Karviná zahájila přípravu s obráncem Jánošem, odchází Bolek

03.01.2022, 19:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
D.Drogba

Obránce? Ono jich je v Baníku se stejným jménem víc?

Reagovat
Kiwi-21

V MB hrával i pravého beka i ve Spartě tak byl brán

Ale pro mě je také spíše DM

Reagovat
Chamezjunior

Juraska je škoda, nechápu proč ho brali, když jej nestavěli. Odchod Bolka a Nesickeho se dal očekávat. Upřímně jsem čekal ještě více odchodů.

Reagovat
Figi

Ja tech odchodu moc necekal. Spise me taky udivuje z jakeho duvodu sem tahali Juraska, kdyz mu nedali zadnou sanci. Rozhodne by nebyl horsi nez ti co tam jsou ted. Navic je to nas odchovanec. Skoda no.

Reagovat
Figi

Jsem hodne zvedavej na toho Zelizka. Snad ukaze, ze na to ma a v tymu zustane. Ten by se mohl vypracovat v hodne zajimaveho hrace.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Statistiky měl venku celkem ok a pravidelně hrál.

Reagovat
kecipep

To se ten Jánoš tak zhoršuje?

Reagovat
Figi

Proc by se mel zhorsovat? Mel nejake zraneni myslim a mezitim se zaclo sazet na jine hrace. Bohuzel ho pak Smetana zacal nejak prehlizet.

Reagovat
Figi

Byla moznost ho ziskat na hostovani, tak sel do Karvine. Je to kousek a navic ho urcite hodne chtel trener Panik se kterym se dobre zna. Navic ma jistotu zakladni sestavy.

Reagovat
kecipep

Myslel jsem trasa, která zkráceně zní Sparta -> Karviná

Reagovat
Figi

Sanneh je v Karvine zatim na zkousku. Bude zalezet, jak se ukaze.

Reagovat
lichna.

Nevim, koho máte na PO. Ale ja osobně bych s ním neměl problém ani v Baniku. Stejně tak Janos. Ti Vám hodně pomůžou, pokud budou makat a nevezmou to jako "horší" angažmá, což snad ne.

Reagovat
Figi

Na pravem beku hraje Krapka a obcas i Mikus. Ja doufam ze zustane i ten Sanneh. Rozhodne by se mi tam libil vice nez ten Krapka.

Reagovat
smazaný uživatel

loni na jaře nezklamal. Záleží co s ním udělal ten půlrok v béčku. Nehrál špatně, ale MSFL... Zaučoval se i na šestku. Na jednu stranu ho měl Baník pod dohledem, na druhou stranu už mohl sbírat další zkušenosti z ligy (pokud by hrál).

Do kabiny prý super kluk. Sám hraje o další pokračování v Baníku. Tipuju, že to zvládne (pokud se MFK zvedne s výkony celkově).

Reagovat
ratusek

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Sanneh není na zkoušku bude tam na celou jarní část

Reagovat
Chamezjunior

Krapka a jeho výkony nic moc. Mikuš když nestíhal nebo se mu nedařilo tak to bylo na výkonu hodně znát. Sanneha vzít, spíš se divím že k nám dobrovolně jde

Reagovat
slonzacky_lenoch

Křapka mi nepřišel nejhorší, mimochodem neměl by na tom postu hrát Pereira? Párkrát nastoupil, pak se zranil a pak se na něj zapomnělo...

Reagovat
Figi

Pereira byl v poslednim domacim zapase na lavicce.

Reagovat
Chamezjunior

Měl a těžko říct jak to s ním bude. Každopádně mne přišel nejlepší na tomto postu Eduardo

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo bude chytat?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Záleží jak se uvede ten Bajza ale za sebe spíš vidím Ciupu. Neumann má talent ale asi potřebuje ještě nabrat sebevědomí. Chytá dobře ale hůř diriguje.

Reagovat
Chamezjunior

Chytat bude Ciupa. Bajza bude předávat zkušenosti mladším gólmanům.

Reagovat
ACSMan

Toto se nelíbí Matěj Pulkrab

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele