KAREL POBORSKÝ DOSTAL PADÁKA

22.09.2005, 19:31, aktualizováno 22.09.2005, 19:31
Aktuality
Rekordman v počtu reprezentačních startů byl vyřazen z kádru letenského mistra. O svém vyhazovu se dozvěděl, když mířil z dopoledního tréninku domů na Hlubokou. Informaci mu poslal Daniel Křetínský textovou zprávou.

Veřejné tajemství, že ve Spartě něco hnije, se dostalo na povrch. Už dávno bylo jasné, že Spatra není parta a že přístup trenéra Hřebíka některým hráčům zrovna dvakrát nevoní. Karel Poborský dával najevo, že s trenérskými metodami Jaroslava Hřebíka nesouhlasí. Asi by mu více vyhovoval bývalý lodivod Straka, který ho pochleboval na každém rohu. Hřebík si totiž dovolil něco nevídaného a usadil Poborského v ligovém zápase dvakrát mezi náhradníky. Nejprve ho vynechal v základní jedenáctce proti Jihlavě a poté ho v nepovedeném zápase v Uherském Hradišti dokonce v druhém poločase střídal. Věc ve světě naprosto běžná - když nemáš formu, bude hrát někdo jiný.

To Karel nemohl vydýchat a připravil Hřebíkovi odvetu. Při pohárovém utkání v Litvínově, na kterém nebyl hlavní trenér přítomen, protože odjel sledovat Thun, budoucího soupeře v Lize mistrů, se vzdal kapitánské pásky. Veřejně tak podryl koučovu autoritu u mužstva, když prohlásil, že nesdílí Hřebíkův pohled na věc - na fotbal.

Reakce vedení Sparty na sebe nenechala dlouho čekat a s bývalým kapitánem se místopředseda představenstva klubu nepáral. Zakázal mu účast na akcích mužstva. K celé věci prohlásil: "Respektujeme Karla jako výjimečného fotbalistu i vše, co pro Spartu a celý český fotbal vykonal. I proto jsme mu ve Spartě v minulé i této sezóně vytvořili naprosto mimořádné podmínky, včetně neobvykle vysoké míry volnosti. Bohužel veřejné vyjádření výhrad vůči trenérovi je krokem, který nemůže žádný sportovní klub tolerovat, a to bez ohledu na osobu hráče."

Zdá se tedy, že se v Gambrinus lize blýská na nové časy. Až doposud bylo zvykem, že pokud nastal spor trenér versus mužstvo, pakoval se trenér. Teď vedení klubu stojí jasně za trenérem a dává najevo, že hráči si v žádném případě nemohou vybírat trenéra nebo si diktovat podmínky za jakých vést mužstvo.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (64)

Přidat komentář
Mr.Jindros

To koukám. Sparta se opravdu pokouší o to, co je ve fotbalově vyspělejší Evropě běžné - dává trenérovi více prostoru a zřejmě i potřebný čas. Myslím, že to avizovala už před nějakou dobou když Jarda nastupoval, opravdu jsem nečekal, že to do dodrží.

Reagovat
HOST*RM

Pravda. Porušuje to všechna pravidla naší ligy. Když nevyhoví Poborskému v takové blbině jakou je výměna trenéra, tak je čas položit si otázku: Kam ten český fotbal spěje?

P.S. Samozřejmě souhlasím s vedením Sparty. I Poborský je jen hráč a měl by se podle toho chovat.

Reagovat
HOST*Ronaldinho

To je sila. Som prekvapeny že takto konalo vedenie Sparty. Ale ako to teraz bude s nim ? Sparta ho tym vlastne uvolnila z kontraktu ? Teda môže ešte prestupiť do ineho tymu ?

Reagovat
smazaný uživatel

plne suhlasim so spartou, nie s Hrebikom. najlepsie bz bolo, kebz odisli obaja. Poborsky uz nikdy nebude podavat v Sparte take vykony ake za najlepsej ery od navratu. nie len koli veku , ale aj koli tomu, ze je moc hrdy nato , aby sa uvedomil, ze spravil chybu a bude to mat na neho v hre mierne psychicke zabrany.Tajze pochybujem, zeby jeho navrat do a tymu bol niecomu prospesny.zaroven nestojim ani za hrebikom, ten uz u hracov tiez hore nepojde. Konecne si sparta ziskala ake take sympatie u mna. Barca poslala do riti Rivalda,tak je dobre, ze uz to ide aj smerom na vychod od spanielska. este kusok na slovensko chyba

Reagovat
HOST*RM

Třeba se taky brzo dočkáte.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem.

Reagovat
HOST*RM

Optimismus. To chce optimismus.

Reagovat
smazaný uživatel

uz som optimisticky 19rokov svojho zivota a nic to neprinasa . takze treba megaoptimizmus

Reagovat
HOST*RM

A velkou trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tohle opravdu neni normální, Karel se vzdal kapitánské pásky ( jelikož ne ve všem s Hřebíkem souhlasí ) ale taky kvůli tomu aby odlehčil tlaku na mužstvo, sám řek že to může Spartě v momentální době asi jenom prospět.

A ty jeho výroky zas tak provokativní nebyli, tohle si nezasloužil nejlepší hráč ligy a nejdéle sloužící českej reprezentant všech dob.

Karel forever

Reagovat
smazaný uživatel

pekne nech tiahne ..... treba dat prilezitost inym

Reagovat
smazaný uživatel

Herzánovi?

Reagovat
smazaný uživatel

treba niekoho kupit.

Reagovat
HOST*Michal

Byl to skvělý fotbalista a je důležité, aby hrál, protože lepšího hráče na pravou stranu v repre. nemáme. Jinak si myslím, že měl držet hubu a své názory nikomu neeříkat. Takhle se není co divit, když ho Hřebík dal pryč, ale myslím si, že stejně nakonec ho povolá zpátky.

Reagovat
antimadrista

Nesouhlasim, ultras si to s nima vyříděj.

Reagovat
smazaný uživatel

No toto som od vedenia Sparty skutocne necakal, ale plne podporujem rozhodnutie vedenia, zachovali sa presne tak ako sa mali, to znamena ze sa zastali trenera, aj ked si myslim ze mohli angazovataj niekoho lepsieho ako Hrebika, ale sparta ma moje male symaptie

Reagovat
smazaný uživatel

Další rána do sprťanského srdce. Nejdřív nám vzali Straku, teď Poborského Když se objeví někdo, kdo chce pro Spartu něco udělat, Křetínský ho vyhodí. Karel už se prostě nemohl dívat na to, co Hřebík provádí. Stála, a určitě pořád tajně stojí, za ním celá kabina a on se zachoval jako správný kapitán. Nenechal zametat s celým mužstvem a ozval se. Nikdo jiný to udělat nemohl, nikdo neměl takové slovo u vedení (aspoň to vedení vždy tvrdilo).

Můj názor vypadá jednostranně, ale věřte tomu, že jsem se na problém díval objektivně. Teď to tu nebudu rozebírat víc, zatím jsem nepoužil ani jedno urážlivé slovo, toho se chci držet dál a proto už k tomu víc psát nebudu... Až opadnou emoce, tak tu napíšu víc (to je jen poznámka pro ty, kdo by náhodou chtěli znát můj názor nebo se tu do mého názoru chtěli navážet...)

Reagovat
smazaný uživatel

že by poborskému záleželo na Spartě, o tom teda silně pochybuju, všude v evropě když hráč pindá do trenéra má problém, dobře že je to i ve Spartě. Poborský je arogantní namyšlenej spratek, jsem moc rád že ho konečně někdo trochu srovnal

Reagovat
Xavi

Přesně tak Vincente. Nechápu, jak se někdo Poboráka může zastávat. Trénuje to on nebo trenér?? Co si jako o sobě myslí, že si bude hrát to co chce a že mu nikdo do toho nebude kecat??? A v nároďáku už bych tam dal někoho jinýho...

Reagovat
HOST*jampadampa

Přesně tak pánové už mu musel někdo konečně přičísnout hřebínek. Si myslí, že je mistr světa?

Reagovat
Xavi

a to na MS ještě ani nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli bude hrat takhle, tak si, doufam, ani nezahraje. Za to, co predvadi v posledni dobe, by si takovej trest i zaslouzil. Na druhou stranu uznavam, ze toho udelal pro repre hodnne, ale co si ted dovoluje je moc!

Reagovat
HOST*Lee

Reagovat
sansiro

Pro fanoušky AC Milán jedna dobrá zpráva: ve středu by měl být odvysílán na ČT2 zápas na Schalke!!!

Reagovat
HOST*yarda

Omyl, půjde Chelsea - Liverpool

Reagovat
sansiro

seznam.cz, tv program, středa 28.9.

Reagovat
sansiro

popř. ofic. stránky : www.czech-tv.cz

Reagovat
HOST*yarda

Stydím se a omlouvám Četl jsem to ve Sportu...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se nebudu muset dívat zase na Artmedii.

Reagovat
sansiro

Reagovat
antimadrista

To se unudim

Reagovat
sansiro

Bohužel

Reagovat
HOST*RM

Aspoň se tě zbavíme jednou provždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý klub si to nejako rieši, v podstate to tak asi muselo skončiť, ale tá jedna výhrada je nasledovná:na mieste Křetínskeho by bolo pod moju úroveň oznamovať takúto dôležitú vec sms-kou.To čo je za osobu ten Křetinský?To mu nevedia/Poborskému/ aspoň povedať z očí do očí?, veď pre Spartu spravil ohromne veľa.

Reagovat
smazaný uživatel

sem Slavista, ale mas recht, taky sem se divil, ze mu to poslali SMSkou, jako pubertaci...

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/fotbal.asp? r=fotbal&c=A050922_210632_fotbal_rou (nechci roztahovat stránku, tak je tam mezera)

Reagovat
smazaný uživatel

s tím vším se dá více či méně souhlasit, ale takhle by se zachovala fotbalová vedení v celé evropě (na Carvalhovi so smlsl Mourinho a ten se musel myslím omluvit). Konec diktátu hráčů. Ale tím neříkám že Křéťa s Hřebíkem jsou lidé na svém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina lidí, jak vidím, souhlasí s tím, co se stal, ale jestli je někdo opačného názoru, mám tu pro něho tento odkaz: http://www.hrebikven.wz.cz/index.php?akce=zapis

Reagovat
smazaný uživatel

Já souhlasím s tebou

Reagovat
HOST*Bedix

Poborsky si porad mysli ze je buh vi co ale jsem rad ze je ze Sparty venku. Konecne bude klid. Jen doufam ze za Reprezentaci hrat nebude protoze to co predvadi je hnus !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud do teď musel Hřebík čelit velkému tlaku, tak teď to bude pro něj ještě mnohem horší. Ale dá se usuzovat, že Hřebík jen tak nepoletí, když už se odhodlali k něčemu takovému. Leda, že by odešel dobrovolně...

Reagovat
HOST*Andrea

Nejsem Spartan, ale to, co vedeni udelalo, je nejvetsi chybou. Bez Poboraka uz nic neni a LM zalostne prohraje. Taky nasi reprezentaci nepomohli a po definitivnim odchodu Medi to bude velice tezke!!!! Jaka kritika? To, ze nemuze byt prodlouzenou rukou trenera, jelikoz nesouhlasi s nekteryma jeho metodama? Kde zustala ta kritika? Takovyto hrac prosel nekolika klubama (lepsima, nez Sparta), mel lepsi trenery, nez je Hrebik!!!! Verim, ze to spartansky fanousek potresta!!! Straku odvolali, i kdyz byl na prvnim miste ligy a donutili jim jineho trenera. Myslim, ze tehdy tam hraci sli a zustali, aby byli pod Strakou trenovani. Neporusila nahodou Sparta smlouvy hracu? Koho by meli vyhodit?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi to pripomína situáciu v Reale medzi Figom a Luxemburgom.Nakoniec Figo prestúpil, ale z kádra ho nevyhodili.Neviem to porovnať s Poborským, neviem čo je za tým, ale rozhodne tvrdím, že mu to mohli aspoň oznámiť inak ako sms-kou.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako Karel s tím neměl chodit ven, když je Jarda v Thunu, sráč

Reagovat
smazaný uživatel

Kretinsky ma pravdu to co si dovoluje Poborsky ve sparte to si nedovoli ani Beckham v realu je dobre ze si to konecne sparta uvedomuje. Pritom Poborsky nic nehraje a divi se ze ho Hrebik strida!!!!!!!! on si mysli ze kdyz nic nebude hrat tak porad bude v zakladni sestave?? tak to je na omylu je to primadona ktere uz se nechce hrat fotbal. A Bruckner by si to mel taky uvedomit rict ze je to klicovi hrac reprezentace to uz je moc!!!!!!!!!!!!! davno uz tam nepatri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*RM

Poborský jde do druhé ligy, bude hostovat v Budějovicích!

Reagovat
HOST*Honzao

BRAVO !!!!! Křetinský právě udělal krok vpřed, prokázal velkou odvahu a cílevědomost. Opravdu ho obdivuju, tohle je super rozhodnutí. Sparta bude moc konečbě hrát uvolněněji, tohle jí jenom posílí..... Ale kdyby tohle udělal Sivok nebo třeba Zelenka, nevěřím tomu že by je vihodili. Poborský už nemá ani na Gambrinus ligu- A TO JE HAMBA!!!!!!! Pryč s nim, nemá na Spartě a ani v repre co dělat.

Reagovat
ronaldinho_10

Nejsem Sparťan, ale musím souhlasit s vedením. Poborský je od toho, aby hrál a ne kritizoval trenéra přes média. Hlavně, když není schopný to vysvětlit. Řekne, že nesouhlasí s metodama, ale odmítne upřesnit s jakýma. To je jako bych řekl, že jste všichni blbci, ale nebudu to vysvětlovat proč. Když něco řeknu, tak bych měl taky říct proč!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to pro trenéra vždy těžký, když si ty primadony rozhodnou, že se jim trenér nelíbí, tak ho vyštípou. Jen nechápu všechny "zarytý sparťany", že pomlouvaj pana Hřebíka. Když jim vytáhl kdysi Spartu v lize mistrů byl to bůh a teď ho nenávidí. On je totiž trenér, kterej je dokáže seřvat a těm nagelovaným chlapečkům se to nelíbí. To je pak těžký.

Pane Hřebíku Vážím si Vás a přeju hodně štěstí do náročných dní !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagujem na prispevok qawerta. Kretinsky vyhodil Straku a povolal Hrebika, lebo mu ide aj o ligu majstrov, ale sorry.Straku som celkom uznal, bol zaujaty pre fotbal a snazil sa o maximum, alev lige majstrov nepresvedcil. Liga majstrov je pre Spartu a cesky fotbal mimoriadne dolezita koli peniazom, ktore musim to tak povedat zivia takmer celu ligu vdaka sparte a jej vynosom. Nehovorte, ze nie. Peniaze za prestupy za hracov z mensich klubov ich udrzuju vo financnej istote a hracov postupne predva do cudziny cim umozmnuje sirsi vyber pre repre. podla mna sice bieda hrci, ale. ....

Takze LM je velmi dolezita. Kretinsky vsadil na Hrebika, ktoremu by vacsina spartanskych ultrans v obdobi ked to dotaihli vysoko v Lm aj ..... vyfajcila a dnes ho odmietaju. Nechcem Hrebika chvalit. Kretinsky vsadil na trenera, ktory uz nieco dokazal ako v Sparte tak aj mimo ma skusenosti a to ze za nim stoja a davaju mu cas pre koncepcnu pracu hodnotim len a len kladne. to ze Poborsky nedokaze uniest, ze ho da niekto na lavicku a VRAJ nesuhlasi s trenerskymi metodami bez toho aby vysvetlil vobec co tym myslel, je uz jeho problem. Hra si na primadonu a aj ked to bol dobry fotbalista ma 33 a keby ustupilo vedenie alebo trener bol by to zly priklad pre inych hracov. Hrac je plateny a plateny je aby hral a nie recnil.Takto by to robili dalsi a dalsi az by bol z toho holubnik. Viem, ze viaceri z vas nesuhlasia, lebo bez neho sparta je horsia, ale mal 33.kludne sa moze stat, zeby za rok skoncil, preco uprednostnovat hraca, ktory bol mimo formy ako moralku v kabine buducich hracov nie len sparty. preto plne stojim za Kretinskym.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou tu nic rozebírat nebudu. Jen pár slov. Co jsi napsal v 1. odstavci o LM, to ví každý, Straku už jsme řešili jindy, takže se k tomu vracet nebudu. O Poborském máš jen povrchní informace, jak hodně lidí tady. Vůbec nešlo jen o to, že nebyl v základu, že by chtěl organizovat něco ve Spartě, že by jen on sám nesouhlasil s trenérovými metodami apod. co si každý přečte na 1. stránce novin. Za nějaký čas se ukáže, co za tím všechno vězí, já teď nemám důvod se hádat s někým, komu stačí k vytvoření názoru to, co si sem tam někde přečte a proto se k tomu teď víc nevyjadřuju... (tím nemyslím jen tebe).

Reagovat
smazaný uživatel

qawert

1. nikto sa nechce hadat. ja chcem o tom len diskutovat a to, ze som vyjadril nazor ze stojim za Kretinskym je snad normalne

2. zda sa, ze mas ovela viac informacii ako ja tak sa s nimi prosim ta podel, lebo odkzaujes ze si nazor vytvaram na zaklade titulnej stranky novin, tak mi daj ine informacie a moznost nazor mat iny, ale zatial nic ten moj nazor nemeni

3. Hrac ktory dostava 22milionov rocne co je daleko nad hodnoty najlepsich fotbalistov v krajine musi podavat kvalitne vykony, musi by vodca tymu, musi byt aj reklamnou propagandov a vzorom pre klub,musi byt prikladom pre ostatnych a tomu akosik v ani jednej casti nevyhovuje

4. Co si ma co hrac dovolovat proti trenerovym metodam. od toho je trener aby trenoval a hrac aby hral. Nechce byt nahodov Poborsky hrajucim trenerom a Hrebik jeho asistentom.

5. cez leto si valal speky na jachticke a dnes akosik nema formu, trener ho nepostavi na par zapasov a akosik to nezvlada a na hraca s takym platom sa vzdy bude vyvijat enormny tlak

takze ak mas nejake lepsie informacie kludne sa s nimi podel. ja si rad vypocujem iny nazor ak ma nejake argumenty alebo lepsie info, lebo nie som ani z prahy ani sparta pre mna nie je klub ktoremu by som fandil ale nazor som si uz aky taky vytvoril a myslim, ze tym a ani trener sa nikdy nebude nechat vyjebavat a vydierat hracom a to boz nie tym co bude za chvilu koncit. aky by to bol vzor pre ostatnych.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Těch lidí, kteří by se tu se mnou začali hádat je docela dost... Ty chceš diskutovat, což je v pořádku, ale já už jsem ti několikrát naznačil, že s tebou se nemám moc o čem bavit. Ale na tyto body odpovím.

2. Nemám důvod teď něco vysvětlovat a tím se dostávat s někým do sporů. Tady je třeba psané o tom, že kabina stojí za Poborským (jak už jsem psal původně) http://fotbal.idnes.cz/fotbal.asp? r=fotbal&c=A050925_080029_fotbal_ot Jasněji bude, podle mě, po dnešním zápase Českých Budějovic (jestli už Karel může nastoupit, uvidíme jak je to s jeho formou, nakolik byl ovlivněný atmosférou ve Spartě), po zápase LM v Thunu a po jednání Hřebíka s Křetínským, jestli Hřebík sám rezignuje.

3. Aby hráč mohl podávat kvalitní výkony, musí k tomu mít odpovídající podmínky, vůdce týmu Poborský bez jakékoliv pochyby byl (viz. i odkaz výše), reklamu on přitahuje, s tím žádný problém osobně neměl - nedařilo se celému týmu, příkladem ostatním určitě šel - neozval se jen sám za sebe, aby pomohl jen sobě. Toto je hlavní problém všech, kdo ho kritizují. Proč by se snažil změnit nějaký chod klubu, proč by do něčeho takového měl zasahovat? Je to profesionál, kterému by nedělalo nejmenší problém splnit Hřebíkovy pokyny (na hřišti), o nic by se nestaral, bral by za to ještě obrovské prachy a měl by klid. On se ozval jednak za celé mužstvo, jednak sám za sebe, že nesouhlasí s některými Hřebíkovými metodami. Tady je další problém při náhledu na celou věc – těmi metodami nemyslel nějaké Hřebíkovy taktiky a strategie při zápase, Hřebík na něho tlačil, aby byl jeho prodloužená ruka = aby mu pomáhal tlačit na hráče v kabině a nějak je jako přirozená autorita ovlivňoval. Toto se Poborskému nelíbilo, tak se radši vzdal kapitánské pásky, čímž se automaticky zbavil i Hřebíkova nátlaku…

4. Odpověď už jsem rozebral výše. Od toho je trenér, aby trénoval a hráč, aby hrál, ale Hřebík po Poborském chtěl víc než jen to hraní.

5. Letní přípravu měl skutečně o týden kratší, ale za to nese odpovědnost Hřebík. Kdyby mu něco takového nepovolil, Poborský by neřekl ani slovo a veřejnost by o tom ani nevěděla. Teď nemá formu celá Sparta, takže i ti, kdo absolvovali přípravu celou. Navíc si myslím, že byl jeho výkon ovlivněný celým týmem a prostředím ve Spartě a že teď v Budějovicích to bude zase starý dobrý Karel, jak ho známe.

K poslednímu odstavci jen tolik, že Poborský určitě Hřebíka žádným způsobem nevydíral ani nevykonával podobné aktivity…

Reagovat
smazaný uživatel

poborská bude určitě končit po téhle sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá paní Poborská, že bude končit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nemám chuť tu psát o podle mě zcela jasném případu, ale budiž.

Napíšu třeba o tom, že nebýt Strakova podzimu, tak teď Spartička LM nehraje, že Hřebík prohrál 6 z posledních 11 ligových zápasů, vyhnal půlku kádru, který měl připravovat na LM, do které všichni vkládali naděje a když začala, tak jsme jenom útrpně sledovali, jak byli jeho hráči zalezlí, protože mu prostě "soupeř víc neumožnil". A odchod největší hvězdy je zlatým hřebem nebo spíš hřebíkem povedeného roku 2005. Karel fakt nehrál dobře, nároďák si už nezaslouží, jenže je otázkou, nakolik tomu pomohl Hřebík, pod kterým ho nebavilo hrát a trénovat. Vůbec tady nejde o ta střídání, spíš už nemohl vydržet to, co se Spartou provedl ten psychopat, který ani nebyl schopen přivést Spartu k titulu, což se mu letos taky nepovede. A začínám mít stále silnější pocit, že si to Poborák všechno velmi důkladně promyslel. Řekl to pěkně natvrdo, ale měl dobře spočítané, že i po vyhazovu bude brát těch svých 20 milionů a ke všemu bude hrát skoro doma, protože nemá zapotřebí být v týmu, který klesá na samé dno. Vlastně omyl, on už tam klesl.

Sláva Jarabovi, který byl vyhozen za jedinou porážku během podzimu a který si dovolil po podzimu vést gambrinus ligu jen o čtyři body. A proto HŘEBÍK VEN!!!, už se Sparťani proberte!

P.S. Že vedení Sparty jedná dle vzoru západní Evropy je pěknej kec, tam jsou tyto spory zcela běžné a vyhazovem hráčem to skoro nikdy nekončí, naposledy případ De la Peni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako souhalsí ms tím, že hřebík je dřevo.

Ale: při sporu trener-hráč má mít vždycky podporu trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim s kyslikom

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný případ, kdybych udělal vyjímku je Rivaldo-Van Gaal

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, pěkný případ zkurvené kariéry nejlepšího tehdejšího fotbalisty světa

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že aspoň s někým se tu dá souhlasit Mám jen 2 připomínky: 1. promyšlené to měl, ale nic neřekl natvrdo a vůbec nečekal, že by ho za toto mohli vyhodti. Myslel to bez pochyby v dobrém pro celou Spartu. 2. na dně Sparta určitě ještě není, dokazuje to i včerejší porážka od chacharů. Tím pádem má, bohužel, Hřebík pořád ještě co zkazit a zničit.

Reagovat
HOST*Meat

Dnes se proti Baníku potvrdilo, že Křetinský se unáhlil. Vyhodit Poborského to se prostě nedělá, i když je z formy, je stále nejlepší ve Spartě. A navíc Poborský nikoho nekritizoval, jen konstatoval že má rozdílný pohled na fotbal než Hřebík. Hráč s jeho zkušenostma si snad může říct co si myslí. A myslím si že toho udělal pro Spartu víc než Křetinský s Hřebíkem dohromady. Takže Křetinský ani Hřebík nejsou rozhodně osoby na svém místě..Co tady ti dva dokázali?? Rozvrátit Spartu........takže gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, maso, přesně tak

Reagovat
HOST*Luis

Já si myslím, že právě hráč s jeho zkušenostma by měl držet hubu a věci řešit poze na schůzce s trenérem nebo s vedením. Ta averze vůči Hřebíkovi je dlouhodobá. Myslím si, že právě to rozložilo Spartu. Karlovi se holt nechce poslouchat co má dělat a že má pořádně makat. Hřebíkovi jde hlavně o tvrdou práci a skvělou fyzičku. Bohužel to chlapcum ve Spartě nevoní!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele