Kanu proti Anglii nenastoupí

11.06.2002, 12:51
Aktuality
Útočník Nigérie Nwankwo Kanu včera potěšil anglické fotbalisty. Řekl totiž, že v posledním zápase skupiny F nebude moci kvůli zranění nastoupit. "Znám většinu hráčů anglického týmu, takže bych moc rád hrál, ale nebudu na hřišti, nechci to riskovat. Zranil jsem se už po deseti minutách zápasu s Argentinou, pak jsem ještě nastoupil nako náhradník proti Švédsku, ale neměl jsem hrát," řekl Kanu pro Evening Standard. Útočník Arsenalu se sice včera objevil na tréninku, problém s levou nohou ale stále přetrvává.

Nigerijci už po prohře 1:2 se Švédskem nemohou postoupit, ale mohou ještě zmařit snahu Angličanů o postup, pokud je zítra v Ósace porazí.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele