské Stredy přišel z Trnavy, kde odehrál poslední dvě sezony. Předtím nastupoval ve slovenské lize tři roky za Sereď. Karviná informovala o jeho příchodu na svém webu.

"Je to rychlostní hráč, umí jeden na jednoho. Měli jsme o něj zájem už před několika lety, kdy hrál v Seredi," řekl sportovní ředitel Karviné Lubomír Vlk.

"Měl jsem i nabídky z Maďarska, ale česká liga je kvalitnější a mám radost, že taková nabídka přišla. Jsou tady větší kluby, které pravidelně hrávají evropské poháry. Proto ta kvalita," uvedl Iván, který s Trnavou vyhrál dvakrát Slovenský pohár.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Chamezjunior

Ať se daří.

Sympatické na Karviné je to, že se opravdu snaží zvýšit konkurenci (záměrně nepíšu posílit) na více postech a díky tomu věří v záchranu v lize.

Ještě pořád věřím, že přijde další stoper, pokud tam tedy nebude hrát Ražnatović, což se nabízí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele